elbe valley

Duitsland – Tsjechië – Polen

ELBE VALLEY

6 T/M 10 SEPTEMBER

Heb je zin in een stuurmansweekend in een zeer verrassende omgeving? Ga dan mee met de Dolf Dekking Elbe Valley trip. Dit relatief onbekende gebied is een echte aanrader om naar toe te gaan. Wij gaan 3 dagen sturen door het voormalige Oost-Duitsland, Tsjechië en Polen. Je hebt hier de meest prachtige natuurparken liggen waar het bijzonder fraai is. Tel daarbij op de heerlijke hotels en je hebt een uitstekende XXL weekendtrip!

PROGRAMMA

We ontmoeten elkaar op woensdag 6 september om 18.30 uur in het mooie Dresden. We overnachten in een schitterend Schlosshotel met uitkijk op de Elbe. De volgende dag gaan we 3 dagen rijden over de stuurmanswegen van deze zeer verrassende omgeving van het voormalige oostblok. We hebben prachtige routes uitgezet door het Saksisch Zwitserland met de indrukwekkende Basteibrug en de wonderlijke rotspartijen. We rijden door het Reuzengebergte dat in het grensgebied van Tsjechië en Polen ligt en waar de Elbe ontspringt.

 De route gaat verder door enkele Poolse natuurgebieden waar je nog heerlijk rustig kunt sturen. Aan het einde van de dag kun je genieten vanaf het mooie terras van een drankje of relaxen bij de wellness met 2 zwembaden. In de avonden hebben we een gezamenlijk diner. We overnachten één dag in Dresden en drie nachten in een luxueus 5* Mountains resort in Sosnówka (PL). Op zondagochtend 10 september check je na het ontbijt uit en ga je op eigen gelegenheid terug naar Nederland. 

Travel to Drive

VEEL PRACHTIGE HIHGLIGHTS IN DEZE REIS

EEN LANG WEEKEND STUREN VOOR DE LIEFHEBBER VAN UITDAGEND BOCHTENWERK 

INCLUSIEF KORTE RIJTRAINING VOOR DE LIEFHEBBER

ONTBIJT EN DINERS INCLUSIEF   LUNCHES EN DRANK EXCLUSIEF

PROGRAMMA EN PRIJZEN

We starten iedere dag om 9 uur met een korte briefing bij het hotel. Hier geeft Dolf aan of er evt. wegomleidingen zijn of waar je die dag op moet letten. De koffiestops zijn rond 10.30 uur en de lunches vanaf 13.00 uur.

De aankomst bij het hotel is om 16.30 uur. Het tijdschema hangt enigszins af van je eigen rijtempo en hoelang je bij uitkijkpunten blijft. 

In de Elbe Valley rijden we gemiddeld 275 km per dag.  

Je kunt inloggen op onze navigatie app waarin we de routes per dag laden. Je rijdt de route vanaf je telefoon of Apple CarPlay.

Bij de opening ontvang je een goodiebag met een routeboek. Hier staat de route uitgewerkt in het bol-pijl systeem met alle aanwijzingen zoals de richtingen, adressen en plaatsnamen en de wegnummers. Dit is voor rijders die het leuk vinden om samen door een reis heen te navigeren.

Rijd je op navigatie dan heb je het routeboek enkel nodig voor de adressen van alle stops en hotels. En hierin staan ook de highlights van de routes per dag in beschreven.  

Er zijn beschikbaar:

Double Deluxe rooms op basis van half pension € 2745,00

Double Premium Rooms op basis van half pension € 2925,00

Single rooms op basis van half pension  € 1795,00

Onze autoreizen zijn voor liefhebbers van sportauto’s en het betere stuurwerk. Je kunt de reizen alleen rijden of in een equipe met bijvoorbeeld je partner, vriend, broer of kind. We logeren allemaal in hetzelfde hotel. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

In de Elbe Valley overnachten we in een mooi schlosshotel in Dresden en 3 dagen in een 5* Mountain Resort in Polen. 

Dolf Dekking is een erg gezellige reisleider maar daarnaast ook één van de allerbeste rijtrainers van Nederland. Hij stapt tijdens de reis graag bij je in de auto om je auto nog beter te leren kennen en te werken aan je driving skills. Je kunt een korte rijtraining (gratis) volgen en waar is dit nu mooier dan over de mooiste wegen in Europa?

*Mocht Dolf tijdens de reis nodig zijn voor b.v. een wegomleiding of iets van die orde dan heeft dit voorrang op de rijtrainingen.

 

Ruim voor vertrek ontvang je een nieuwsbrief met hierin alle laatste informatie voor de reis. Hierin tref je alle hotel locaties, de deelnemerslijst, de highlights in deze reis, informatie over het installeren van de navigatie app en de informatie voor de lunches. We maken ook een groepsapp aan waarmee we tijdens de reis contact met elkaar kunnen houden. En natuurlijk voor het delen van leuke foto’s. Je ontvangt voor vertrek een uitnodiging voor de groepsapp. 

Lees onze boekingsvoorwaarden voor de reizen. Deze ontvang je bij de boeking maar zijn vooraf ook op deze website te lezen. 

De kosten voor een annulering met een geldige reden zijn op te geven via een annuleringsverzekering of een reisverzekering met een annuleringsverzekering erin.