PORSCHE

TRAVEL EXPERIENCE

DOLOMIETEN

PORSCHE TRAVEL EXPERIENCE DOLOMIETEN

26 T/M 31 MEI 2023

Er zijn in Europa veel gebergtes om te toeren maar nergens tref je zulke spectaculaire vergezichten als in de Dolomieten. Je treft er steile rotswanden met grillige witte pieken die echt kenmerkend zijn voor dit gebergte. Daarnaast zijn de Dolomieten een onuitputtelijke bron van ultiem stuurgenot met wegen die zich naar hartenlust door de bergen slingeren en de nodige stuurmanskunsten zullen vergen. Hierbij passeer je pittoreske dorpjes en komt langs grasgroene weides en prachtig fonkelende bergmeren. Tel daarbij op de smakelijke lokale keuken en je krijgt een heerlijke mix van de Alpen en het Mediterrane leven. Perfect voor een mooie toerrit met je Porsche!

PROGRAMMA

In de Porsche Travel Experience reis door de Dolomieten komen de meest spectaculaire bergpassen aan bod. Denk daarbij aan de Passo Pordoi en Passo Falzarego. Maar ook de snake road in de Passo Giau en de bovenaards mooie Passo Gardena. Voor de liefhebbers hebben we op één van de rijdagen een extra etappe; de Sella Ronda by Night. Als alle toeristen en wielrenners aan hun bord pasta zitten, gaan wij juist de berg op. Wij rijden de vier oogverblindende passen van de Sella Ronda bij een ondergaande zon. Mooier ga je dit gebergte niet zien. 
De liefhebbers die na deze mooie kilometers door het Dolomieten gebergte nog niet genoeg hebben van de spectaculaire uitzichten, kunnen aan het einde van de tweede dag mee op een helikoptervlucht over de Dolomieten. 

De reis start op 26 mei. We ontmoeten elkaar om 18.00 uur een prachtig mountain resort in Colfosco. De reis bestaat uit vier rijdagen die iedere dag om 9 uur starten voor het hotel met een briefing. Hierna gaat de route van start, je mag met elkaar oprijden maar dit hoeft niet. Gelijkgestemden weten elkaar altijd in een reis te vinden. We treffen elkaar weer bij de koffiestops en lunches. We rijden 275 km per dag. Dit kan met het mooie routeboek dat is uitgewerkt op het bol pijl maar ook via onze navigatieapp die je kunt koppelen aan je Apple CarPlay. Je bepaalt zelf hoe je de reis wilt rijden. De reis wordt begeleidt door zeer ervaren Porsche instructeurs die je uiteraard tijdens de reis ook meer willen vertellen over je auto en graag rijtrips geven. (Deze reis is alleen voor Porsche rijders te boeken!)

START 26 MEI 
 FINISH 31 MEI

DEZE REIS IS GESCHIKT VOOR  TAYCAN RIJDERS

EEN 6-DAAGSE AUTOREIS VOL GEWELDIG STUURWERK 

PROGRAMMA EN PRIJZEN

Deze reis kunt u boeken via de Porsche 24 app. 

https://porsche24.porsche.nl/share/c3f362d1f52643448a351cfa5bd0a2f4

Lukt dit niet? Neem dan contact met ons op om de boeking te verzorgen. 

Er zijn beschikbaar:

Luxe Double rooms op basis van vol pension € 4795,00

Single rooms op basis van vol pension € 2895,00

Optioneel helikoptervlucht per persoon € 295,00 ( 30 minuten)

We starten iedere dag om 9 uur met een korte briefing bij het hotel. Hier geeft Dolf aan of er evt. wegomleidingen zijn of waar je die dag op moet letten. De koffiestops zijn rond 10.30 uur en de lunches vanaf 13.00 uur.

De aankomst bij het hotel is om 16.30 uur. Het tijdschema hangt enigszins af van je eigen rijtempo en hoelang je bij uitkijkpunten blijft. 

In de Porsche Travel Experience rijden we gemiddeld 275 km per dag.  

Je kunt inloggen op onze navigatie app waarin we de routes per dag laden. Je rijdt de route vanaf je telefoon of Apple CarPlay.

Bij de opening ontvang je een goodiebag met een routeboek. Hier staat de route uitgewerkt in het bol-pijl systeem met alle aanwijzingen zoals de richtingen, adressen en plaatsnamen en de wegnummers. Dit is voor rijders die het leuk vinden om samen door een reis heen te navigeren.

Rijd je op navigatie dan heb je het routeboek enkel nodig voor de adressen van alle stops en hotels. En hierin staan ook de highlights van de routes per dag in beschreven.  

De Porsche Travel Experience reis is voor liefhebbers van het betere stuurwerk. Je kunt de reizen alleen rijden of in een equipe met bijvoorbeeld je partner, vriend, broer of kind. 

In de Porsche Travel Experience overnachten we 5 dagen in het Kolfuscherhof Mountain Resort in Corvara. 

Ruim voor vertrek ontvang je een nieuwsbrief met hierin alle laatste informatie voor de reis. Hierin tref je alle hotel locaties, de deelnemerslijst, de highlights in deze reis, informatie over het installeren van de navigatie app en de informatie voor de lunches. We maken ook een groepsapp aan waarmee we tijdens de reis contact met elkaar kunnen houden. En natuurlijk voor het delen van leuke foto’s. Je ontvangt voor vertrek een uitnodiging voor de groepsapp.