HIDEAWAY TOUR

ZUID SPANJE

HIDEAWAY TOUR

15 - 21 OKTOBER 2023

Zon, zee en costa’s, dat is waar je aan denkt bij een vakantie naar Spanje. Minder bekend is dat Spanje een waar stuurmansparadijs is. Je treft er nog compleet lege wegen in de meest oogverblindende landschappen. In de HideAway Tour nemen we je graag mee naar Zuid Spanje. Daar waar de Spaanse cultuur door de geschiedenis vermengd is met veel Arabische invloeden. In één week laten we je de grootste olijfboomgaarden ter wereld zien, de besneeuwde bergtoppen en de pittoreske bergdorpjes van de Sierra Nevada, steden met veel Arabische invloeden zoals Ronda, Guadix en Granada. Al zin om te vertrekken?

REISSCHEMA

De reis start op 15 oktober in Valencia. Deze historische stad met de oude kathedraal, de sjieke Gran Via, de stad van de kunst en wetenschap “Ciudad de las Artes y las Ciencias” en uiteraard de stranden. Het is een aanrader om 1 of 2 dagen eerder te arriveren zodat je dit kunt bekijken. Deze reis is echt voor rijders die van veel en mooi stuurwerk houden. Je rijdt per dag zeker 300 kilometer. De reis telt vele highlights zoals een van de mooiste dorpjes van Spanje; Alcala del Jucar. We rijden door de Sierra Nevada, bezoeken het grootste grottendorp van Europa in Guadix, overnachten in Granada en hebben een diner in de zigeunerwijk inclusief een prachtige flamencoshow. Ook rijden we door het historische Ronda. Dit is ook één van de mooiste steden van Spanje. De stad ligt in een bergachtig gebied op een hoogte van 750 meter. Ronda wordt in tweeën gesplitst door de rivier Guadalevín die een diepe kloof heeft achtergelaten. 

Deze diepe kloof, de Tajo de Ronda met de spectaculaire brug Puente Nuevo, is ook de reden waarom dit stadje zo beroemd is geworden. We overnachten de laatste 2 nachten in een heerlijk hotel net boven Malaga dat op een groot landgoed ligt verscholen achter de bergen. Je kunt in de middag bij mooi weer genieten van de zwembaden in de tuinen, gebruik maken van de spa of gym of relaxen op de terrassen in de tuinen. Deze laatste reis van ons seizoen sluiten we af met een klein feestje. De reis naar de startlocatie in Valencia is natuurlijk al een prachtige trip. Maar heb je hier geen zin in? Dan kun je aanvliegen naar Valencia en terugvliegen vanaf Malaga. Je auto gaat dan op transport. De auto’s worden naar de startlocatie gebracht en bij de eindlocatie weer opgehaald. Voor zowel de vliegtickets als het transport werken wij al jaren samen met betrouwbare partners.

Travel to Drive

MEER DAN 30.000 AUTOLIEFHEBBERS GINGEN JE VOOR

7 DAAGSE AUTOREIS

GROOTSTE IN NEDERLAND IN OPENBARE WEG RIJTRAININGEN EN AUTOREIZEN VOOR SPORTAUTO’S

ALLE HOTELOVERNACHTINGEN OP BASIS VAN HALF PENSION

PROGRAMMA EN PRIJZEN

Standard single room  € 2695,00

Standard Double room € 4225,00

Deluxe Double room  € 4415,00

Inclusief zijn:

6 hotelovernachtingen op top locaties
5 x ontbijtbuffet
5 x diner met drankarrangement

De exclusief uitgezette reis incl. begeleiding

Inlog optie op onze navigatieapp

Goodiebag met routeboek

Wil je een upgrade op de kamers? Dit regelen we graag en kijken wat er beschikbaar is. 

We rijden per dag tussen de 275 – 300 kilometer met uitzondering van dag 1; deze is 375 km.

We starten de dag met een goed ontbijt en om 9 uur houden we een rijdersbriefing bij het hotel. Daarna gaan we van start, je hoeft niet met elkaar op te rijden. Gelijkgestemden weten elkaar altijd te vinden.  Omstreeks 10.45 uur maken we een koffiestop en vanaf 13.00 uur is de lunchstop. Je hoeft niet op elkaar te wachten, je kunt starten en vertrekken wanneer je zelf wilt. 

