Coast to Coast

DD DRIVING EVENTS

  

Rij van Coast to Coast.  Ga mee voor een fantastische week nazomeren in de bergen van Noord Spanje.  Rij mee vanaf de Atlantische kust, doorkruis het prachtige Spanje via de mooiste bergcollen om uiteindelijk met zijn allen te proosten als we onze eindbestemming aan Middellandse kust hebben bereikt. De route gaat door gebieden waar je nog ongestoord kunt autorijden zoals autorijden bedoeld is. Geweldige bergpassen met oneindig veel mooie bochten, mooie vergezichten en perfect asfalt.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Een fantastisch week sturen waarvoor we verzamelen in het surfparadijs Biarritz aan de Franse Baskische kust, net boven de Spaanse grens. We finishen in de buurt van Girona. In de ochtend na het ontbijt is deze droomtrip voorbij. Wil je een dagje bijboeken bij de prachtige eindlocatie? Dit regelen we uiteraard graag voor je. Highlights die aan bod komen zijn de Grand Canyon van Europa; de Valle de Orde. Andere bekende collen zijn de Col de Pourtalet en de Col de Tourmalet evenals de prachtige Pique Aubisque. Het is een aaneenschakeling van 24K routes.

VOOR WIE?
Voor iedereen die van gezellig en sportief autorijden houdt! Onze focus ligt echt op uitdagend stuurwerk door mooie landschappen. En gelukkig zijn er nog tal van gebieden waar het nog echt lekker autorijden is. Daar waar je je sportauto kunt gebruiken waarvoor hij gemaakt is. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM
De reis wordt uitgewerkt in mooi reismagazine in het bol-pijlsysteem met duidelijke aanwijzingen. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem in bruikleen waarin de route per dag geïnstalleerd is. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden.

RIJTRAINING
Wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je de kwaliteiten van je auto écht ervaren.

  AANMELDEN

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  PRIJZEN
  Prijs op basis van HP voor een tweepersoonskamer € 1925,00 p.p.
  Prijs op basis van HP voor een eenpersoonskamer € 2155,00 p.p.

  Inclusief in deze autoreis zijn 6 hotelovernachtingen op basis van half pension, de begeleiding, een tomtomnavigatiesysteem in bruikleen, een mooi uitgewerkt routeboek en een goodiebag. Wij zoeken met zorg de koffiestop- en lunchlocaties uit. Hieraan kunt u optioneel gebruik van maken.

  DATUM EN PRIJZEN
  Zondag 10 oktober t/m zaterdag 16 oktober 2021.

  Je kunt op zondag 10 oktober vanaf 15.00 uur inchecken bij het hotel in Biarritz. We ontmoeten elkaar om 18.00 uur op het terras bij het hotel en hebben aansluitend het diner. De reis eindigt in de buurt van Girona. Op zaterdag 16 oktober kun je tot 11.00 uur uitchecken.

  BEGELEIDING:
  De autoreis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is professioneel rij-en race instructeur van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren.  Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally-en circuitevents voor DD Driving Events en heeft verder opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenlanden van Spanje. Een team met veel ervaring en passie voor auto’s en autorijden.