ALPENSTRASSE

ZUID DUITSLAND

ALPENSTRASSE

9 T/M 12 SEPT

AUTOREIS ZUID DUITSLAND
Een eersteklas ‘drive-in’ bioscoop qua panorama’s. Zo kun je de Duitse Alpenstrasse het beste omschrijven. De route staat bekend als de oudste en populairste van Duitsland, En dat is niet voor niets, het is een enorm afwisselende route. De wegen gaan over de glooiende heuvels, de steile bergen, de groene bossen en door de romantische dalen met fonkelende meren en pittoreske dorpjes. Je kunt rekenen op 4 dagen stuurplezier, spectaculaire uitzichten en heerlijk genieten in de uitstekende hotels. 

REISSCHEMA

 

Onze Alpenstrasse route start in Lörrach dat ligt aan de voet van de Zwitserse Alpen. Hier ontmoeten we elkaar op donderdagmiddag. De volgende ochtend start onze reis en hebben we iedere dag 275 prachtige kilometers voor je in petto. We passeren diepgroene meren, historische dorpjes en slingeren via de bergcollen af en toe de Oostenrijkse grens over.  

 

MEER DAN 30 JAAR ERVARING IN RIJTRAININGEN EN AUTOREIZEN

MEER DAN 30.000 AUTOLIEFHEBBERS GINGEN JE VOOR

4 DAAGSE AUTOREIS

DE BESTE INSTRUCTEURS STAAN VOOR JE KLAAR

GROOTSTE IN NEDERLAND IN OPENBARE WEG RIJTRAININGEN EN AUTOREZIEN VOOR SPORTAUTO’S

ALLE HOTELOVERNACHTINGEN OP BASIS VAN HALF PENSION

PROGRAMMA EN PRIJZEN

We starten iedere dag om 9 uur met een korte briefing bij het hotel. Hier geeft Dolf aan of er evt. wegomleidingen zijn of waar je die dag op moet letten. De koffiestops zijn rond 10.30 uur en de lunches vanaf 13.00 uur.

De aankomst bij het hotel is om 16.30 uur. Het tijdschema hangt enigszins af van je eigen rijtempo en hoelang je bij uitkijkpunten blijft. 

In de Alpenstrasse reis rijden we per dag tussen de 275 – 300 km.  Je hebt genoeg tijd om tussendoor foto’s te maken of ergens te stoppen. 

Je ontvangt bij de start een reistas met een reismagazine. Hier staat de route uitgewerkt in het bol-pijl systeem met alle aanwijzingen zoals de richtingen, adressen en plaatsnamen en de wegnummers. Dit is voor rijders die het leuk vinden om samen door een reis heen te navigeren.

Je krijgt ook een tomtom navigatiesysteem mee waarop de routes per dag staan geïnstalleerd. Het routeboek heb je dan enkel alleen nog nodig voor de adressen van alle stops en hotels.  

Nee dat is niet mogelijk. Niet ieder systeem pakt de kleinere weggetjes en vaak maakt een systeem er toch een eigen route van. Wij zorgen altijd voor ge-update tomtom navigatiesystemen waarop de route staat zoals hij is bedoeld. 

Er zijn beschikbaar:

14 x Double rooms op basis van half pension € 1895,00 

6 x  single rooms op basis van half pension € 1195,00

 

Onze autoreizen zijn voor liefhebbers van sportauto’s en het betere stuurwerk. Je kunt de reizen alleen rijden of in een equipe met bijvoorbeeld je partner, vriend, broer of kind. Wij rijden met maximaal 20 auto’s wat neerkomt op gemiddeld 30-35 deelnemers per reisgroep.  We brengen iedereen ook altijd onder in hetzelfde hotel. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

In de Alpenstrasse reis overnachten we in uitstekende 4-sterren hotels. 

Dolf Dekking is een erg gezellige reisleider maar daarnaast ook één van de allerbeste rijtrainers van Nederland. Hij stapt tijdens de reis graag bij je in de auto om je auto nog beter te leren kennen en te werken aan je driving skills. Je kunt een korte rijtraining (gratis) volgen en waar is dit nu mooier dan over de mooiste wegen in Europa?

*Mocht Dolf tijdens de reis nodig zijn voor b.v. een wegomleiding of iets van die orde dan heeft dit voorrang op de rijtrainingen.