dijkroute in tour de holland autoreis van dolf dekking driving events

Autoreis Tour de Holland

Wil je tijdens de vakantie nog een leuke toertocht rijden, misschien een keer met je vrouw of kind? In de maand augustus rijden we de TOUR DE HOLLAND! Je vergeet soms bijna hoeveel moois Nederland te bieden heeft. Wij mochten de routes uitzetten voor het succesvolle event “Into the Frame” van Porsche Nederland. We raakten hier zelf zo enthousiast van dat we besloten een toertocht uit te zetten voor de zomer door Nederland.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Een prachtige autoreis waarbij we je de mooiste plaatsen laten zien die iedereen wel kent maar vaak niet is geweest of vroeger eens. Iedereen gaat vaak op reis naar verre bestemmingen en vergeet hoe mooi Nederland zelf is. De tript start vanaf de Noord-Hollandse kust en gaat via prachtige dijkroutes naar het Noorden van het land. Via de afsluitdijk ‘steken’ we over en rijden in Friesland langs een deel van de “Friese elfsteden…”. We komen door adembenemende natuurgebieden en hebben een mooie finish richting oosten van het land. Onderweg kun je natuurlijk prima koffie- en lunchstops verwachten, die in deze trip inclusief zijn, en we lunchen op zondag bij sterrenkok Erik de Mönnink.
De route start op vrijdag 17 augustus in Egmond aan Zee. We ontmoeten elkaar hier om 18.00 uur. We hebben een gezamenlijk diner en de zaterdag en zondag zijn de rijdagen. Iedere dag starten we om 9.00 uur na het ontbijt er rijden per dag rond de 250 km.

Onderweg verzorgen we leuke, natuurlijk typisch hollandse pitsstops en we overnachten in uitstekende hotels. De autoreis eindigt op zondagmiddag rond 17.00 uur.

VOOR WIE?
Deze toertocht is voor diegene die van leuk en ontspannen autorijden houdt! We verzorgen een zeer afwisselende route door verrassende stukken Nederland. Wordt toerist in eigen land en ontdek hoe mooi het hier op veel plekken is.

ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM
Je ontvangt van ons bij aankomst je routetas met het gedetailleerde routeboek en een (gratis) tomtom navigatiesysteem waarin de route per dag is geïnstalleerd. Je kunt deze roadtrip hierdoor ook prima alleen rijden.

BEGELEIDING:
De autoreis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is professioneel rij- en race-instructeur van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren. Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally- en circuitevents voor DD Driving Events en heeft verder opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenlanden van Spanje. Een team met veel ervaring en passie voor auto’s en autorijden.

DATUM EN PRIJZEN:
Deze Tour de Holland is van vrijdagmiddag 17 augustus tot en met zondagmiddag 19 augustus. De start is in Egmond aan Zee, de eindlocatie houden we nog even geheim.

Double room op basis van vol pension € 650,00 per persoon
Single room op basis van vol pension € 725,00

Inclusief in deze autoreis zijn de hotelovernachtingen op basis van half pension (excl. drank) de koffiestop en lunches, de begeleiding, routetas inclusief mooi gedetailleerd routeboek, een gratis in bruikleen tomtom navigatiesysteem waarop de routes geïnstalleerd zijn. En er worden tijdens de route prachtige foto’s  gemaakt die u naderhand kunt downloaden als deelnemer. (drankjes tijdens deze rit buiten de koffiestop en lunch om zijn voor eigen rekening). Er kunnen maximaal 20 auto’s meedoen aan deze toertocht!

We hebben nog meer weekendtrips door de Eifel Ardennen, Luxemburg en de Vogezen.