SUMMER COAST TO COAST

NOORD SPANJE

SUMMER MOUNTAINS

22 T/M 27 JUNI 2022

VAN KUST NAAR KUST
Ga mee met onze vernieuwde editie van de Coast to Coast reis. In juni gaan we in 5 dagen van de Golf van Biskaje naar de Middelandse Zee, dwars door het Pyreneeën gebergte met je sportauto. En dan niet via de doorgaande wegen maar echt over spectaculaire rollen, de leuke Spaanse en Franse bergdorpjes en overnachten bij de meest luxueuze hotels die deze regio biedt. 

REISSCHEMA

 

Onze reis start in het surfparadijs in het Franse Baskenland: Biarritz. Dit gezellige stadje aan de Spaans-Franse grens is een heerlijke start van de reis. Geniet bij aankomst van de ontspannen sfeer, pak een terras of ga nog even lekker naar het strand. Ver hoef je niet te lopen, ons hotel ligt rechtsstreeks aan het strand waar je vanaf iedere kamer een spectaculair uitzicht hebt. We rijden 5 dagen door het Pyreneeën gebergte dat op de grens van Frankrijk en Spanje ligt.

 

 Het gebied is voor velen nog tamelijk onbekend en vooral dat het hier spectaculair sturen is. Er liggen wegen die voor een circuit kunnen doorgaan waar je zeer weinig verkeer treft. We rijden de bekende rollen die je zeker niet mag missen zoals de Col du Tourmalet en de Col d’Aubisque. En we overnachten in zeer gezellige historische plaatsen zoals Pamplona en Girona. Je hebt nog voldoende tijd in deze reis om lekker te relaxen bij de zwembaden van alle zeer leuke en luxe hotels. 

LABEL green

LEVEL GREEN

MEER DAN 30.000 AUTOLIEFHEBBERS GINGEN JE VOOR

7 DAAGSE AUTOREIS

DE BESTE INSTRUCTEURS STAAN VOOR JE KLAAR

GROOTSTE IN NEDERLAND IN OPENBARE WEG RIJTRAININGEN EN AUTOREZIEN VOOR SPORTAUTO’S

ALLE HOTELOVERNACHTINGEN OP BASIS VAN HALF PENSION

PROGRAMMA EN PRIJZEN

We starten iedere dag om 9 uur met een korte briefing bij het hotel. Hier geeft Dolf aan of er evt. wegomleidingen zijn of waar je die dag op moet letten. De koffiestops zijn rond 10.30 uur en de lunches vanaf 13.00 uur.

De aankomst bij het hotel is om 16.30 uur. Het tijdschema hangt enigszins af van je eigen rijtempo en hoelang je bij uitkijkpunten blijft. 

In de Coast to Coast reis rijden we per dag tussen de 275 – 300 km.  Je hebt genoeg tijd om tussendoor foto’s te maken of ergens te stoppen. En om in de middag te genieten bij het zwembad. 

Je ontvangt bij de start een reistas met een reismagazine. Hier staat de route uitgewerkt in het bol-pijl systeem met alle aanwijzingen zoals de richtingen, adressen en plaatsnamen en de wegnummers. Dit is voor rijders die het leuk vinden om samen door een reis heen te navigeren.

Je krijgt ook een tomtom navigatiesysteem mee waarop de routes per dag staan geïnstalleerd. Het routeboek heb je dan enkel alleen nog nodig voor de adressen van alle stops en hotels.  

Nee dat is niet mogelijk. Niet ieder systeem pakt de kleinere weggetjes en vaak maakt een systeem er toch een eigen route van. Wij zorgen altijd voor ge-update tomtom navigatiesystemen waarop de route staat zoals hij is bedoeld. 

Single room op basis van half pension € 2895,00

Double room op basis van half pension € 4150,00

Double deluxe room op basis van half pension € 4495,00

 

Onze autoreizen zijn voor liefhebbers van sportauto’s en het betere stuurwerk. Je kunt de reizen alleen rijden of in een equipe met bijvoorbeeld je partner, vriend, broer of kind. Wij rijden met maximaal 20 auto’s wat neerkomt op gemiddeld 30-35 deelnemers per reisgroep.  We brengen iedereen ook altijd onder in hetzelfde hotel. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

In de Coast to Coast reis hebben echt toplocaties waar we overnachten. De mooiste hotels in deze regio hebben we voor je vastgelegd. 

Dolf Dekking is een erg gezellige reisleider maar daarnaast ook één van de allerbeste rijtrainers van Nederland. Hij stapt tijdens de reis graag bij je in de auto om je auto nog beter te leren kennen en te werken aan je driving skills. Je kunt een korte rijtraining (gratis) volgen en waar is dit nu mooier dan over de mooiste wegen in Europa?

*Mocht Dolf tijdens de reis nodig zijn voor b.v. een wegomleiding of iets van die orde dan heeft dit voorrang op de rijtrainingen.

 

WAT BETEKENEN ONZE LEVELS

LABEL RED
LABEL green

In de level black reizen draait het écht om het sportieve autorijden door mooie natuurgebieden. Je rijdt 300 km per dag en een enkele dag zelfs meer. De hotels zijn uitstekend verzorgd.

In de level red reizen rijden we gemiddeld 250 km per dag. Het is een prachtige combi van toeren en sportief autorijden door mooie natuurgebieden en leuke plaatsjes. De hotels zijn uitstekend verzorgd.

In de level green reizen rijden we gemiddeld 225 km per dag. Je hebt na de rit voldoende gelegenheid om te genieten van het hotel en/of zwembad en omgeving. De hotels zijn uitstekend verzorgd.