Dolf Dekking

HIGHLANDS

In 2019 is de kick off van het seizoen de trip naar Schotland. Een prachtige autoreis van 4,5 dag rijden waarbij je de meest bijzondere plekken van de Highlands gaat zien. Go Scotland als je van pure landschappen en prachtig stuurwerk houdt.

Schotland heeft echt verschillende gezichten. Soms heb je een bergketen, daarna kan het landschap zo weer glooiend en zacht zijn of ruig met granietbergen. En het ene moment zijn het bossen die overheersen om ineens over te gaan in een bijna vulkanisch landschap. Daarnaast tellen de Highlands enorm veel meren en inhammen die door de Schotten ‘lochs’ worden genoemd. Loch Ness is natuurlijk de bekendste vanwege de mythe van het Monster van Loch Ness.

Schotland telt twee nationale parken die allebei in de Schotse Hooglanden liggen. In het zuiden ligt het Loch Lomond & The Trossachs National Park. Deze route rijden we in het begin van de week. En is een van onze favoriete routes in Schotland. In het oosten ligt het Cairngorms National Park. Dit is compleet anders dan de westkant van Schotland met dicht begroeide bossen en de hoogste berg van Schotland bij het Ben Lawers gebergte met de prachtige dam.

HIGHLIGHTS
Highlights in deze trip zijn The Kelpies, het Loch Lomand & The Trossach national park, Glencoe en The River Orchy, Fort Williams, Pitlochry, het Cairngorms national park, het Ben Lawers gebergte en The Forth bridge.

Aanrijden heb je bijna niet in deze trip, de reis begint direct in de haven van IJmuiden. We varen einde middag weg en komen rond 8 uur aan in Newcastle waar de reis begint. We eindigen zaterdag begin van de middag in Newcastle waar we de boot terug naar IJmuiden nemen. We arriveren rond 9 uur in Nederland.

VOOR WIE?
Deze autoreis is voor iedereen die van mooi en sportief autorijden houdt! Er zijn nog tal van gebieden waar het nog echt lekker sturen is, waar mens en machine tot het uiterste kunnen gaan. Daar hebben wij prachtige reizen uitgezet met heel veel afwisseling in de routes. Wil je ook schaven aan je driving skills? Dat kan, want rij-instructeur Dolf Dekking stapt graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je je stuurwerk verbeteren op de mooiste locaties die je kunt bedenken en leer je de kwaliteiten van je auto echt ervaren.

Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met ook zwaar mee.

ROUTEBOEKEN EN TOMTOM NAVIGATIE SYSTEEM
De reizen worden uitgewerkt in mooie routeboeken in het bol-pijlsysteem met duidelijke aanwijzingen zoals straatnamen, plaatsen en wegnummers. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem mee waarin de route per dag geïnstalleerd is. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden.

BEGELEIDING:
De autoreis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is professioneel rij-en race instructeur van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren. Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally-en circuitevents voor DD Driving Events en heeft verder opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Dolf en Anita hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenlanden van Spanje. Een team met veel ervaring en passie voor auto’s en autorijden.

DATUM EN PRIJZEN:
Maandag 29 april t/m zondag 5 mei 2019

We ontmoeten elkaar op maandag 29 april 2019 om 15.00 uur in de haven van IJmuiden. De trip eindigt op zondagmorgen 5 mei om 09.30 uur wanneer we terugkomen in de haven van IJmuiden.

Single room op basis van half pension € 2025,00
Double room of Twinroom (indien beschikbaar) op basis van half pension € 1795,00 per persoon.

Deze prijs is op basis van 2 persoonshut binnenhut met een DFDS overtocht. Je kunt een upgrade aanvragen naar een luxere buitenhut. (op basis van beschikbaarheid).

Inclusief in deze autoreis zijn de bootovertocht op basis van half pension, de hotelovernachtingen in uitstekende hotels op basis van half pension, de begeleiding, een routetas met een o.a. een gedetailleerd routeboek, een tomtom navigatiesysteem in bruikleen met alle routes per dag geïnstalleerd. De koffiestops en lunchlocaties worden met zorg uitgezocht en geboekt voor onze groep. Hier kunt je optioneel gebruik van maken. Hiervan ontvang je informatie na het boeken.

    AANMELDEN

    Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.