HIDEAWAY TOUR

ZUID SPANJE

HIDEAWAY TOUR

19 - 25 OKTOBER 2022

NIEUWE EDITIE!
Zon, zee en costa’s, dat is waar je aan denkt bij een vakantie naar Spanje. Minder bekend is dat dit land een waar stuurmansparadijs is. Je treft er nog compleet lege wegen in de meest oogverblindende landschappen. In de HideAway Tour nemen we je graag mee naar Zuid Spanje. Daar waar de Spaanse cultuur door de geschiedenis vermengd is met veel Arabische invloeden. In één week laten we je de grootste olijfboomgaarden ter wereld zien, de besneeuwde bergtoppen en de pittoreske bergdorpjes van de Sierra Nevada, steden met veel Arabische invloeden zoals Ronda, Guadix en Granada. Al zin om te vertrekken?

REISSCHEMA

De reis start in het geweldige Valencia. Deze historische stad met de oude kathedraal, de sjieke GranVia, de stad van de kunst en wetenschap “Ciudad de las Artes y las Ciencias” en uiteraard de stranden. Het is een aanrader om 1of 2 dagen te arriveren zodat je dit kunt bekijken.

Deze reis is echt voor rijders die van veel en mooi stuurwerk houden. Je rijdt per dag zeker 300 kilometer per dag daar natuurparken zoals de Ruta Turistica die start bij het prachtige bergdorpje Alcala del Jucar. We rijden één van de hoogste bergroutes van Europa door de Sierra Nevada, bezoeken het grootste grottendorp bij Guadix, overnachten in Granada en bezoeken het historische Ronda, één van de mooiste steden van Spanje. De stad ligt in een bergachtig gebied op een hoogte van 750 meter. Ronda wordt in tweeën gesplitst door de rivier Guadalevín die een diepe kloof heeft achtergelaten. 

Deze diepe kloof, de Tajo de Ronda met de spectaculaire brug Puente Nuevo, is ook de reden waarom dit stadje zo beroemd is geworden. 

We overnachten de laatste 2 nachten in één van de mooiste hotels van Spanje dat op een groot landgoed ligt tegen een geweldig mooi gebergte aan. Je kunt in de middag bij mooi weer nog genieten van de zwembaden in de tuinen, gebruik maken van de spa of gym of relaxen op de terrassen in de tuinen. Deze laatste reis van ons seizoen sluiten we af met een tapas diner en een indrukwekkende flamenco show. 

Je kunt aanvliegen naar Valencia en terugvliegen vanaf Malaga indien je niet met de auto wilt aanrijden. Wij kunnen het transport van de auto verzorgen. De auto’s worden naar de startlocatie gebracht en bij de eindlocatie weer opgehaald. 

LEVEL BLACK

MEER DAN 30.000 AUTOLIEFHEBBERS GINGEN JE VOOR

7 DAAGSE AUTOREIS

DE BESTE INSTRUCTEURS STAAN VOOR JE KLAAR

GROOTSTE IN NEDERLAND IN OPENBARE WEG RIJTRAININGEN EN AUTOREZIEN VOOR SPORTAUTO’S

ALLE HOTELOVERNACHTINGEN OP BASIS VAN HALF PENSION

PROGRAMMA EN PRIJZEN

We starten iedere dag om 9 uur met een korte briefing bij het hotel. Hier geeft Dolf aan of er evt. wegomleidingen zijn of waar je die dag op moet letten. De koffiestops zijn rond 10.30 uur en de lunches vanaf 13.00 uur.

De aankomst bij het hotel is om 16.30 uur. Het tijdschema hangt enigszins af van je eigen rijtempo en hoelang je bij uitkijkpunten blijft. 

In de HideAway tour rijden we per dag rond de 300 km.  Dit is een echte reis voor liefhebbers van kilometers maken. Je hebt genoeg tijd om tussendoor foto’s te maken of ergens te stoppen. 

Je ontvangt bij de start een reistas met een reismagazine. Hier staat de route uitgewerkt in het bol-pijl systeem met alle aanwijzingen zoals de richtingen, adressen en plaatsnamen en de wegnummers. Dit is voor rijders die het leuk vinden om samen door een reis heen te navigeren.

Je krijgt ook een tomtom navigatiesysteem mee waarop de routes per dag staan geïnstalleerd. Het routeboek heb je dan enkel alleen nog nodig voor de adressen van alle stops en hotels.  

Nee dat is niet mogelijk. Niet ieder systeem pakt de kleinere weggetjes en vaak maakt een systeem er toch een eigen route van. Wij zorgen altijd voor ge-update tomtom navigatiesystemen waarop de route staat zoals hij is bedoeld. 

Double room op basis van half pension € 4150,00

Prijs single room op basis van half pension € 2585,00

Wil je een upgrade op de kamers? Dit regelen we graag en kijken wat er beschikbaar is. 

Onze autoreizen zijn voor liefhebbers van sportauto’s en het betere stuurwerk. Je kunt de reizen alleen rijden of in een equipe met bijvoorbeeld je partner, vriend, broer of kind. Wij rijden met maximaal 20 auto’s wat neerkomt op gemiddeld 30-33 deelnemers per reisgroep.  We brengen iedereen ook altijd onder in hetzelfde hotel. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

In de Hideaway tour overnachten we iedere dag in een ander hotel. Het zijn allemaal uitstekende hotels. Enkele hotels beschikken over een spa, gym en zwembad waarvan gebruik kan worden gemaakt. 

Dolf Dekking is een erg gezellige reisleider maar daarnaast ook één van de allerbeste rijtrainers van Nederland. Hij stapt tijdens de reis graag bij je in de auto om je auto nog beter te leren kennen en te werken aan je driving skills. Je kunt een korte rijtraining (gratis) volgen en waar is dit nu mooier dan over de mooiste wegen in Europa?

*Mocht Dolf tijdens de reis nodig zijn voor b.v. een wegomleiding of iets van die orde dan heeft dit voorrang op de rijtrainingen.

 

WAT BETEKENEN ONZE LEVELS

LABEL RED
LABEL green

In de level black reizen draait het écht om het sportieve autorijden door mooie natuurgebieden. Je rijdt 300 km per dag en een enkele dag zelfs meer. De hotels zijn uitstekend verzorgd. 

In de level red reizen rijden we gemiddeld 250 km per dag. Het is een prachtige combi van toeren en sportief autorijden door mooie natuurgebieden en leuke plaatsjes. De hotels zijn uitstekend verzorgd.

In de level green reizen rijden we gemiddeld 225 km per dag. Je hebt na de rit voldoende gelegenheid om te genieten van het hotel en/of zwembad en omgeving. De hotels zijn uitstekend verzorgd.