NORWAY WINTER SPECIAL

NOORWEGEN

WINTER NORWAY SPECIAL

27 JAN - 3 FEBR 2024

In 2024 starten we ons jaar met een unieke en onvergetelijke winterse autoreis naar Noorwegen. We presenteren met trots onze exclusieve Norway Winter Special, een speciale editie die garant staat voor een mooi avontuur en adembenemende ervaringen. Je kunt vanaf nu boeken!

Vol is vol, er zijn geen extra kamers bij te boeken voor deze reis in verband met het programma. 

VOLGEBOEKT
Je kunt je opgeven voor editie 2 via de wachtlijst
 

REISSCHEMA

Tijdens deze speciale autoreis gaan we niet alleen rijden door de prachtige winterlandschappen, maar we hebben ook andere spectaculaire activiteiten. We gaan een tour maken op een snowscooter door de betoverende bossen van Noorwegen. Dit is een prachtige ervaring wanneer je door de sneeuw scheurt en geniet van de meest pittoreske uitzichten.

Daarna nemen we je mee op een onvergetelijke huskytour, waarbij je de prachtige kameraadschap en kracht van deze majestueuze honden zult ervaren. We bezoeken daar ook de elandenfarm, waar je kunt genieten van een heerlijke buitenlunch bij het knapperende haardvuur. Hier maak je kennis met deze indrukwekkende dieren en heb je de mogelijkheid om ze van dichtbij te bewonderen en te voeren.

De volgende dag maken we met elkaar een toerrit door de winterse landschappen van dit prachtige land. Op dag 4 van onze reis gaan we naar een bevroren meer en daar wacht een het volgende avontuur op je. We hebben exclusieve toegang tot een speciaal aangelegde baan waar je kunt genieten van ijsrijden en driften. Dolf, die meer dan 25 jaar sneeuwtraining ervaring heeft, zal zelfs met je meegaan in de auto om je de fijne kneepjes van het rijden op ijs bij te brengen. Optioneel kun je hier ook sneeuwkarten. Op onze laatste dag laten we Geilo achter ons en maken we een prachtige toerrit terug naar Oslo. Hier verblijven we in het luxueuze 5-sterren Grand Hotel, gelegen in het hart van de stad. Geniet van de elegante ambiance en laat je culinair verwennen voordat we de volgende dag om 14.00 uur inschepen op de Colorline-cruiseboot, die ons terugbrengt naar Duitsland. Zo kom je de volgende ochtend uitgerust aan en kun je de terugreis naar huis beginnen.

 
 

Programma:

27 januari – 14.00 uur: Vertrek met de Colorline boot vanuit Kiel naar Oslo. 

28 januari: Aankomst in de haven en een toerrit van Oslo naar Geilo. Overnachting in Geilo. 

29 januari: Toerrit inclusief een Husky tour, bezoek aan een Elandenfarm en een snowscooter tour. Daarna terug naar het hotel. Overnachting in Geilo.

30 januari: Hele dag toerrit. Overnachting in Geilo

31 januari: Toerrit naar het icedriving circuit. Van 11.00 uur tot 16.00 uur ice driving. Toerrit naar het hotel. Overnachting in Geilo.

1 februari: Uitchecken bij het hotel in Geilo – toerrit naar Oslo. Overnachting in een 5* hotel in Oslo. 

2 februari: Uitchecken bij het hotel in Oslo en inschepen op de Colorline boot. Vertrek om 14.00 uur vanuit Oslo naar Kiel.

 3 februari: Aankomst om 10.00 uur in de haven van Kiel en terugreis naar huis.

PROGRAMMA EN PRIJZEN

Prijzen inclusief bootovertocht:
Single room € 4245,00
Double room/4 * buitenhut boot € 6500,00
Double room/ 5* buitenhut boot € 6925,00

Prijzen exclusief bootovertocht:

Single room € 2855,00
Double room € 4670,00

Upgrade naar luxe kamer is op aanvraag mogelijk. 

