KERST TOERRIT

GRATIS DOWNLOAD

VOLGEBOEKT

DD WINTERRALLY

19 DECEMBER 2021

Gin’gle Bells op Circuit Zandvoort

We gaan ons reisseizoen 2021 afsluiten met een DD Winterrally. Op zondag 19 december gaan we een mooie toerrit rijden en dit jaar met een spectaculaire finish op het nieuwe circuit van Zandvoort! We hebben maar plek voor 60 auto’s en voor dit event geldt echt…VOL IS VOL!

Let op…deze dag is exclusief voor deelnemers van de rijtrainingen, autoreizen of dagritten van DD Driving Events. 

PROGRAMMA

Helaas hebben we ook dit jaar nog te maken met corona regels. Maar we hebben niet gekeken naar wat we niet kunnen maar wat we wel kunnen organiseren. Een ouderwetse rally met afsluitend diner zoals de afgelopen vijf jaar zal niet gaan. Daarom rijden we op zondag 19 december een mooie toerrit van ongeveer 125 km. 

We ontmoeten elkaar op zondagmiddag om 12.30 uur. We ontvangen jullie graag met koffie en een foodtruck die bij de startlocatie zal staan. Mocht het niet mogelijk zijn op deze datum om jullie binnen te ontvangen dan zal de toerrit middels een drive-thru van start gaan. 

De toerrit zal finishen op het nieuwe circuit van Zandvoort. Na een pitsstop met een kop ouderwets Hollandse snert en broodje rookworst is om 17.00 uur het feestelijk versierde circuit volledig van ons.

 Iedereen mag in 3 groepen met de eigen auto de baan op om in ieder geval 2 rondes begeleid door een safetycar het circuit te leren kennen. 

Indien mogelijk eindigen we deze mooie dag met een feestelijke borrel met heerlijke bites in de Dutch Grand Prix lounge. We sluiten af om 20.00 uur. 

Er kunnen maximaal 60 auto’s mee doen dus geef je snel op als je mee wilt met onze 6e DD Winterrally. De kosten per equipe zijn € 235,00. Wil je deze dag alleen meerijden? Dan zijn de kosten € 140,00. 

Mocht de dag onverhoopt toch niet doorgaan dan zullen we een aangepast programma verzorgen. Dan zorgen we voor een mooie toerrit met drive-thru stops. Bij een volledige annulering krijgt iedereen zijn geld terug. 

MEER DAN 30 JAAR ERVARING IN RIJTRAININGEN EN AUTOREIZEN

MEER DAN 30.000 AUTOLIEFHEBBERS GINGEN JE VOOR

6e DD WINTERRALLY

DE BESTE INSTRUCTEURS STAAN VOOR JE KLAAR

GROOTSTE IN NEDERLAND IN OPENBARE WEG RIJTRAININGEN EN AUTOREZIEN VOOR SPORTAUTO’S

DAG IS VOLLEDIG VERZORGD 

PROGRAMMA EN PRIJZEN

We ontvangen je graag om 12.30 uur bij de startlocatie. Die maken we bekend via de whatsapp. Dit doen we zodat we evt. nog last minute kunnen veranderen in het programma mocht dit nodig zijn i.v.m. nieuwe coronaregels. 

12.30 – 13.30 uur / ontvangst met koffie en een snack van de foodtruck die aanwezig is. 

13.30 – 14.00 uur / start van de toerrit

15.45 – 16.15 uur / aankomst bij Circuit Zandvoort

16.15 – 17.00 uur / pitsstop met erwtensoep en broodje rookworst

17.00 – 17.45 uur / Circuit experience in 3 groepen van 20 auto’s

17.45 – 19.45 uur / Gin’gle Bells Kerstborrel in de Dutch Grand Prix Lounge.

We rijden in de toerrit ongeveer 100 km. Dit is exclusief het aan/af rijden vanaf je eigen huis. 

Je ontvangt bij de start een goodiebag met een routeboek. Hier staat de route uitgewerkt in het bol-pijl systeem met alle aanwijzingen zoals de richtingen, adressen en plaatsnamen en de wegnummers. Je navigeert samen door deze route heen. Het is makkelijk om een app te installeren op je mobiele telefoon om de afstanden te trippen (meten). Voor de single rijders verzorgen we een tomtom navigatiesysteem. 

De deelname voor deze DD Winterrally kost:

single rijder € 140,00

equipe € 235,00

Alles is inclusief op deze dag. De rally met begeleiding, goodiebag met snacks en water, ontvangst met koffie en foodtruck, exclusieve Kerst Experience op het circuit van Zandvoort en de aangeklede Gin’gle Bells Kerstborrel in de Dutch Grand Prix Lounge. Je ontvangt ook een leuk kerstpakket bij vertrek. 

Deze DD Winterrally is exclusief voor klanten van DD Driving Events die de afgelopen jaren hebben meegedaan aan onze rijtrainingen, autoreizen of dagtoerritten. We laten vanwege de beperkte aantal plaatsen geen introducees toe.