Dolf Dekking

MOUNTAIN ATTACK

VOLGEBOEKT

EINDELOZE BERGROUTES
Wij houden van bergen en de mooie passen die er overheen lopen. De afgelopen jaren hebben we de meest indrukwekkend mooie autoreizen met bergetappes gereden. Hiervan hebben een aantal van onze favorieten gebundeld in een nieuwe route n.l.  de Mountain Attack! Ben jij fan van prachtige vergezichten, geweldige stuurwerk, luxueuze berghotels en lekker eten? Dan is dit dé autoreis die je niet wil missen.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
We hebben 4 dagen super stuurwerk met 22 collen voor je in petto. Deze route start in het geweldige Bergland hotel in Sölden dat bekend is geworden door de James Bond opnames in dit gebied. Vanuit hier trekken we via de Timmelsjoch Italië in. Op dag 2 staat o.a. de Stelvio pas op het programma en rijden we door naar Zwitserland. Dag 3 blijven we in Zwitserland en op de laatste dag trekken we weer door Italie en eindigen de reis in Seefeld in Tirol in Oostenrijk. Het verblijf tijdens de Mountain Attack is in zeer luxe hotels waar je veel comfort en heerlijke diners kunt verwachten.

ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM
Onze reizen worden uitgewerkt in mooie routeboeken in het bol-pijlsysteem met duidelijke aanwijzingen zoals straatnamen, plaatsen en wegnummers. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem mee waarop de route per dag geïnstalleerd is. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden.

VOOR WIE?
Voor iedereen die van gezellig en sportief autorijden houdt! Er zijn nog tal van gebieden waar het nog echt lekker sturen is, waar mens en machine tot het uiterste kunnen gaan. Daar hebben wij prachtige sportieve reizen uitgezet voor onze autoreizen met heel veel afwisseling in de routes.  Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

RIJTRAINING
En wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren. Daarnaast stelt Pon Porsche Import voor onze reizen een Porsche beschikbaar waar onze deelnemers tijdens deze reis onder begeleiding van Dolf Dekking in kunnen rijden.

  AANMELDEN

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  Prijs voor een tweepersoonskamer op basis van half pension is € 1595,00 p.p.
  Prijs voor een single room op basis van half pension is € 1870,00 p.p.

  Inclusief in deze autoreis zijn 5 hotelovernachtingen op basis van half pension (excl.drank) de begeleiding, een mooi uitgewerkt routeboek, bruikleen van een tomtom navigatiesysteem en goodiebag. De koffie- en lunchlocaties worden met zorg uitgekozen voor onze groepen en gereserveerd voor onze groep. U kunt hier optioneel gebruik van maken.

  DATUM
  16 T/M 21 SEPTEMBER 2019

  Je kunt om maandag 16 september vanaf 15.00 uur inchecken in het hotel en de deelnemers ontmoeten elkaar om 18.00 uur bij de bar van het hotel voor een welkomstdrankje en aansluitend het diner. We eindigen de reis in Seefeld in Tirol. Zaterdag 21 september kun je uitchecken tot 11.00 uur.

  BEGELEIDING:
  De autoreis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is professioneel rij- en race instructeur van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren.

  Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally- en circuitevents voor DD Driving Events en heeft opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenland van Spanje. Een team met veel ervaring en passie voor auto’s en autorijden.