Inclusief in deze prijs (met boot):

– Retour Colorline cruise met 4* buitenhut ( luxe hut is 5*), ontbijt en diner incl. drankjes
– 5 hotelovernachtingen incl. ontbijt en diner 
– snowscooter tour ( 1 scooter voor single rijder / 1 scooter met bijrijder voor equipes. Optioneel kun je 2 scooters of een snellere scooter reserveren.
– Husky Tour
– Elandenfarm incl. lunch bij kampvuur
– Ice driving op bevroren meer met eigen auto / groep heeft eigen track incl. instructie van Dolf Dekking
*sneeuwkarten kan optioneel
– Toerritten incl. routeboek en gebruik van navigatieapp
– goodiebag

Exclusief zijn koffiestops, drank en lunches tijdens de toerrit dagen. Voor deze lunches geven we opties aan en kun je a la carte bestellen.

Je kunt de reis op navigatie rijden. Dit doe je door in te loggen op onze navigatie-app in te loggen. Hierin staan alle routes per dag uitgewerkt, zodat je deze direct vanaf je telefoon of Apple CarPlay kunt volgen. (De kosten voor het gebruik van de app zijn ongeveer € 5,00. Dit gaat via de App Store)

Naast de navigatie-app ontvang je bij de start ook een reistas met een reismagazine. Hierin staat de volledige route uitgewerkt in het bol-pijl systeem, inclusief alle aanwijzingen, zoals richtingen, adressen, plaatsnamen en wegnummers. Dit is vooral leuk voor rijders die graag samen door een reis heen navigeren.

Wanneer je de navigatie-app gebruikt, heb je het routeboek alleen nodig voor de adressen van de stops en de hotels. Natuurlijk kun je ook in het routeboek leuke highlights vinden om tijdens de reis te bezoeken. Wij adviseren om van beide opties te combineren. 

Onze autoreizen zijn speciaal ontworpen voor liefhebbers van sportauto’s en het plezier van het rijden. Je hebt de mogelijkheid om de reis solo te maken of om samen met een partner, vriend, broer of kind als equipe deel te nemen.

We overnachten 4 dagen in een uitstekend 4* hotel met spa en fitnessafdeling in de wintersportplaats Geilo. In Oslo overnachten we midden in het centrum in een prachtig 5 sterrenhotel. 

De overtocht met de boot gaat met de Colorline cruiseboot van Kiel naar Oslo. Je kunt kiezen uit een 4* hut met zeezicht of een 5* hut met zeezicht.

De reis is ook zonder bootreis te boeken. Dan kom je op eigen gelegenheid naar Oslo.

Een maand voor vertrek ontvang je een nieuwsbrief met de laatste updates. In deze nieuwsbrief vind je alle informatie de deelnemerslijst, hoogtepunten van de reis, instructies voor het installeren van de navigatie-app en lunchmogelijkheden.

Bovendien stellen we een groepsapp samen, zodat we tijdens de reis in contact kunnen blijven en leuke foto’s en ervaringen met elkaar kunnen delen.

Voor vertrek sturen we je een uitnodiging om deel te nemen aan de groepsapp. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van eventuele wijzigingen en kun je gemakkelijk communiceren met de andere deelnemers.

Een annulering moet altijd via de mail gedaan worden. Is de annulering binnen de annuleringsperiode? Dan boeken wij de aanbetaling terug. Is het na de annuleringsperiode? Dan gelden de boekingsvoorwaarden. Deze kun je terug vinden op onze website.

Belangrijk:
Kunnen wij een vervanger voor je vinden via onze wachtlijst als je jouw plek annuleert? In dat geval brengen wij € 150,00 administratiekosten in rekening voor de geannuleerde reis.

De wachtlijst kan een optie zijn om een vervanger te vinden, maar dit is géén garantie. Indien het niet lukt om een vervanger te vinden, zijn we genoodzaakt om de annuleringskosten conform de boekingsvoorwaarden in rekening te brengen.