RHEINLAND RALLY

DUITSLAND – FRANKRIJK

RHEINLAND RALLY

12 - 14 APRIL 2024

Ontdek de pracht van het Rijnland in onze nieuwe Rheinland Rally! Ben jij op zoek naar een toerrit vol bochtige wegen, adembenemende vergezichten en gezelligheid? Dan is onze nieuwe weekendtrip de Rheinland Rally precies wat je nodig hebt!

Gedurende twee dagen zullen we je onderdompelen in de schoonheid van de Noordelijke Vogezen en het Rheinland Pfalz landschap. Deze regio’s staan bekend om hun weelderige natuurparken en pittoreske dorpjes waar het nog ongestoord autorijden is. Daarnaast hebben we twee fantastische hotels voor je gereserveerd, waar je jezelf kunt laten verwennen en kunt genieten van het comfort van een mini-vakantie. Laat je in de watten leggen na een dag vol prachtige kilometers.

PROGRAMMA

We starten ons programma vanuit het dorpje Lembach, net over de Franse grens. Hier ontvangen we je graag met een welkomstdrankje en gaan we genieten van een heerlijk 4-gangen diner in de luxe auberge waar we overnachten.

Op zaterdag begint onze toerrit in de Noordelijke Vogezen. Dit natuurpark is voor ons een favoriete omgeving met zijn prachtige bosrijke routes, omringd door kleine meertjes die glinsteren in de zon. Onderweg komen we pittoreske dorpjes tegen zoals het pittoreske Bad Bergzabern en Wissembourg. Natuurlijk zullen we de Rijn enkele keren oversteken en een stop maken bij de indrukwekkende sluis van Iffezheim. In de middag duiken we het mysterieuze Zwarte Woud in en laten we onze wielen dansen over de iconische Schwarzwaldhochstrasse.

Na een dag vol mooie kilometers, zullen we neerstrijken in een luxueus 5 * hotel in Baden-Baden. Geniet nogmaals van een fantastisch diner in het restaurant van dit heerlijke hotel.

Op zondagochtend beginnen we de dag met een heerlijk ontbijt en stappen we weer in onze sportauto’s voor dag 2. Op deze dag rijden we een groot deel van de Zuidelijke wijnroute door het Rheinland Pfalz. Reken op heerlijk stuurwerk met fantastische uitzichten en leuke stops in de historische Duitse dorpjes vol vakwerkhuizen. 

 

PRIJZEN EN VRAGEN

Single room  € 1055,00

Double room  € 1695,00

Inclusief zijn:

  • 2 hotelovernachting bij top locaties inclusief ontbijt en 4 gangen-diner.
  • parkeerkosten van € 36,00 bij het Roomers Baden Baden hotel
  • toeristenbelasting
  • De exclusief uitgezette reis met begeleiding.
  • Een goodiebag inclusief routeboek en de mogelijkheid om de routes op eigen navigatie te rijden via de navigatieapp. 

De drank tijdens de diners/ bar/mini-bar zijn in deze reis voor eigen rekening. De koffiestops en lunches zijn optioneel. Hierover krijg je informatie in de nieuwsbrief en kun je je later voor aanmelden. 

Wil je tijdens de reis een korte rijtraining volgen? Dat kan want (Porsche) rijtrainer Dolf Dekking stapt graag bij je in de auto je tijdens deze prachtige weekendtrip te trainen en om nog meer plezier uit je auto te halen. 

We rijden per dag tussen de 250 – 275 kilometer.

We starten de dag met een lekker ontbijt. Om 9 uur is er een rijdersbriefing bij het hotel. Omstreeks 10.45 uur maken we een koffiestop en vanaf 13.00 uur is er een optionele lunchstop waar je aan kunt deelnemen. Je hoeft hier niet op elkaar te wachten. Je kunt starten en vertrekken wanneer je wilt.

De finish bij het hotel is gepland tussen 16.00 en 16.30 uur. Het exacte schema kan variëren, afhankelijk van jouw persoonlijke rijtempo en eventuele tussenstops bij uitkijkpunten en andere hoogtepunten langs de route.

