Dolf Dekking

CLASSIC TOUR

1E CLASSIC TOERTOCHT

Net aan het einde van de zomervakantie hebben we een prachtige toerrit uitgezet speciaal voor de youngtimers en klassieke auto’s (15 jaar en ouder). Rij mee en geniet van de fraaie route over de weggetjes door de prachtige Hollandse landschappen.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
We ontvangen iedereen graag op zondag 30 augustus om 9 uur met koffie en lekkers. Hier ontvang je de goodiebag met het routeboek. Voor de rijders die niet op routeboek willen rijden ligt er een tomtom klaar waarop de route is geinstalleerd. Na de rit organiseren we op een prachtige locatie een mooie lunch.

FOTOGRAAF
We zullen op deze dag iedereen op de gevoelige plaat laten vastleggen door een bekende autofotograaf en naderhand ontvangt iedereen de foto’s van deze dag.

PROGRAMMA:

09.00 UUR      ontvangst met koffie/thee en lekkers

09.30 UUR      briefing over de toertocht

10.00 UUR      start van de rally

13.00 UUR      lunch op mooie locatie

14.30 UUR      Einde toertocht

    AANMELDEN

    Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

    PRIJS;
    Prijs per equipe is € 195,00 .

    Inclusief is de toertocht met begeleiding, ontvangst in de buurt van Streefkerk met koffie en lekkers, goodiebag met routeboek en/of tomtom, lunch op locatie en de fotograaf. De informatie van deze dag volgt na de inschrijving.

    DATUM EN PRIJZEN
    Zondag 30 augustus
    Deelname kost  195,00 per equipe

    Start om 09.00 uur op een locatie in Zuid Holland. De toertocht is rond 14.30 uur afgelopen.

    BEGELEIDING:

    De rally toertocht wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is meer dan 25 jaar professioneel rij- en racetrainer van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren. Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally- en circuitevents voor DD Driving Events en heeft opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenlanden van Spanje. Een team met veel ervaring en passie voor auto’s en autorijden.