OPENINGSRIT 2023

ZONDAG 2 APRIL

OPENINGSRIT

2 APRIL 2023

Haal je auto maar uit zijn winterslaap halen want op 2 april starten we ons nieuwe seizoen 2023 met een heerlijke openingsrit door het zuiden van het land. 

We starten dit jaar in Valkenswaard bij Bill’s Motors. Dit is de snoepwinkel van rallylegende Wim Luijbregts beter bekend als Mr. Daf en rallyheld Kevin Abbring. De showroom van Bill’s Motors staat vol legendes op wielen met hierin ook een hoek ultieme racesimulators die gebouwd zijn door Kevin. Het is dé locatie waar autohistorie, toekomst en emotie elkaar vinden.

De ontvangst is vanaf 10.30 uur. We heten je van harte welkom met koffie en lekkers. Je hebt de tijd om te genieten van al het moois wat in de showroom staat en uiteraard van al de pracht die jullie zelf meenemen.

Tijdens de ontvangst zal Dolf jullie uitleg geven over de toerrit en Kevin wil jullie graag meenemen in zijn spectaculaire wereld van het rallyrijden. De liefhebbers krijgen van hem nog een extra opdracht tijdens deze toerrit in de vorm van een stuk rijden op echte rally notes. Tijdens deze presentatie wordt er een goed verzorgde vroege lunch geserveerd.

De openingsrit kun je rijden met het routeboek op het bol pijl systeem maar ook vanaf onze navigatieapp. Hierover krijg je voor de toerrit een duidelijke uitleg.

De finish is ook bij Bill’s Motors in Valkenswaard met een aangeklede borrel en gelegenheid om samen met Kevin Abbring te racen op de simulatoren. 

We hebben ruimte voor maximaal 60 auto’s en vol is echt vol! 

MEER DAN 30 JAAR ERVARING IN RIJTRAININGEN EN AUTOREIZEN

MEER DAN 30.000 AUTOLIEFHEBBERS GINGEN JE VOOR

1 DAAGSE TOERRIT

DE BESTE INSTRUCTEURS STAAN VOOR JE KLAAR

GROOTSTE IN NEDERLAND IN OPENBARE WEG RIJTRAININGEN EN AUTOREIZEN VOOR SPORTAUTO’S

GEHEEL VERZORGDE TOERRIT INCLUSIEF LUNCH EN AFSLUITING