coast to coast

SPANJE

COAST TO COAST

1 T/M 7 OKTOBER 2023

VAN KUST NAAR KUST
Ga mee met onze iconische Coast to Coast route. In oktober gaan we met onze sportauto’s in 5 dagen van de Golf van Biskaje naar de Middelandse Zee, dwars door het Pyreneeën gebergte. Dat doen we niet via de doorgaande wegen maar over de spectaculaire collen, de leuke Spaanse en Franse bergdorpjes en overnachten we bij erg mooie en gezellige hotels aan de Spaanse kant van dit gebergte. Ga van start met vers rubber en goede remblokken want die zul je hard nodig hebben op de uitdagende stuurmanswegen in de Pyreneeën. 

REISSCHEMA

Op 1 oktober start deze reis in de mondaine kustplaats Biarritz dat bekend is om de surfwedstrijden en de woeste golven. Vanuit je kamer heb je een fantastisch uitzicht over de Golf van Biskaje. We ontmoeten elkaar om 19.00 uur voor een welkomstdrankje met aansluitend het diner. Vervolgens gaan we 5 dagen rijden over de mooiste collen van het Pyreneeën gebergte. Iedere dag is vuurwerk want dit gedeelte van Spanje staat garant voor spectaculair stuurwerk over wegen die zo goed als verlaten zijn. De finish is op 7 oktober in Girona. Je kunt tot 11 uur uitchecken bij het mooie PGA Catalunya hotel. 

We overnachten in erg leuke hotels met allemaal een eigen karakter. De startlocatie is bij een strandhotel in Biarritz, verder gaan we o.a. naar Pamplona en maken een tapas tour door het oude centrum. Maar bij een reis in Spanje hoort ook een Parador en we hebben daarnaast nog 3 erg mooie hotels voor je in petto. Deze reis staat al 6 jaar lang in onze agenda en is jaar in, jaar uit volgeboekt. En meestal door dezelfde rijders. Dat zegt genoeg. 

Travel to Drive

EEN ECHTE REIS VOOR LIEFHEBBERS VAN BERG ETAPPES

PER DAG 300 KM PRACHTIG STUURWERK 

INCLUSIEF KORTE RIJTRAINING VOOR DE LIEFHEBBER

ONTBIJT EN DINERS INCLUSIEF 

PROGRAMMA EN PRIJZEN

We starten iedere dag om 9 uur met een korte briefing bij het hotel. Hier geeft Dolf aan of er evt. wegomleidingen zijn of waar je die dag op moet letten. De koffiestops zijn rond 10.30 uur en de lunches vanaf 13.00 uur.

De aankomst bij het hotel is om 16.30 uur. Het tijdschema hangt enigszins af van je eigen rijtempo en hoelang je bij uitkijkpunten blijft. 

In de Curve Party rijden we gemiddeld 300 km per dag.  

Je kunt inloggen op onze navigatie app waarin we de routes per dag laden. Je rijdt de route vanaf je telefoon of Apple CarPlay.

Bij de opening ontvang je een goodiebag met een routeboek. Hier staat de route uitgewerkt in het bol-pijl systeem met alle aanwijzingen zoals de richtingen, adressen en plaatsnamen en de wegnummers. Dit is voor rijders die het leuk vinden om samen door een reis heen te navigeren.

Rijd je op navigatie dan heb je het routeboek enkel nodig voor de adressen van alle stops en hotels. En hierin staan ook de highlights van de routes per dag in beschreven.  

Single room op basis van half pension incl. drankarrangement bij de diners € 2795,00

Double room op basis van half pension incl. drankarrangement bij de diners € 4485,00

Deluxe rooms / (suites bij enkele hotels) op basis van half pension incl. drankarrangement bij de diners € 4875,00

Onze autoreizen zijn voor liefhebbers van sportauto’s en het betere stuurwerk. Je kunt de reizen alleen rijden of in een equipe met bijvoorbeeld je partner, vriend, broer of kind. We logeren allemaal in hetzelfde hotel. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

Tijdens de Coast to Coast reis logeren we in uitstekende hotels van 4* en 5*

Dolf Dekking is een erg gezellige reisleider maar daarnaast ook één van de allerbeste rijtrainers van Nederland. Hij stapt tijdens de reis graag bij je in de auto om je auto nog beter te leren kennen en te werken aan je driving skills. Je kunt een korte rijtraining (gratis) volgen en waar is dit nu mooier dan over de mooiste wegen in Europa?

*Mocht Dolf tijdens de reis nodig zijn voor b.v. een wegomleiding of iets van die orde dan heeft dit voorrang op de rijtrainingen.

 

Ruim voor vertrek ontvang je een nieuwsbrief met hierin alle laatste informatie voor de reis. Hierin tref je alle hotel locaties, de deelnemerslijst, de highlights in deze reis, informatie over het installeren van de navigatie app en de informatie voor de lunches. We maken ook een groepsapp aan waarmee we tijdens de reis contact met elkaar kunnen houden. En natuurlijk voor het delen van leuke foto’s. Je ontvangt voor vertrek een uitnodiging voor de groepsapp. 

Lees onze boekingsvoorwaarden voor de reizen. Deze ontvang je bij de boeking maar zijn vooraf ook op deze website te lezen. 

De kosten voor een annulering met een geldige reden zijn op te geven via een annuleringsverzekering of een reisverzekering met een annuleringsverzekering erin.