TOUR DE LUXEMBOURG

LUXEMBURG

TOUR DE LUXEMBOURG

27 T/M 29 AUGUSTUS 2021

AUTOREIS LUXEMBURG
Luxemburg is het stuurmansparadijs om de hoek. Piepklein maar groot genoeg voor een weekend stuurplezier. Luxemburg blinkt uit in Europa door hun perfecte wegennet want de wonderschone routes zijn dé toeristische trekpleister voor ze. Zeker als deze routes verleidelijk slingeren door de valleien vol historische kastelen en grasgroene heuvels. En dat gecombineerd met de spotgoedkope brandstofprijzen voelt het als autorijden in een happy hour. 

REISSCHEMA

We verzamelen bij een hotel net op de grens van België en Luxemburg in het midden van het land. Hier overnachten we beiden dagen en is een perfecte uitvalsbasis voor beiden dagen.

HIGHLIGHTS
Luxemburg is voor velen het land waar je goedkoop tankt en hard doorheen rijdt als je onderweg bent naar Frankrijk of Spanje. Dus het is voor velen een verrassing dat het een land is met veel historie en bosrijke landschappen.

We gaan rijden door de vallei van de Zeven Kastelen, een schilderachtige route langs kronkelende riviertjes langs 7 van de vele kastelen in het land. We komen door het sprookjesachtige Müllerthal, dat ook Klein Zwitserland wordt genoemd. Het is een erg bosrijke regio met rotspartijen en grasgroene valleien die aan Zwitserland doen denken. En wat dacht je van hun eigen ‘Mini-Stelvio’? En met de leuke stops in deze historische dorpjes maken het stuurmanswegenweekend helemaal compleet. 

 

MEER DAN 30 JAAR ERVARING IN RIJTRAININGEN EN AUTOREIZEN

MEER DAN 30.000 AUTOLIEFHEBBERS GINGEN JE VOOR

3 DAAGSE AUTOREIS

DE BESTE INSTRUCTEURS STAAN VOOR JE KLAAR

GROOTSTE IN NEDERLAND IN OPENBARE WEG RIJTRAININGEN EN AUTOREZIEN VOOR SPORTAUTO’S

HOTELOVERNACHTINGEN OP BASIS VAN HALF PENSION

PROGRAMMA EN PRIJZEN

We starten iedere dag om 9 uur met een korte briefing bij het hotel. Hier geeft Dolf aan of er evt. wegomleidingen zijn of waar je die dag op moet letten. De koffiestops zijn rond 10.30 uur en de lunches vanaf 13.00 uur.

De aankomst bij het hotel is om 16.30 uur. Het tijdschema hangt enigszins af van je eigen rijtempo en hoelang je bij uitkijkpunten blijft. Op zondag finishen we om 16.00 uur en kun je op eigen gelegenheid terugrijden naar Nederland. 

In de Tour de Luxemburg reis rijden we per dag tussen de 250-275 km km.  Je hebt genoeg tijd om tussendoor foto’s te maken of ergens te stoppen. 

Je ontvangt bij de start een reistas met een reismagazine. Hier staat de route uitgewerkt in het bol-pijl systeem met alle aanwijzingen zoals de richtingen, adressen en plaatsnamen en de wegnummers. Dit is voor rijders die het leuk vinden om samen door een reis heen te navigeren.

Je krijgt ook een tomtom navigatiesysteem mee waarop de routes per dag staan geïnstalleerd. Het routeboek heb je dan enkel alleen nog nodig voor de adressen van alle stops en hotels.  

Nee dat is niet mogelijk. Niet ieder systeem pakt de kleinere weggetjes en vaak maakt een systeem er toch een eigen route van. Wij zorgen altijd voor ge-update tomtom navigatiesystemen waarop de route staat zoals hij is bedoeld. 

Double room op basis van half pension € 1355,00

Prijs single room op basis van half pension € 825,00

Inclusief in deze reis zijn de 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt en diners, de koffiestops, een welkomstdrankje, een goodiebag met hierin het reismagazine en de tomtom navigatie (op leenbasis) en de begeleiding.

De lunches worden wel geregeld maar je bent vrij om hiervan gebruik te maken. Voor vertrek krijg je de stops door met de kosten indien er een groepsmenu wordt gemaakt.

Exclusief zijn reisverzekeringen, brandstof en drankjes bij de bar en diners. Onze boekingsvoorwaarden tref onderaan iedere pagina. 

Onze autoreizen zijn voor liefhebbers van sportauto’s en het betere stuurwerk. Je kunt de reizen alleen rijden of in een equipe met bijvoorbeeld je partner, vriend, broer of kind. Wij rijden met maximaal 20 auto’s wat neerkomt op gemiddeld 30-35 deelnemers per reisgroep.  We brengen iedereen ook altijd onder in hetzelfde hotel. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

In de Tour de Luxemburg overnachten we beiden dagen in hetzelfde  uitstekend 4-sterren hotel op de grens van België en Luxemburg. 

Dolf Dekking is een erg gezellige reisleider maar daarnaast ook één van de allerbeste rijtrainers van Nederland. Hij stapt tijdens de reis graag bij je in de auto om je auto nog beter te leren kennen en te werken aan je driving skills. Je kunt een korte rijtraining (gratis) volgen en waar is dit nu mooier dan over de mooiste wegen in Europa?

*Mocht Dolf tijdens de reis nodig zijn voor b.v. een wegomleiding of iets van die orde dan heeft dit voorrang op de rijtrainingen.