TOUR DE PROVENCE

Dansend door La Douce France

TOUR DE PROVENCE

12 T/M 17 JUNI 2023

Iedere Dolf Dekking reis heeft zijn eigen karakter. Die naar de Provence kenmerkt zich door een perfecte balans tussen rijden en ontspannen. Joie de Vivre in optima forma. 

In deze 6-daagse autoreis overnachten we alle dagen op dezelfde plek bij een zeer fijn château dat 8 jaar geleden volledig is omgebouwd tot luxueus hotel. Het château is een uitstekende uitvalsbasis omdat we vanaf deze plek iedere dag een zeer verschillende route kunnen rijden. De routes gaan over landelijke wegen met de slaperige dorpjes maar ook zijn er mooie klimmen naar de Mont Ventoux en Gorges d’Ardeche. Daarnaast biedt deze reis en locatie alle ruimte voor rust en ontspanning. In de middag is het uitstekend vertoeven aan de rand van het zwembad met een glas rosé in de hand met uitzicht op de vallei en bergen. 

Je kunt in de Tour de Provence rekenen op uitdagend stuurwerk, overweldigende natuur, overheerlijk eten en dat samen met prima gezelschap!

REISSCHEMA

We ontmoeten elkaar op 12 juni in Charols bij het château. Bij het welkomstdrankje ontvangt iedereen zijn goodiebag en hebben we aansluitend ons diner op het prachtige terras. 

Na het ontbijt, starten we iedere ochtend om 9 uur met de route. Er is een korte briefing en zodra iedereen er klaar voor is gaan we van start. Oprijden met elkaar is geen must en rijders met hetzelfde rijtempo weten elkaar altijd wel te vinden. We hebben leuke koffiestops en lunchlocaties uitgezocht en hier treffen we elkaar weer. In de Tour de Provence rijden we gemiddeld rond de 225-240 km per dag en zijn we rond 4 uur weer terug bij het hotel. De finishtijd ligt ook aan het eigen rijtempo en stops. 

In de middag heb je de tijd aan jezelf om te gaan relaxen aan het zwembad of te genieten van een spa behandeling. In de avonden hebben we de gezamenlijke diners bij het château. Op 17 juni nemen we na het ontbijt afscheid van elkaar en vertrekt iedereen op eigen gelegenheid naar huis. 

Wil je tijdens de reis je auto beter leren kennen of werken aan je driving skills? Dat kan want de reis wordt begeleid door Dolf Dekking. Hij verzorgt samen met zijn team van 20 instructeurs al jarenlang all rijtrainingen voor zijn eigen bedrijf en voor o.a. alle Porsche dealers in Nederland. Hij stapt graag (gratis) bij je in de auto voor een korte rijtraining. 

MEER DAN 30 JAAR ERVARING IN RIJTRAININGEN EN AUTOREIZEN

MEER DAN 30.000 AUTOLIEFHEBBERS GINGEN JE VOOR

6 DAAGSE AUTOREIS

DE BESTE INSTRUCTEURS STAAN VOOR JE KLAAR

GROOTSTE IN NEDERLAND IN OPENBARE WEG RIJTRAININGEN EN AUTOREIZEN VOOR SPORTAUTO’S

HOTELOVERNACHTINGEN OP BASIS VAN HALF PENSION

PROGRAMMA EN PRIJZEN

We starten iedere dag om 9 uur met een korte briefing bij het hotel. Hier geven we aan of er evt. wegomleidingen zijn of waar je die dag op moet letten. De koffiestops zijn rond 10.45 uur en de lunches vanaf 13.00 uur.

De aankomst bij het hotel is om 15.30 – 16.00 uur. Het tijdschema hangt enigszins af van je eigen rijtempo en hoelang je bij uitkijkpunten blijft. 

In de Tour de Provence reis rijden gemiddeld rond de 235 km per dag. Je hebt genoeg tijd om te genieten bij het zwembad en spa of van de omgeving. Wil je meer rijden? Geen punt, we hebben altijd een extra route voor je klaar liggen. 

Je ontvangt bij de start een reistas met het reisboek. Hier staat de route uitgewerkt in het bol-pijl systeem met alle aanwijzingen zoals de richtingen, adressen en plaatsnamen en de wegnummers. Dit is voor rijders die het leuk vinden om samen door een reis heen te navigeren.

Je krijgt daarnaast ook toegang tot onze navigatieapp waarin de routes per dag staan geïnstalleerd. Het routeboek heb je dan enkel alleen nog nodig voor de adressen van alle stops en hotels.  

Nee dat is niet mogelijk. Niet ieder systeem pakt de kleinere weggetjes en vaak maakt een systeem er toch een eigen route van. 

We hebben in het chateau diverse kamers die te boeken zijn:

  • single classic room € 2445,00
  • Double classic room € 3350,00
  • double superior room € 3625,00
  • junior suite  double use € 3835,00
  • chateau suite double use € 4075,00

Alle kamers zijn op basis van half pension. 

Inclusief in deze reis zijn de 5 hotelovernachtingen op basis van half pension, de routes inclusief begeleiding, een goodiebag met o.a. het routeboek en alle routes digitaal op onze navigatieapp.

 

Onze autoreizen zijn voor liefhebbers van sportauto’s en het betere stuurwerk. Je kunt de reizen alleen rijden of in een equipe met bijvoorbeeld je partner, vriend, broer of kind. Wij rijden met maximaal 20 auto’s wat neerkomt op gemiddeld 30-35 deelnemers per reisgroep. We brengen iedereen ook altijd onder in hetzelfde hotel. Naast de prachtige routes die we gaan rijden is de gezelligheid en lekker eten met elkaar ook belangrijk. 

In de Tour de Provence reis verblijven we alle 5 overnachtingen in een luxueus historisch chateau in het grensgebied van de Drôme, Provence en Ardèche. 

Dolf Dekking is een erg gezellige reisleider maar daarnaast ook één van de allerbeste rijtrainers van Nederland. Hij stapt tijdens de reis graag bij je in de auto om je auto nog beter te leren kennen en te werken aan je driving skills. Je kunt een korte rijtraining (gratis) volgen en waar is dit nu mooier dan over de mooiste wegen in Europa?

*Mocht Dolf tijdens de reis nodig zijn voor b.v. een wegomleiding of iets van die orde dan heeft dit voorrang op de rijtrainingen.