Desert Mountains

DD DRIVING EVENTS

Een van onze nieuwe reizen in 2021 is de Desert Mountains. Deze reis gaat door de regio’s Asturië, de Rioja en de Navarra. In deze reis laten we je oogverblindende gebieden van dit grotendeels onbekende gedeelte van Spanje zien. We beginnen aan de voet van de Picos de Europa om te eindigen in de enige woestijn van Europa midden in de Spaanse Navarra. Je kunt een fantastische reis verwachten waarin we 3 dagen overnachten in een zeer luxe resort aan de voet van de Picos de Europa. De volgende 3 dagen overnachten we in een Palacio direct gelegen aan de rivier de Rioja. Deze eerste editie van deze reis is van zondag 6 juni tot en met zaterdag 12 juni. De tweede editie is van zondag 19 september tot en met zaterdag 25 september.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Prachtige routes met oogverblindende vergezichten langs de Costa Verde – de Cote d’Azur van Spanje – , bergetappes door de Picos de Europa, dromerige routes door de wijngaarden van de  Rioja en de absolute highlight is de route door het natuurpark Bardenas Reales, de enige woestijn die Europa rijk is! Je kunt hier het uitgebreide reisprogramma bekijken:

https://spark.adobe.com/page/8OKEcA8McIaXK/

VOOR WIE?
Voor iedereen die van gezellig en sportief autorijden houdt! Onze focus ligt echt op uitdagend stuurwerk door mooie landschappen. En gelukkig zijn er nog tal van gebieden waar het nog echt lekker autorijden is. Daar waar je je sportauto kunt gebruiken waarvoor hij gemaakt is. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM
De reis wordt uitgewerkt in een mooi reismagazine in het bol-pijlsysteem met duidelijke aanwijzingen. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem in bruikleen mee waarin de route per dag geïnstalleerd is. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden.

RIJTRAINING
Wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren.

  AANMELDEN

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  PRIJZEN
  Prijs op basis van HP voor een tweepersoonskamer € 2095,00 p.p.
  Prijs op basis van HP voor een eenpersoonskamer € 2495,00 p.p.

  Double room met uitzicht op de rivier  € 2145,00 p.p.
  Junior Suite met uitzicht op de rivier € 2250,00 p.p. ( alleen voor double use )

  Inclusief in deze autoreis zijn 6 hotelovernachtingen op basis van half pension, de begeleiding, een tomtomnavigatiesysteem in bruikleen, een mooi uitgewerkt routeboek en een goodiebag. Wij zoeken met zorg de koffiestop- en lunchlocaties uit. Hier kun je optioneel gebruik van maken.

  DATUM

  Editie 1: zo 6 juni t/m zat 12 juni


  Editie 2: zo 19 september t/m zat 25 september

  We ontmoeten elkaar zondag om 18.00 uur in Cofiño (Spanje). De reis eindigt in Briñas.

  EDITIE 1 IS VOLGEBOEKT

  BEGELEIDING:
  De autoreis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is professioneel rij-en race instructeur van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren.  Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally-en circuitevents voor DD Driving Events en heeft verder opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenlanden van Spanje. Een team met veel ervaring en passie voor auto’s en autorijden.