corvetten in de eifel ardennen autoreis van dolf dekking

Autoreis Eifel Ardennen 2018

Als je met behulp van je navigatiesysteem de vrijdagmiddag drukte weet te omzeilen, ben je binnen 3 uur bij de startlocatie aan de oever van de Rijn. Klaar voor een prachtige weekend autoreis bij onze buren. De Eifel en Ardennen zijn een garantie voor een mooi weekend met mooi stuurwerk. Dit jaar starten we het nieuwe  autoreis seizoen 2018 met deze heerlijke ‘opwarmrit’ van 27 tot en met 29 april.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Een prachtig weekend autoreis met mooie  en afwisselende sportieve routes. We ontmoeten elkaar in Bonn bij een prachtig 5* hotel aan de oever van de Rijn. Je kunt bij aankomst even lekker bijkomen aan de bar of op het terras of nog genieten van de spa. In de avond hebben we een gezamenlijk diner.

Op zaterdagochtend start de autoreis om 09.00 uur en gaan via een mooie Rijnroute door het wijngebied bij Bad Neuenahr-Ahrweiler. De route zet zich voort door de Hunsrück en Eifel richting de Ardennen. Via het prachtige natuurpark de Hoge Venen eindigen we de dag in Spa Francorchamps. In het hotel is het lekker bijkomen aan de bar van het hotel om de heerlijke stuurdag even door te nemen of om een rondje te gaan wandelen bij het Circuit de Spa Francorchamps. In de avond hebben we een gezamenlijk diner.

Zondag starten we de autoreis na een lekker ontbijt om 9 uur bij de ingang van het circuit. We gaan nu echt de Ardennen verkennen en je komt over de mooiste landelijke wegen van dit mooie bosrijke gebied. We hebben een koffiestop in een van de kleinste stadjes van de Ardennen in Durbuy. Je krijgt het echte Ardennen gevoel in stadjes als Stavelot, Malmedy en Spa. Na de lunch gaan we via een natuurpark richting Zuid Limburg waar we de route afsluiten bij een mooie locatie rond 5 uur.

 

VOOR WIE?
Deze autoreis is voor diegene die van gezellig en mooi sportief autorijden houden! Er zijn nog tal van gebieden waar het nog echt lekker sturen is, waar mens en machine tot het uiterste kunnen gaan. Daar hebben wij prachtige reizen uitgezet voor onze roadtrips met heel veel afwisseling in de routes.  En wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze roadtrips stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren. Naast de prachtige routes die we gaan rijden staan er ook veel culinaire verleidingen op het programma. Ons motto is niet alleen kort door de bocht maar ook lekker door de bocht!

ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM
Je ontvangt van ons bij aankomst je routetas met het gedetailleerde routeboek in het bol-pijl systeem én een (gratis) tomtom navigatiesysteem in bruikleen waarin de route per dag is geïnstalleerd. Je kunt deze roadtrip hierdoor ook prima alleen rijden.

BEGELEIDING:
De autoreis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is professioneel rij-en race instructeur van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren.  Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally-en circuitevents voor DD Driving Events en heeft verder opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenlanden van Spanje. Een team met veel ervaring en passie voor  auto’s en autorijden.

 

 

DATUM EN PRIJZEN:
Deze autoreis start op vrijdag 27 april tot en met zondag 29 april. We ontmoeten elkaar om tussen 17.00-18.00 uur in Bonn. De route eindigt rond 5 uur in Slenaken. 

Double room of twinroom (indien beschikbaar) op basis van half pension € 615,00 per persoon
Single room op basis van half pension  € 715,00 per persoon

Inclusief in deze autoreis zijn de hotelovernachtingen op basis van half pension (excl.drank), de begeleiding, je ontvangt een rallytas met mooi uitgewerkt routeboek (op bol-pijl) en een tom tom navigatiesysteem in bruikleen waarin de route geïnstalleerd is.

Wij hebben nog weekendtrips naar Luxemburg , Tour de Holland en de Vogezen.