Autoreis – VOLGEBOEKT! – Dolomieten 17 t/m 23 september 2017

1,750.00

Product Description

“Giro d’Italia, de autoreis voor de vierwielers” – VOLGEBOEKT!

 

Net zoals ieder jaar staat ook in 2017 de autoreis door de Dolomieten weer in onze agenda. Dit geweldige gebied verveelt nooit en we hebben voor dit jaar de route weer voor een deel vernieuwd.

De start van de Dolomieten autoreis is net als ieder jaar in Lindau aan de prachtige Bodensee. Vanuit hier rijden we via een deel van de Arlbergroute in Oostenrijk door naar Italië. We rijden aan het begin van de week spectaculaire passen zoals de Hahntenjoch, de Timmelsjoch en de Jaufenpas. De pas die zeker niet kan ontbreken is de passo Stelvio. Qua rijden niet de meest spectaculaire pas maar het is zo’n majestueus bouwwerk met kippenvel bezorgende uitzichten dat je dit pronkstuk van de Italiaanse Alpen niet kunt overslaan. De dagen erna worden passen rondom het Sella Massief gereden, we gaan een geweldige route naar Sauris rijden en hebben een zeer bijzondere lunch bij een sterrenkok. Kortom, er is ook in 2017 weer veel te genieten in deze Italiaanse giro op vier wielen.

ferrari in de dolomieten tijdens de autoreis van dolf dekking vrouw op bmw in de dolomieten autoreis van dolf dekking

“DE STELVIO HEEFT IETS VAN EEN VRIJGEZELLENFEEST: ALS JE ECHT GELEEFD WILT HEBBEN, MOET JE HET OOIT HEBBEN MEEGEMAAKT”

ferrari in dolomieten autoreis van dolf dekking ferrari in Autoreis Dolomieten Dolf Dekking Driving Events

VOOR WIE?
Voor iedereen die van sportief autorijden houdt en deze trip is ook prima alleen te rijden. Bij aankomst ontvangt u de Stuurmanswegentas met het routeboek. Hierin is de route volledig uitgewerkt in bol-pijl met duidelijke aanwijzingen. Maar u kunt ook gebruik maken van ons nieuwe ‘navigatie’ programma zodat u de route zonder het boek mee kunt rijden. We proberen in groepsverband op te rijden en gelijkgestemden qua snelheid weten elkaar altijd te vinden tijdens onze autoreizen. We ontmoeten elkaar ook steeds weer bij de koffiestop- en lunchlocaties.

BEGELEIDING:
De autoreis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf de vaste rijtrainer van Pon Porsche Import en Autovisie. Dolf stapt tijdens de roadtrip graag even bij u in de auto om u tips en tricks te geven om nog meer van de route en uw auto te genieten. Anita organiseert al jarenlang alle autoreizen en evenementen voor DD Driving Events.

DATUM EN PRIJZEN
Van zondag 17 sept t/m zaterdag 23 september 2017.

• Prijs op basis van halfpension voor een tweepersoonskamer € 1625,- p.p.

Inclusief zijn 6 hotelovernachtingen in uitstekende hotels op basis van halfpension, de begeleiding, routeboek en tas. Wij kiezen met zorg de koffiestops en lunchlocaties uit en reserveren deze voor onze groep. U kunt hier optioneel aan deelnemen.

Lees hier het reisverslag over de Dolomieten 2016.

in samenwerking met onze partner autovisie-logo-1500x1500

Bekijk de Dolomieten foto’s van 2016
Bekijk de Dolomieten foto’s van 2015