Beide avonden genieten we van een gezamenlijk diner, dat geserveerd wordt vanaf 19.30 – 20.00 uur.

Je kunt de reis op navigatie rijden. Dit doe je door in te loggen op onze navigatie-app in te loggen. Hierin staan alle routes per dag uitgewerkt, zodat je deze direct vanaf je telefoon of Apple CarPlay kunt volgen. (De kosten voor het gebruik van de app zijn ongeveer € 5,00. Dit gaat via de App Store)

Naast de navigatie-app ontvang je bij de start ook een reistas met een reismagazine. Hierin staat de volledige route uitgewerkt in het bol-pijl systeem, inclusief alle aanwijzingen, zoals richtingen, adressen, plaatsnamen en wegnummers. Dit is vooral leuk voor rijders die graag samen door een reis heen navigeren.

Wanneer je de navigatie-app gebruikt, heb je het routeboek alleen nodig voor de adressen van de stops en de hotels. Natuurlijk kun je ook in het routeboek leuke highlights vinden om tijdens de reis te bezoeken. Wij adviseren om van beide opties te combineren. 

Onze autoreizen zijn speciaal ontworpen voor liefhebbers van sportauto’s die genieten van het rijden van toerritten langs de prachtigste wegen in Europa.

 Je hebt de mogelijkheid om de reis solo te maken of om samen met een partner, vriend, broer of kind als equipe deel te nemen.

Naast het rijden van prachtige routes, leggen we ook veel nadruk op gezelligheid en genieten van goed eten in het gezelschap van gelijkgestemde mensen.

Tijdens deze reis verblijf je in uitstekende hotels. Na je boeking ontvang je een overzicht met alle relevante informatie over de verschillende verblijfplaatsen.

Dolf Dekking is niet alleen een uiterst gezellige reisleider, maar ook één van de allerbeste rijtrainers van Nederland. Hij verzorgt al jarenlang samen met zijn team van instructeurs landelijk alle rijtrainingen voor alle Porsche dealers. Tijdens de reis stapt hij graag bij je in de auto om jou en je wagen nog beter te leren kennen en te werken aan je rijvaardigheden. Wat is er nu mooier dan dit te doen langs de meest adembenemende weggetjes van Europa?

Als de situatie dit vereist – bijvoorbeeld in geval van een wegomleiding – kan het voorkomen dat Dolf zijn aandacht moet verschuiven naar andere taken. In dat geval hebben deze prioriteit boven de geplande rijtrainingen.

Een maand voor vertrek ontvang je een nieuwsbrief met de laatste updates. In deze nieuwsbrief vind je alle informatie de deelnemerslijst, hoogtepunten van de reis, instructies voor het installeren van de navigatie-app en lunchmogelijkheden.

Bovendien stellen we een groepsapp samen, zodat we tijdens de reis in contact kunnen blijven en leuke foto’s en ervaringen met elkaar kunnen delen.

Voor vertrek sturen we je een uitnodiging om deel te nemen aan de groepsapp. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van eventuele wijzigingen en kun je gemakkelijk communiceren met de andere deelnemers.

Mocht je onverhoopt de reis moeten annuleren? Een annulering moet altijd schriftelijk via dit e-mailadres gedaan worden: info@dolfdekking.nl. Is de annulering binnen de annuleringsperiode? Dan boeken wij de gedane betaling terug. Doe je dit na de annuleringsperiode? Dan gelden onze boekingsvoorwaarden. Deze kun je hier nalezen: boekingsvoorwaarden.

*Voor een annulering kun je de reiskosten met een geldige reden via een annuleringsverzekering terugvragen. 

Belangrijk:
Soms kunnen wij een vervanger voor je vinden via onze wachtlijst. In dat geval brengen wij € 150,00 administratiekosten in rekening voor de geannuleerde reis.

De wachtlijst kan soms een optie zijn om een vervanger te vinden, maar dit is géén garantie. Indien het niet lukt om een vervanger te vinden, zijn we genoodzaakt om de annuleringskosten conform de boekingsvoorwaarden in rekening te brengen.