DD Autoreizen

Spread the love

“Voor sportieve autoreizen  bent u bij Dolf Dekking Driving Events aan het juiste adres. Na jaren van stuurmanswegenreizen organiseren hebben Dolf en Anita Dekking het recept voor fijnproevers ontwikkeld!”
Telegraaf dagblad

WAT IS HET?
De Autoreizen van DD Driving Events zijn roadtrips voor mensen die van sportief rijden, prachtige natuur, lekker eten én gezelligheid houden. Wij maken reizen over de mooiste stuurmanswegen door Europa met routes langs plaatsen die u zelf niet snel zult vinden. En wat onze autoreizen écht onderscheidt van alle andere autoreizen is dat rijtrainer Dolf Dekking graag even bij u in de auto stapt om u tips en tricks te geven om nog meer te genieten van de route en uw auto.

De autoreizen worden uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf is de vaste rij-instructeur van o.a. Pon Porsche Import. Anita organiseert al jarenlang alle autoreizen en rij-events van DD Driving Events en heeft opdrachtgevers zoals Pon Porsche Import, Autovisie en Ferrari Kroymans.

schotland promo filter 2 2s9a3396

“Wij zorgen er altijd voor dat deelnemers goed aan hun trekken komen. Daarom stuur je zeker zes uur per dag over uitdagende en vaak adembenemende wegen. En onderweg plannen we lekkere lunches op locaties waar je bijna vergeet te eten omdat je je ogen uitkijkt”, aldus Dolf Dekking.

autoreis pyreneeên vogezen autoreis

 

Voor de nieuwe agenda van 2018 komen er meer reizen dan ooit op het programma te staan. De Ardeche en de Mountain attack zijn nieuw in ons programma. De Noorwegen autoreis komt terug en is vernieuwd, de Pyreneeënreis komt voor de 3e editie in de herhaling en Schotland staat er voor de 4e editie bij. Na veel succes komen ook de weekendtrips door Luxemburg, de Vogezen en de Eifel-Ardennen weer terug in de autoreizen agenda. En dit jaar hebben we in een juni een autoreis met ‘Destination Unknown’ in de agenda. Wilt u graag met een eigen vriendengroep een autoreis maken? Ook dit behoort tot de mogelijkheden! Neem hiervoor contact met ons op voor een passende datum.

2s9a3092 2s9a0998

autoreis dolomieten dolf dekking autoreis dolomieten