Dolf Dekking

MOUNTAIN ATTACK

OP JACHT NAAR DE  COLLEN IN DE MOUNTAIN ATTACK

Klaar voor 20 bergpassen in 4 dagen? Deze Mountain Attack is een ware uitdaging. Schrijf je in en ga mee om geweldige 24K passen in Italië, Oostenrijk en Zwitserland te bedwingen en het beste uit jezelf en je sportauto te halen. We rijden bekende passen maar ook de wat minder bekendere. Minder beroemd maar misschien wel mooier…

WAT KUN JE VERWACHTEN?
We ontmoeten elkaar op maandag 21 september in het prachtige Bergland mountain resort in Sölden. Vanaf hier gaan we 4 dagen prachtig sturen. Per dag staan er gemiddeld 260 km op het programma. Iedere dag starten we om 9 uur en rijden tot 16.00 uur in de middag. Na de prachtige rit van de dag heb je nog de tijd om lekker te relaxen in de spa-en fitness afdelingen van de geweldige hotels waar we overnachten. Of om aan de bar gezellig napraten en een wijntje drinken. In de avond hebben we een gezamenlijk diner. De Mountain Attack eindigt in Seefeld in Tirol in het 5 sterren Astoria resort. Highlights in deze route zijn zeker de Berninapas, de beroemde Stelvio, de Albula pas, de Timmelsjoch en Jaufenpas.

ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM
De reizen worden uitgewerkt in mooie routeboeken in het bol-pijlsysteem met duidelijke aanwijzingen zoals straatnamen, plaatsen en wegnummers. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem mee waarin de route per dag geïnstalleerd is. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden.

VOOR WIE?
Voor iedereen die van gezellig en sportief autorijden houdt! Onze focus ligt echt op uitdagend stuurwerk door mooie landschappen. Gelukkig zijn er nog tal van gebieden waar dit mogelijk is en  het nog echt lekker autorijden is. Daar waar je je sportauto kunt gebruiken waarvoor hij gemaakt is. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

RIJTRAINING
Wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren.

[/vc_column][/vc_row]

  AANMELDEN

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  PRIJZEN
  Prijs op basis van HP voor een 1-persoonskamer € 1895,00 p.p.
  Prijs op basis van HP voor een 2-persoonskamer € 1625,00 p.p.

  Inclusief in deze autoreis hotelovernachtingen in luxe hotels op basis van half pension (excl.drank) de begeleiding, bruikleen van tomtom navigatiesysteem, mooi uitgewerkt routeboek en goodiebag. De koffie- en lunchlocaties worden met zorg uitgekozen voor onze groepen en gereserveerd voor onze groep. U kunt hier optioneel gebruik van maken.

  DATUM:
  Maandag 21 tot en met zaterdag 26 september 2020.

  Start op maandag 21 september om 18.00 uur in het het Aqua Dome 4 Sterne superior hotel & Tirol Therme in Längenfeld.. We checken uit op zaterdag 26 september bij het Astoria resort in Seefeld in Tirol.

  BEGELEIDING:

  De autoreis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is meer dan 25 jaar professioneel rij- en racetrainer van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren. Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally- en circuitevents voor DD Driving Events en heeft opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenlanden van Spanje. Een team met veel ervaring en passie voor auto’s en autorijden.

  [/vc_section]

  Boekingsvoorwaarden