Dolf Dekking

PETIT TOUR VOGEZEN

FEEST MET VEEL BALLONNEN
Toe aan een paar dagen sturen? In zo’n vijf uur rijden ben je in de Vogezen. Net onder Luxemburg bieden ze een verslavende cocktail van cols, bochtige bergwegen en vergezichten. Ga mee met deze autoreis, een heerlijk lang weekend sturen. De ultieme vitamine V…

WAT KUNT U VERWACHTEN?
We hebben voor iedere dag een mooie sportieve route uitgezet met bekende routes zoals de Route des Crêtes met Le Petit Ballon en Le Grand Ballon, de Col de la Schlucht en Hohneck. We komen o.a. door de prachtige dorpjes Obernai, Andlau en Riquewihr met de historische dorpskernen. Maar graag laten we je ook kennismaken met de wat minder bekende routes die zeker niet minder mooi zijn. Je kunt rekenen op 3 prachtige dagen sturen door de Vogezen en Elzas die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De herfst  is de mooiste tijd om de Vogezen te bezoeken. De bossen zijn prachtig gekleurd en de wegen zijn nog niet meer overbevolkt met toeristen. We ontmoeten elkaar in het historische stadje Obernai. We overnachten hier 3 dagen bij ons hotel dat tegen het oude centrum aanligt en dat wandelend te bereiken is. Het is een uitstekend hotel met een geweldige keuken en uitgebreid ontbijt. Bij het hotel is ook een spa afdeling aanwezig.

ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM
De reizen worden uitgewerkt in mooie routeboeken in het bol-pijlsysteem met duidelijke aanwijzingen zoals straatnamen, plaatsen en wegnummers. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem mee waarin de route per dag geïnstalleerd is. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden.

VOOR WIE?
Voor iedereen die van gezellig en sportief autorijden houdt! Er zijn nog tal van gebieden waar het nog echt lekker sturen is, waar mens en machine tot het uiterste kunnen gaan. Daar hebben wij prachtige sportieve reizen uitgezet voor onze autoreizen met heel veel afwisseling in de routes. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

RIJTRAINING
Wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren.

  AANMELDEN

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  PRIJZEN
  Prijs voor een tweepersoonskamer op basis van half pension is € 945,00 per persoon.
  Prijs voor een single room op basis van half pension is € 1075,00.

  Inclusief in deze autoreis zijn de hotelovernachtingen op basis van half pension (excl.drank) de begeleiding, in bruikleen een tomtom navigatiesysteem, een mooi uitgewerkt routeboek en goodiebag. De koffie- en lunchlocaties worden met zorg uitgekozen voor onze groepen en gereserveerd voor onze groep. U kunt hier optioneel gebruik van maken.

  DATUM
  Donderdag 3 t/m 6 oktober 2019

  Je kan vanaf 14.00 uur inchecken in het hotel in Obernai. We ontmoeten elkaar om 18.00 uur bij de bar voor een welkomstdrankje en hebben aansluitend het diner. Zondagmiddag na de late lunch eindigt de trip in Abreschviller rond 15.00 uur. Je kunt vanaf hier op eigen gelegenheid terug naar huis.

  BEGELEIDING:
  De autoreis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is professioneel rij-en race instructeur van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren.  Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally-en circuitevents voor DD Driving Events en heeft verder opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenlanden van Spanje. Een team met veel ervaring en passie voor auto’s en autorijden.