DD AUTOREIZEN

“Voor sportieve autoreizen  bent u bij Dolf Dekking Driving Events aan het juiste adres. Na jaren van stuurmanswegenreizen organiseren hebben Dolf en Anita Dekking het recept voor fijnproevers ontwikkeld!” Telegraaf dagblad

WAT IS HET? De Autoreizen van DD Driving Events zijn trips voor iedereen die houdt van sportief rijden. Maar genieten en gezelligheid met een groep mensen telt ook zwaar mee. Wij maken reizen over de mooiste wegen door Europa met routes langs plaatsen die je zelf niet snel zult vinden. En wat onze autoreizen écht onderscheidt van alle andere autoreizen is dat rijtrainer Dolf Dekking graag bij je in de auto stapt om tips en tricks te geven. Om nog meer te genieten van de route en je auto. En regelmatig stelt Pon Porsche import een Porsche beschikbaar voor de reizen waar de deelnemers een dagdeel onder begeleiding van Dolf Dekking in mogen rijden.

De autoreizen worden uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf is de vaste rij-instructeur van o.a. Pon Porsche Import. Anita organiseert al jarenlang alle autoreizen en rij-events van DD Driving Events en heeft opdrachtgevers zoals Pon Porsche Import, Autovisie en Ferrari Kroymans.

Onze nieuwe agenda voor 2019 is bekend! En dit jaar is er echt super veel keuze. Wil je lekker 2 of 3 dagen sturen? Dan is de Schwarzwald Challenge, Tour de Luxembourg of de Petit Tour Vogezen een mooie trip. Buitengewoon fraai stuurwerk en alles op en top verzorgd.

In de luxury reizen staat nog steeds het stuurwerk voorop! Maar de dagen zijn in kilometers minder en de hotels bijzonder fraai! Dit jaar hebben we de Tour de Provence, Grand Tour Dolomiti en de Mountain Attack, alle drie 4 dagen rijden. Met aankomst en vertrekdagen erbij ben je 6 dagen van huis. En de Coast to Coast reis is een waanzinnig mooie nieuwe reis waarbij we 5 dagen aan het rijden zijn.

Wil je gaan voor een die-hard stuurmanswegenreis? Dan kies je voor Noorwegen of Schotland. Landen waarbij de natuur overweldigend is, de routes buitenaards mooi en je kan er buitengewoon goed rijden. Reken op iedere dag 300-350 prachtige kilometers.

De reizen worden uitgewerkt in mooie routeboeken in het bol-pijlsysteem met duidelijke aanwijzingen zoals straatnamen, plaatsen en wegnummers. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem mee waarin de route per dag geïnstalleerd is. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden.