Dolf Dekking

PETIT TOUR VOGEZEN

PETIT TOUR VOGEZEN

Toe aan een paar dagen sturen? In zo’n vijf uur rijden ben je in de Vogezen. Net onder Luxemburg bieden ze een verslavende cocktail van cols, bochtige bergwegen en vergezichten. Ga mee met deze autoreis, een heerlijk lang weekend sturen. De ultieme vitamine V…

WAT KUN JE VERWACHTEN?
De Vogezen is een geweldig gebied met veel uitdagende bochten met uitzichten op de ballons, de typerende ronde bergtoppen. We gaan weer in de herfst als de Vogezen op zijn mooist zijn! We hebben voor iedere dag een mooie sportieve route uitgezet met bekende routes zoals de Route des Crêtes met Le Petit Ballon en Le Grand Ballon, de Col de la Schlucht en Hohneck. We komen o.a. door de prachtige dorpjes Obernai en Riquewihr met de historische dorpskernen. Maar graag laten we je ook kennismaken met de wat minder bekende routes die zeker niet minder mooi zijn. Prachtige dagen sturen door de Vogezen en Elzas die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. We ontmoeten elkaar in het historische stadje Obernai. We overnachten hier 3 dagen bij ons hotel dat tegen het oude centrum aanligt. Je kunt wandelend vanaf het hotel in de namiddag of avond het gezellige centrum van dit stadje in. Ons uitstekende hotel heeft een geweldige keuken en uitgebreid ontbijt. Bij het hotel is ook een spa afdeling aanwezig.

VOOR WIE?
Voor iedereen die van gezellig en sportief autorijden houdt! Onze focus ligt echt op uitdagend stuurwerk door mooie landschappen. En gelukkig zijn er nog tal van gebieden waar dit mogelijk is en het nog echt lekker sturen is. Daar waar je je sportauto kunt gebruiken waarvoor hij gemaakt is. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

RIJTRAINING
Wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren.

  AANMELDEN

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  PRIJZEN
  Prijs op basis van HP voor een 1-persoonskamer € 1125,00 p.p.
  Prijs op basis van HP voor een 2-persoonskamer € 950,00 p.p.

  DEZE REIS IS VOLGEBOEKT

  Inclusief in deze autoreis zijn de hotelovernachtingen op basis van half pension (excl.drank) de begeleiding, bruikleen van tomtom navigatiesysteem, mooi uitgewerkt routeboek en goodiebag. De koffie- en lunchlocaties worden met zorg uitgekozen voor onze groepen en gereserveerd voor onze groep. U kunt hier optioneel gebruik van maken.

  DATUM:
  Donderdag 1 oktober t/m zondag 4 oktober 2020

  Start op donderdag 1 oktober om 18.00 uur in het hotel in Obernai. De finish is na de lunch in Abreschviller rond 14.00 uur op zondag 4 oktober.

  BEGELEIDING:

  De autoreis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is meer dan 25 jaar professioneel rij- en racetrainer van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren. Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally- en circuitevents voor DD Driving Events en heeft opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenlanden van Spanje. Een team met veel ervaring en passie voor auto’s en autorijden.

  Boekingsvoorwaarden