Dolf Dekking

GRAND TOUR DOLOMITI

GT DOLOMITI

Uniek, dat is het Dolomieten gebergte met zijn markante witte bergtoppen. Het staat bekend als een van de mooiste bergketens ter wereld en staat terecht op de Unesco werelderfgoed lijst. Ons Driving Event in de Dolomieten is voor liefhebbers van sportief autorijden over de mooiste wegen in dit Italiaanse gebergte en willen genieten van prachtige hotels en het heerlijke Italiaanse eten.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
De GT Dolomiti start in Oostenrijk in Kitzbühel. We gaan via de Grossglockner Hochalpenstrasse naar de Dolomieten. De rest van de route gaat grotendeels door het oostelijke gedeelte rondom het Marmolada gebergte. Dit staat bekend als de échte Dolomieten met de witte scherpe bergtoppen en waanzinnige vergezichten. We rijden vele bekende passen zoals de Passo Rolle, Tre Chime, Passo Sella en komen door mooie plaatsen als Cortina d’Ampezzo, Corvara, Moena en Bolzano. Per dag rijden we rond de 250 prachtige kilometers. We starten iedere dag om 9 uur. Tijdens de routes hebben wij koffiestops en lunchlocaties uitgezocht. Hiervan kun je optioneel gebruik maken. De dag eindigt gemiddeld rond 4 uur en in de avond hebben we om 8 uur ons gezamenlijke diner. De overnachtingen zijn in zeer goede 4 en 5 sterren hotels.

ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM
De reizen worden uitgewerkt in mooie routeboeken in het bol-pijlsysteem zoals straatnamen, plaatsen en wegnummers. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem mee waarin de route per dag is geïnstalleerd. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden.

VOOR WIE?
Voor iedereen die van gezellig en sportief autorijden houdt! Onze focus ligt echt op uitdagend stuurwerk door mooie landschappen. En gelukkig zijn er nog tal van gebieden waar dit mogelijk is en het nog echt lekker sturen is. Daar waar je je sportauto kunt gebruiken waarvoor hij gemaakt is. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

RIJTRAINING
En wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren.

  AANMELDEN

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  PRIJZEN
  Double room op basis van half pension is € 1590,00 p.p.
  Single room op basis van half pension is € 1875,00 p.p.

  Inclusief in deze autoreis zijn 5 hotelovernachtingen in uitstekende hotels op basis van half pension (excl. drank), begeleiding, in bruikleen een tomtom navigatiesysteem, een mooi uitgewerkt routeboek en goodiebag. De koffiestop- en lunchlocaties worden met zorg uitgekozen. Deelname aan deze stops is optioneel.

  DATUM
  1 t/m 6 september 2020

  De start is dinsdag 1 september in Kitzbühel. Je kunt vanaf 15.00 uur inchecken. Ontvangst met welkomstdrankje om 18.00 uur en aansluitend het gezamenlijke diner. De reis eindigt in Colfosco op zondag 6 september. Je kunt hier tot 11.00 uur uitchecken.

  BEGELEIDING

  De reis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is al 30 jaar professioneel rij- en race instructeur met opdrachtgevers als Pon Porsche Import voor merken als Porsche, Bentley en Lamborghini. Anita verzorgt al jarenlang autoreizen en rally-en circuitevents voor DD Driving Events. Zij heeft opdrachtgevers als Pon Porsche Import en Kroymans Ferrari. Daarnaast is zij grafisch vormgever. Samen hebben zij heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de binnenlanden van Spanje.

  Boekingsvoorwaarden