De finish bij het hotel is gepland tussen 16.00 en 16.30 uur. Het exacte schema kan variëren, afhankelijk van jouw persoonlijke rijtempo en eventuele tussenstops bij uitkijkpunten en andere hoogtepunten langs de route.

Elke avond genieten we gezamenlijk van het diner, dat geserveerd wordt vanaf 20.30 – 21.00 uur.

De aankomst bij het hotel is om 16.30 uur. Het tijdschema hangt enigszins af van je eigen rijtempo en hoelang je bij uitkijkpunten blijft. 

Je kunt de reis op navigatie rijden. Dit doe je door in te loggen op onze navigatie-app in te loggen. Hierin staan alle routes per dag uitgewerkt, zodat je deze direct vanaf je telefoon of Apple CarPlay kunt volgen. (De kosten voor het gebruik van de app zijn ongeveer € 5,00. Dit gaat via de App Store)

Naast de navigatie-app ontvang je bij de start ook een reistas met een reismagazine. Hierin staat de volledige route uitgewerkt in het bol-pijl systeem, inclusief alle aanwijzingen, zoals richtingen, adressen, plaatsnamen en wegnummers. Dit is vooral leuk voor rijders die graag samen door een reis heen navigeren.

Wanneer je de navigatie-app gebruikt, heb je het routeboek alleen nodig voor de adressen van de stops en de hotels. Natuurlijk kun je ook in het routeboek leuke highlights vinden om tijdens de reis te bezoeken. Wij adviseren om van beide opties te combineren. 

Onze autoreizen zijn speciaal ontworpen voor liefhebbers van sportauto’s die genieten van het rijden van toerritten langs de prachtigste wegen in Europa. Je hebt de mogelijkheid om de reis solo te maken of om samen met een partner, vriend, broer of kind als equipe deel te nemen. Naast het rijden van prachtige routes, leggen we ook veel nadruk op gezelligheid en genieten van goed eten in het gezelschap van gelijkgestemde mensen.

Tijdens deze reis verblijf je in top hotels op prachtige locaties. Alle parkeerkosten zijn inbegrepen. Na je boeking ontvang je een overzicht met alle relevante informatie over de verschillende verblijfplaatsen.

Een maand voor vertrek ontvang je een nieuwsbrief met de laatste updates. In deze nieuwsbrief vind je alle informatie de deelnemerslijst, hoogtepunten van de reis, instructies voor het installeren van de navigatie-app en lunchmogelijkheden.

Bovendien stellen we een groepsapp samen, zodat we tijdens de reis in contact kunnen blijven en leuke foto’s en ervaringen met elkaar kunnen delen.

Voor vertrek sturen we je een uitnodiging om deel te nemen aan de groepsapp. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van eventuele wijzigingen en kun je gemakkelijk communiceren met de andere deelnemers.

Dolf Dekking is een erg gezellige reisleider maar daarnaast ook één van de allerbeste rijtrainers van Nederland. Hij stapt tijdens de reis graag bij je in de auto om je auto nog beter te leren kennen en te werken aan je driving skills. Je kunt een korte rijtraining (gratis) volgen en waar is dit nu mooier dan over de mooiste wegen in Europa?

*Mocht Dolf tijdens de reis nodig zijn voor b.v. een wegomleiding of iets van die orde dan heeft dit voorrang op de rijtrainingen.

 

Een annulering moet altijd via dit e-mailadres gedaan worden: info@dolfdekking.nl. Is de annulering binnen de annuleringsperiode? Dan boeken wij de gedane betaling terug. 


Doe je dit na de annuleringsperiode? Dan gelden de boekingsvoorwaarden*. Deze kun je hier nalezen: boekingsvoorwaarden.

*Voor een annulering kun je de reiskosten met een geldige reden via een annuleringsverzekering terugvragen. 

Belangrijk:
Soms kunnen wij een vervanger voor je vinden via onze wachtlijst. In dat geval brengen wij € 150,00 administratiekosten in rekening voor de geannuleerde reis.

De wachtlijst kan een optie zijn om een vervanger te vinden, maar dit is géén garantie. Indien het niet lukt om een vervanger te vinden, zijn we genoodzaakt om de annuleringskosten conform de boekingsvoorwaarden in rekening te brengen.