coast to coast

SPANJE

COAST TO COAST

1 T/M 7 OKTOBER 2023

VAN KUST NAAR KUST
Ga mee met onze iconische Coast to Coast route. In oktober gaan we met onze sportauto’s in 5 dagen van de Golf van Biskaje naar de Middelandse Zee, dwars door het Pyreneeën gebergte. Dat doen we niet via de doorgaande wegen maar over de spectaculaire collen, de leuke Spaanse en Franse bergdorpjes en overnachten we bij erg mooie en gezellige hotels aan de Spaanse kant van dit gebergte. Ga van start met vers rubber en goede remblokken want die zul je hard nodig hebben op de uitdagende stuurmanswegen in de Pyreneeën. 

REISSCHEMA

Op 1 oktober start deze reis in de mondaine kustplaats Biarritz dat bekend is om de surfwedstrijden en de woeste golven. Vanuit je kamer heb je een fantastisch uitzicht over de Golf van Biskaje. We ontmoeten elkaar om 19.00 uur voor een welkomstdrankje met aansluitend het diner. Vervolgens gaan we 5 dagen rijden over de mooiste collen van het Pyreneeën gebergte. Iedere dag is vuurwerk want dit gedeelte van Spanje staat garant voor spectaculair stuurwerk over wegen die zo goed als verlaten zijn. De finish is op 7 oktober in Girona. Je kunt tot 11 uur uitchecken bij het mooie PGA Catalunya hotel. 

We overnachten in erg leuke hotels met allemaal een eigen karakter. De startlocatie is bij een strandhotel in Biarritz, verder gaan we o.a. naar Pamplona en maken een tapas tour door het oude centrum. Maar bij een reis in Spanje hoort ook een Parador en we hebben daarnaast nog 3 erg mooie hotels voor je in petto. Deze reis staat al 6 jaar lang in onze agenda en is jaar in, jaar uit volgeboekt. En meestal door dezelfde rijders. Dat zegt genoeg. 

Travel to Drive

EEN ECHTE REIS VOOR LIEFHEBBERS VAN BERG ETAPPES

PER DAG 300 KM PRACHTIG STUURWERK 

INCLUSIEF KORTE RIJTRAINING VOOR DE LIEFHEBBER

ONTBIJT EN DINERS INCLUSIEF 

PROGRAMMA EN PRIJZEN

Single room op  € 2795,00

Double room  € 4485,00

Deluxe rooms / (suites bij enkele hotels)  € 4875,00

Inclusief in deze prijs:

6 hotelovernachtingen 
5 x ontbijtbuffet
5 x diners incl. drankarrangement

De exclusief uitgezette reis met begeleiding.
Inlog op onze navigatieapp 
Goodiebag met routeboek

We rijden per dag tussen de 240 – 275 kilometer.

We starten de dag met een goed ontbijt en om 9 uur houden we een rijdersbriefing bij het hotel. Daarna gaan we van start, je hoeft niet met elkaar op te rijden. Gelijkgestemden weten elkaar altijd te vinden.  Omstreeks 10.45 uur maken we een koffiestop en vanaf 13.00 uur is de lunchstop. Je hoeft niet op elkaar te wachten, je kunt starten en vertrekken wanneer je zelf wilt. 

De finish bij het hotel is gepland tussen 16.00 en 16.30 uur. Het exacte schema kan variëren, afhankelijk van jouw persoonlijke rijtempo en eventuele tussenstops bij uitkijkpunten en andere hoogtepunten langs de route.

Elke avond genieten we gezamenlijk van het diner, dat geserveerd wordt vanaf 20.30 – 21.00 uur.

Je kunt de reis op navigatie rijden. Dit doe je door in te loggen op onze navigatie-app in te loggen. Hierin staan alle routes per dag uitgewerkt, zodat je deze direct vanaf je telefoon of Apple CarPlay kunt volgen. (De kosten voor het gebruik van de app zijn ongeveer € 5,00. Dit gaat via de App Store)

Naast de navigatie-app ontvang je bij de start ook een reistas met een reismagazine. Hierin staat de volledige route uitgewerkt in het bol-pijl systeem, inclusief alle aanwijzingen, zoals richtingen, adressen, plaatsnamen en wegnummers. Dit is vooral leuk voor rijders die graag samen door een reis heen navigeren.

Wanneer je de navigatie-app gebruikt, heb je het routeboek alleen nodig voor de adressen van de stops en de hotels. Natuurlijk kun je ook in het routeboek leuke highlights vinden om tijdens de reis te bezoeken. Wij adviseren om van beide opties te combineren. 

Onze autoreizen zijn speciaal ontworpen voor liefhebbers van sportauto’s die genieten van het rijden van toerritten langs de prachtigste wegen in Europa. Je hebt de mogelijkheid om de reis solo te maken of om samen met een partner, vriend, broer of kind als equipe deel te nemen. Naast het rijden van prachtige routes, leggen we ook veel nadruk op gezelligheid en genieten van goed eten in het gezelschap van gelijkgestemde mensen.

Tijdens deze reis verblijf je in top hotels op prachtige locaties. Alle parkeerkosten zijn inbegrepen. Na je boeking ontvang je een overzicht met alle relevante informatie over de verschillende verblijfplaatsen.

Dolf Dekking is een erg gezellige reisleider maar daarnaast ook één van de allerbeste rijtrainers van Nederland. Hij stapt tijdens de reis graag bij je in de auto om je auto nog beter te leren kennen en te werken aan je driving skills. Je kunt een korte rijtraining (gratis) volgen en waar is dit nu mooier dan over de mooiste wegen in Europa?

*Mocht Dolf tijdens de reis nodig zijn voor b.v. een wegomleiding of iets van die orde dan heeft dit voorrang op de rijtrainingen.

 

Een maand voor vertrek ontvang je de nieuwsbrief met de laatste info, de deelnemerslijst, de highlights, handleiding voor de navigatie app en overzicht van de lunches.

Een annulering moet altijd via dit e-mailadres gedaan worden: info@dolfdekking.nl. Is de annulering binnen de annuleringsperiode? Dan boeken wij de gedane betaling terug. 

Doe je dit na de annuleringsperiode? Dan gelden de boekingsvoorwaarden*. Deze kun je hier nalezen: boekingsvoorwaarden.

*Voor een annulering kun je de reiskosten met een geldige reden via een annuleringsverzekering terugvragen. 

Belangrijk:
Soms kunnen wij een vervanger voor je vinden via onze wachtlijst. In dat geval brengen wij € 150,00 administratiekosten in rekening voor de geannuleerde reis.

De wachtlijst kan een optie zijn om een vervanger te vinden, maar dit is géén garantie. Indien het niet lukt om een vervanger te vinden, zijn we genoodzaakt om de annuleringskosten conform de boekingsvoorwaarden in rekening te brengen.