HIDEAWAY TOUR

ZUID SPANJE

HIDEAWAY TOUR

18 - 24 OKTOBER 2021

AUTOREIS SPANJE
Zon, zee en costa’s denkt de grote massa bij het noemen van Spanje. Maar echte autoliefhebbers weten dat dit land een waar stuurmansparadijs is. Waar je nog compleet lege wegen aantreft in de meest oogverblindende landschappen. In de HideAway Tour nemen we je graag mee naar Zuid Spanje. Daar waar de Spaanse cultuur door de geschiedenis vermengd is met veel Arabische invloeden. In één week laten we je de grootste olijfboomgaarden ter wereld zien, de besneeuwde bergtoppen en de pittoreske bergdorpjes van de Sierra Nevada, de stad met de meest Spaanse en Arabische invloeden Granada en de historische stad Ubeda. Al zin om te vertrekken?

REISSCHEMA

 

De reis start in Valencia, de stad en het gebied van de sinaasappels. Er valt hier van alles te zien zoals de grote Mercat Central markt, de oude historische binnenstad met de vele tapasbarretjes en leuke lokale winkeltjes, de stad van de kunst en wetenschap “Ciudad de las Artes y las Ciencias” en uiteraard de stranden. Het is een aanrader om wat eerder aan te komen zodat je dit kunt bekijken.

 

 

De reis is een trip door de historie van Zuid Spanje. We komen door oude berberdorpjes, zien in Ubeda veel Moorse invloeden, in Granada is het een ware mengelsmoes van Moorse, Romeinse en Afrikaanse sferen. Tel daarbij op de fantastische hotels met diners van topkoks en je begrijpt dat dit een reis is die je niet mag missen! Lees hier het uitgebreide reisschema voor deze reis.

MEER DAN 30 JAAR ERVARING IN RIJTRAININGEN EN AUTOREIZEN

MEER DAN 30.000 AUTOLIEFHEBBERS GINGEN JE VOOR

7 DAAGSE AUTOREIS

DE BESTE INSTRUCTEURS STAAN VOOR JE KLAAR

GROOTSTE IN NEDERLAND IN OPENBARE WEG RIJTRAININGEN EN AUTOREZIEN VOOR SPORTAUTO’S

ALLE HOTELOVERNACHTINGEN OP BASIS VAN HALF PENSION

PROGRAMMA EN PRIJZEN

We starten iedere dag om 9 uur met een korte briefing bij het hotel. Hier geeft Dolf aan of er evt. wegomleidingen zijn of waar je die dag op moet letten. De koffiestops zijn rond 10.30 uur en de lunches vanaf 13.00 uur.

De aankomst bij het hotel is om 16.30 uur. Het tijdschema hangt enigszins af van je eigen rijtempo en hoelang je bij uitkijkpunten blijft. 

In de HideAway tour rijden we per dag tussen de 300 km.  Je hebt genoeg tijd om tussendoor foto’s te maken of ergens te stoppen. 

Je ontvangt bij de start een reistas met een reismagazine. Hier staat de route uitgewerkt in het bol-pijl systeem met alle aanwijzingen zoals de richtingen, adressen en plaatsnamen en de wegnummers. Dit is voor rijders die het leuk vinden om samen door een reis heen te navigeren.

Je krijgt ook een tomtom navigatiesysteem mee waarop de routes per dag staan geïnstalleerd. Het routeboek heb je dan enkel alleen nog nodig voor de adressen van alle stops en hotels.  

Nee dat is niet mogelijk. Niet ieder systeem pakt de kleinere weggetjes en vaak maakt een systeem er toch een eigen route van. Wij zorgen altijd voor ge-update tomtom navigatiesystemen waarop de route staat zoals hij is bedoeld. 

Double room op basis van half pension € 4050,00

Prijs single room op basis van half pension € 2485,00

 

Wil je een upgrade op de kamers? Dit regelen we graag en kijken wat er beschikbaar is. 

 

Onze autoreizen zijn voor liefhebbers van sportauto’s en het betere stuurwerk. Je kunt de reizen alleen rijden of in een equipe met bijvoorbeeld je partner, vriend, broer of kind. Wij rijden met maximaal 20 auto’s wat neerkomt op gemiddeld 30-35 deelnemers per reisgroep.  We brengen iedereen ook altijd onder in hetzelfde hotel. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

In de Hideaway tour overnachten we iedere dag in een ander hotel. Het zijn allemaal de tophotels uit deze regio met diners van de beste koks.

Dolf Dekking is een erg gezellige reisleider maar daarnaast ook één van de allerbeste rijtrainers van Nederland. Hij stapt tijdens de reis graag bij je in de auto om je auto nog beter te leren kennen en te werken aan je driving skills. Je kunt een korte rijtraining (gratis) volgen en waar is dit nu mooier dan over de mooiste wegen in Europa?

*Mocht Dolf tijdens de reis nodig zijn voor b.v. een wegomleiding of iets van die orde dan heeft dit voorrang op de rijtrainingen.