PRE TRAVEL TRAINING

EIFEL DUITSLAND

PRE TRAVEL TRAINING

26 APRIL 2023

Heb je een reis geboekt bij DD Driving Events en wil je je driving skills voor vertrek bijschaven? Of heb je net een nieuwe sportauto gekocht en wil je er goed mee leren rijden en alle ins- en outs van de auto en het sportief besturen hiervan onder de knie krijgen?

Dan hebben we binnenkort een geweldige groepstraining in onze agenda staan. Op 26 april vertrekken we naar de Eifel. Het mooie heuvelachtige landschap is een ideale omgeving voor een goede techniek- en bochtentraining.

Naast alle bekende onderdelen die wij in al onze rijtrainingen behandelen komen er ook specifieke reisonderdelen aan bod. Denk hierbij aan het oprijden met elkaar. Dan zijn onderdelen als inhalen en anticiperen erg belangrijk. Daarnaast ook het rijden met regen, hoe test je de grip op een wegdek, leren letten op vies wegdek en nog veel meer. 

PROGRAMMA

Onderdelen in deze training zijn:
Zit-en stuurhouding
Remtechniek
Kijktechniek
Bochtentechniek
Rijden van ideale lijnen
Rijden op hoge snelheid op de Duitse autobahn
Remmen met ABS op hoge snelheid

Je rijdt in groepjes van 3 auto’s met 1 instructeur. De instructeur wisselt regelmatig van auto. Je krijgt een deel 1-op-1 rijtraining en in het ‘alleen’ rijden volg in lijn de auto met instructeur. Je kunt het geleerde direct in de praktijk oefenen. We rijden met enkele groepjes en komen op een paar momenten weer samen voor een koffiestop en lunch. Maar ook om met elkaar bij te praten en de ervaringen te delen.

De training is op 26 april. Op doordeweekse dagen is het rustig op de wegen in deze omgeving. Maar er is nog een extraatje op deze dag. Het meest legendarische circuit ter wereld; de Nurburgring Nordschleife is in de middag geopend.

 De liefhebbers kunnen zelf de baan op om een ronde op de 20,8 km ‘Groene Hel’ te rijden. Dit kan onder begeleiding van de instructeur. Dit hoeft uiteraard niet en de sfeer snuiven bij dit legendarische circuit is al geweldig.

Start- en finishlocatie:

Bilderberg Château Holtmühle, Kasteellaan 10 in Venlo

Programma:
10.00 uur – Ontvangst met koffie en lekkers
10.45 uur – Start training
1e deel training
13.00 uur – Lunch op locatie
2e deel training
17.00 – 19.00 uur – Nordschleife / pauze met snack bij het circuit
3e deel training
21.00 uur – Einde training bij Bilderberg Château Holtmühle in Venlo

Let op: Indien de weersomstandigheden het niet toelaten vervalt het onderdeel op de Nordschleife.

Travel to Drive

DÉ RIJTRAINING TER VOORBEREIDING OP EEN ROADTRIP

EEN DAGTRAINING VOOR DE LIEFHEBBERS VAN UITDAGEND BOCHTENWERK 

TRAINEN MET DE BESTE INSTRUCTEURS VAN NEDERLAND

DE RIJTRAINING IS VOLLEDIG VERZORG