Desert mountains

NOORD SPANJE

DESERT MOUNTAINS

19 T/M 25 SEPTEMBER 2021

AUTOREIS SPANJE
Zon, zee en costa’s denkt de grote massa bij het noemen van Spanje. Maar echte autoliefhebbers weten dat dit land een waar stuurmansparadijs is. Waar je nog compleet lege wegen aantreft in de meest oogverblindende landschappen. In de Desert Mountains nemen we je graag mee naar de nog redelijk onbekende westkant van Spanje. In één week laten we je de indrukwekkende pieken van de Picos de Europa zien, de steile kliffen aan de Costa Verde, de Cote d’Azur van het noorden van Spanje, de schilderachtige heuvels van de Rioja en de bergpartijen die lijken op beeldhouwwerken van Gaudi in de enige woestijn die Europa rijk is, de Bardenas Reales. Al zin om te vertrekken?

REISSCHEMA

 

De reis start in Cofiño, een piepklein plaatsje dat ligt aan de voet van de Picos de Europa. Dit is voor 3 dagen onze uitvalsbasis om routes te rijden door de Picos de Europa en de Costa Verde. De dagen erna overnachten we in een palacio dat midden in de schilderachtige Rioja ligt. 

 

 

Vanaf deze locatie trekken we meer de binnenlanden in en kun je je onderdompelen in dromerige routes tussen de wijngaarden en de buitenaardse landschappen van de enige woestijn die Europa rijk is. Hier kun je het uitgebreide reisschema lezen voor deze reis.

MEER DAN 30 JAAR ERVARING IN RIJTRAININGEN EN AUTOREIZEN

MEER DAN 30.000 AUTOLIEFHEBBERS GINGEN JE VOOR

7 DAAGSE AUTOREIS

DE BESTE INSTRUCTEURS STAAN VOOR JE KLAAR

GROOTSTE IN NEDERLAND IN OPENBARE WEG RIJTRAININGEN EN AUTOREZIEN VOOR SPORTAUTO’S

ALLE HOTELOVERNACHTINGEN OP BASIS VAN HALF PENSION

PROGRAMMA EN PRIJZEN

We starten iedere dag om 9 uur met een korte briefing bij het hotel. Hier geeft Dolf aan of er evt. wegomleidingen zijn of waar je die dag op moet letten. De koffiestops zijn rond 10.30 uur en de lunches vanaf 13.00 uur.

De aankomst bij het hotel is om 16.30 uur. Het tijdschema hangt enigszins af van je eigen rijtempo en hoelang je bij uitkijkpunten blijft. 

In de Desert Mountain reis rijden we per dag tussen de 300 km.  Je hebt genoeg tijd om tussendoor foto’s te maken of ergens te stoppen. 

Je ontvangt bij de start een reistas met een reismagazine. Hier staat de route uitgewerkt in het bol-pijl systeem met alle aanwijzingen zoals de richtingen, adressen en plaatsnamen en de wegnummers. Dit is voor rijders die het leuk vinden om samen door een reis heen te navigeren.

Je krijgt ook een tomtom navigatiesysteem mee waarop de routes per dag staan geïnstalleerd. Het routeboek heb je dan enkel alleen nog nodig voor de adressen van alle stops en hotels.  

Nee dat is niet mogelijk. Niet ieder systeem pakt de kleinere weggetjes en vaak maakt een systeem er toch een eigen route van. Wij zorgen altijd voor ge-update tomtom navigatiesystemen waarop de route staat zoals hij is bedoeld. 

Double room op basis van half pension € 4190,00

Prijs single room op basis van half pension € 2495,00

Indien je bij het Palacio hotel een kamer met uitzicht op de rivier wilt zijn de prijzen:

Double room  € 4290,00

Junior Suite  € 4500,00

 

Inclusief in deze reis zijn de 6 hotelovernachtingen inclusief ontbijt en diners, een welkomstdrankje, een goodiebag met hierin het reismagazine en de tomtom navigatie (op leenbasis) en de begeleiding.

De koffiestops en lunches worden wel geregeld maar je bent vrij om hiervan gebruik te maken. Voor vertrek krijg je de stops door met de kosten indien er een groepsmenu wordt gemaakt.

Exclusief zijn reisverzekeringen, brandstof en drankjes bij de bar en diners. Onze boekingsvoorwaarden tref onderaan iedere pagina. 

Onze autoreizen zijn voor liefhebbers van sportauto’s en het betere stuurwerk. Je kunt de reizen alleen rijden of in een equipe met bijvoorbeeld je partner, vriend, broer of kind. Wij rijden met maximaal 20 auto’s wat neerkomt op gemiddeld 30-35 deelnemers per reisgroep.  We brengen iedereen ook altijd onder in hetzelfde hotel. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

In de Desert Mountain reis hebben we 2 toplocaties. Bij beiden locaties overnachten we 3 nachten. 

Dolf Dekking is een erg gezellige reisleider maar daarnaast ook één van de allerbeste rijtrainers van Nederland. Hij stapt tijdens de reis graag bij je in de auto om je auto nog beter te leren kennen en te werken aan je driving skills. Je kunt een korte rijtraining (gratis) volgen en waar is dit nu mooier dan over de mooiste wegen in Europa?

*Mocht Dolf tijdens de reis nodig zijn voor b.v. een wegomleiding of iets van die orde dan heeft dit voorrang op de rijtrainingen.