tour de catalunya

6 – 11 OKTOBER 2024

TOUR DE CATALUNYA

6 - 11 OKTOBER 2024

Ontdek het prachtige Catalonië tijdens onze nieuwe autoreis, de Tour de Catalunya! Vergeet de clichés van de Costa Brava en Barcelona, want deze tour neemt je mee naar adembenemende plekken die Catalonië te bieden heeft.

We beginnen onze reis in een schitterend 5-sterrenhotel, verstopt in de Spaanse binnenlanden. Met een eigen wijngaard en luxe faciliteiten, is dit de perfecte plek om onze Spaanse roadtrip te starten. Gedurende 4 dagen zullen we aan de oostkant van Spanje rijden, door prachtige natuurparken en pittoreske Spaanse dorpjes.

PROGRAMMA

 Op de eerste twee dagen doorkruisen we enkele van de vele natuurparken die Spanje rijk is. Het natuurpark Montserrat, met haar abdij en surrealistische bergtoppen, mogen we absoluut niet overslaan. In een Tour de Catalunya hoort de hoofdstad Barcelona er uiteraard bij. We verblijven in een heerlijk hotel met uitzicht op zee. ‘s Avonds duiken we de stad in voor een authentiek Spaans diner en genieten we van het bruisende nachtleven.

De volgende dag starten we met de GI-682, een van de mooiste kustroutes ter wereld die naar verluidt minstens 1000 bochten telt. Deze weg langs de ruige Costa Brava is werkelijk spectaculair qua stuurwerk en uitzichten. 

Een volgend hoogtepunt van onze tour is Cap de Creus, gelegen in een uniek natuurpark waar je het meest oostelijke punt van het vasteland van Spanje bereikt. Hier vind je grillige rotsformaties die aan een maanlandschap doen denken. Vanaf deze plek kun je genieten van een adembenemend uitzicht over de zee en de ruige kustlijn. Op onze laatste dag zullen we de Catalaanse Pyreneeën doorkruisen en de hoge pieken van dit gebergte beklimmen.

De overnachtingen zijn allemaal van uitstekende kwaliteit, zodat je na een dag vol kilometers optimaal kunt ontspannen en verwend zult worden.

Ben je klaar voor de Tour de Catalunya?

PROGRAMMA EN PRIJZEN

Single room  € 2795,00

Double room  € 4765,00

Deluxe room € 4975,00

Inclusief zijn:

5 hotelovernachtingen op toplocaties inclusief ontbijt en diner met drankarrangement, parkeerkosten, alle koffiestops en lunches incl drankjes* 

De exclusief uitgezette reis met begeleiding inclusief routeboek en de mogelijkheid om de routes op eigen navigatie te rijden via de navigatieapp. 

*wij bieden geen alcohol aan tijdens de lunches

Wil je tijdens de reis een korte rijtraining volgen? Dat kan want (Porsche) rijtrainer Dolf Dekking stapt graag bij je in de auto je tijdens deze prachtige reis te trainen en om nog meer plezier uit je auto te halen. 

We rijden per dag tussen de 265 – 300 kilometer.

Elke dag beginnen we om 9 uur ‘s ochtends met een korte rijdersbriefing bij het hotel. Omstreeks 10.30 uur maken we een koffiestop en vanaf 13.00 uur is er een lunchstop. Je hoeft hier niet op elkaar te wachten. Je kunt starten en weggaan wanneer je wilt (binnen het tijdschema van de lunches). 

De finish bij het hotel is gepland rond 16.30 uur. Het exacte schema kan variëren, afhankelijk van jouw persoonlijke rijtempo en eventuele tussenstops bij uitkijkpunten en andere hoogtepunten langs de route.

Elke avond genieten we gezamenlijk van het diner, dat geserveerd wordt vanaf 20.30 – 21.00 uur. (Spaanse tijden)

Je kunt de reis op navigatie rijden. Dit doe je door in te loggen op onze navigatie-app in te loggen. Hierin staan alle routes per dag uitgewerkt, zodat je deze direct vanaf je telefoon of Apple CarPlay kunt volgen. (De kosten voor het gebruik van de app zijn ongeveer € 5,00. Dit gaat via de App Store)

Naast de navigatie-app ontvang je bij de start ook een reistas met een reismagazine. Hierin staat de volledige route uitgewerkt in het bol-pijl systeem, inclusief alle aanwijzingen, zoals richtingen, adressen, plaatsnamen en wegnummers. Dit is vooral leuk voor rijders die graag samen door een reis heen navigeren.

Wanneer je de navigatie-app gebruikt, heb je het routeboek alleen nodig voor de adressen van de stops en de hotels. Natuurlijk kun je ook in het routeboek leuke highlights vinden om tijdens de reis te bezoeken. Wij adviseren om van beide opties te combineren. 

Onze autoreizen zijn speciaal ontworpen voor liefhebbers van sportauto’s en het plezier van het rijden. Je hebt de mogelijkheid om de reis solo te maken of om samen met een partner, vriend, broer of kind als equipe deel te nemen.

Naast het rijden van prachtige routes, leggen we ook veel nadruk op gezelligheid en genieten van goed eten in het gezelschap van gelijkgestemde mensen.

Tijdens deze reis verblijf je in top hotels op prachtige locaties. Na je boeking ontvang je een overzicht met alle relevante informatie over de verschillende verblijfplaatsen.

Dolf Dekking is niet alleen een uiterst gezellige reisleider, maar ook één van de allerbeste rijtrainers van Nederland. Hij verzorgt al jarenlang samen met zijn team van instructeurs landelijk alle rijtrainingen voor alle Porsche dealers. Tijdens de reis stapt hij graag bij je in de auto om jou en je wagen nog beter te leren kennen en te werken aan je rijvaardigheden. Wat is er nu mooier dan dit te doen langs de meest adembenemende weggetjes van Europa?

Als de situatie dit vereist – bijvoorbeeld in geval van een wegomleiding – kan het voorkomen dat Dolf zijn aandacht moet verschuiven naar andere taken. In dat geval hebben deze prioriteit boven de geplande rijtrainingen.

Een maand voor vertrek ontvang je een nieuwsbrief met de laatste updates. In deze nieuwsbrief vind je alle informatie de deelnemerslijst, hoogtepunten van de reis, instructies voor het installeren van de navigatie-app en lunchmogelijkheden.

Bovendien stellen we een groepsapp samen, zodat we tijdens de reis in contact kunnen blijven en leuke foto’s en ervaringen met elkaar kunnen delen.

Voor vertrek sturen we je een uitnodiging om deel te nemen aan de groepsapp. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van eventuele wijzigingen en kun je gemakkelijk communiceren met de andere deelnemers.

Een annulering moet altijd via dit e-mailadres gedaan worden: info@dolfdekking.nl. Is de annulering binnen de annuleringsperiode? Dan boeken wij de gedane betaling terug.
Doe je dit na de annuleringsperiode? Dan gelden de boekingsvoorwaarden. Deze kun je hier nalezen: boekingsvoorwaarden

Belangrijk:
Soms kunnen wij een vervanger voor je vinden via onze wachtlijst. In dat geval brengen wij € 150,00 administratiekosten in rekening voor de geannuleerde reis.

De wachtlijst kan een optie zijn om een vervanger te vinden, maar dit is géén garantie. Indien het niet lukt om een vervanger te vinden, zijn we genoodzaakt om de annuleringskosten conform de boekingsvoorwaarden in rekening te brengen.