curve party

VOGEZEN

CURVE PARTY VOGEZEN

28 JUNI T/M 1 JULI

Toe aan een paar dagen heerlijk stuurwerk? Ga dan mee met de Dolf Dekking Curve Party. Je kunt rekenen op 3 dagen bochtenfeest in hét stuurparadijs in het noorden van Frankrijk; de Vogezen. Dit spectaculaire laaggebergte biedt je een verslavende cocktail van cols, sierlijk slingerende bergwegen en vergezichten. Hier kun je echt genieten van je sportauto en hem gebruiken waarvoor hij gemaakt is. We hebben nog een paar plekken vrij dus… Join the party!

PROGRAMMA

Op woensdag 28 juni start de Curve Party in Ottrot. Dit is de startlocatie voor alle 3 de dagen. Buiten al het prachtige stuurwerk om komen we ook door de vele historische plaatsen met de mooie gekleurde vakwerkhuizen die deze regio rijk is. We rijden door de Anton Pieckdorpjes zoals Riquewihr en Kaysersberg en passeren het imposante Haut Koenigsbourg kasteel. Maar een Curve Party in de Vogezen is niet compleet zonder de schitterende Route des Crêtes. Deze historische route werd aangelegd om het Franse leger te bevoorraden in de eerste WO.

 Deze route over de afgeronde bergtoppen, die ballonnen worden genoemd, hangt vol met juwelen van bergwegen. Je krijgt er de meest spectaculaire vergezichten over het gebied. Het is soms lastig kiezen tussen kijken en rijden want hier krijg je ook de mooiste bochtencombinaties voorgeschoteld. Dit alles in combinatie met een 3-daaags verblijf in een uitstekend hotel met uitstekende diners en een gezellige bar met leuke stops onderweg. Een garantie voor een mooi lang weekend.

LEVEL RED

DEZE REIS IS GESCHIKT VOOR ELEKTRISCHE AUTO’S

EEN LANG WEEKEND STUREN VOOR DE LIEFHEBBER VAN UITDAGEND BOCHTENWERK 

START 28 JUNI 18.30 UUR FINISH 1 JULI 14.00 UUR

INCLUSIEF KORTE RIJTRAINING VOOR DE LIEFHEBBER

ONTBIJT EN DINERS INCLUSIEF   LUNCHES EN DRANK EXCLUSIEF

PROGRAMMA EN PRIJZEN

We starten iedere dag om 9 uur met een korte briefing bij het hotel. Hier geeft Dolf aan of er evt. wegomleidingen zijn of waar je die dag op moet letten. De koffiestops zijn rond 10.30 uur en de lunches vanaf 13.00 uur.

De aankomst bij het hotel is om 16.30 uur. Het tijdschema hangt enigszins af van je eigen rijtempo en hoelang je bij uitkijkpunten blijft. 

In de Curve Party rijden we gemiddeld 275 km per dag.  

Je kunt inloggen op onze navigatie app waarin we de routes per dag laden. Je rijdt de route vanaf je telefoon of Apple CarPlay.

Bij de opening ontvang je een goodiebag met een routeboek. Hier staat de route uitgewerkt in het bol-pijl systeem met alle aanwijzingen zoals de richtingen, adressen en plaatsnamen en de wegnummers. Dit is voor rijders die het leuk vinden om samen door een reis heen te navigeren.

Rijd je op navigatie dan heb je het routeboek enkel nodig voor de adressen van alle stops en hotels. En hierin staan ook de highlights van de routes per dag in beschreven.  

Er zijn beschikbaar:

Double rooms op basis van half pension inclusief een drankarrangement bij 3 diners € 2495,00

Single rooms op basis van half pension inclusief een drankarrangement bij 3 diners € 1395,00

Onze autoreizen zijn voor liefhebbers van sportauto’s en het betere stuurwerk. Je kunt de reizen alleen rijden of in een equipe met bijvoorbeeld je partner, vriend, broer of kind. We logeren allemaal in hetzelfde hotel. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

In de Curve Party overnachten we in een uitstekend 4-sterren hotel met een mooie spa afdeling. 

Dolf Dekking is een erg gezellige reisleider maar daarnaast ook één van de allerbeste rijtrainers van Nederland. Hij stapt tijdens de reis graag bij je in de auto om je auto nog beter te leren kennen en te werken aan je driving skills. Je kunt een korte rijtraining (gratis) volgen en waar is dit nu mooier dan over de mooiste wegen in Europa?

*Mocht Dolf tijdens de reis nodig zijn voor b.v. een wegomleiding of iets van die orde dan heeft dit voorrang op de rijtrainingen.

 

Ruim voor vertrek ontvang je een nieuwsbrief met hierin alle laatste informatie voor de reis. Hierin tref je alle hotel locaties, de deelnemerslijst, de highlights in deze reis, informatie over het installeren van de navigatie app en de informatie voor de lunches. We maken ook een groepsapp aan waarmee we tijdens de reis contact met elkaar kunnen houden. En natuurlijk voor het delen van leuke foto’s. Je ontvangt voor vertrek een uitnodiging voor de groepsapp. 

Lees onze boekingsvoorwaarden voor de reizen. Deze ontvang je bij de boeking maar zijn vooraf ook op deze website te lezen. 

De kosten voor een annulering met een geldige reden zijn op te geven via een annuleringsverzekering of een reisverzekering met een annuleringsverzekering erin.