Dolf Dekking

DESTINATION UNKNOWN

DESTINATION UNKNOWN

Durf jij het aan alles aan ons over te laten, inclusief het kiezen van jouw reisbestemming in een autoreis? Pas 2 dagen van te voren via de SMS een bericht te ontvangen met het adres van je startlocatie? Het enige wat we loslaten is dat het een spectaculaire autoreis vol sportief stuurwerk gaat worden, door prachtige natuurgebieden en overnachtingen in mooie luxe hotels.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Voor deze autoreis wordt je aan het einde van de dag op 18 oktober verwacht op de bestemming die je van ons ontvangt op donderdag 15 oktober . Je hebt voldoende de tijd om de startlocatie aan te rijden. Tijdens de reis ontvang je iedere ochtend bij de briefing je nieuwe routeboek voor die dag. Laat je verrassen en ga mee naar de Destination Unknown!! Dit is het enige wat je gaan vertellen…

VOOR WIE?
Voor iedereen die van gezellig en sportief autorijden houdt! Onze focus ligt echt op uitdagend stuurwerk door mooie landschappen. En gelukkig zijn er nog tal van gebieden waar dit mogelijk is en het nog echt lekker sturen is. Daar waar je je sportauto kunt gebruiken waarvoor hij gemaakt is. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

RIJTRAINING
Wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren. .

  AANMELDEN

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  PRIJZEN
  Prijs op basis van HP voor een 1-persoonskamer € 1995,00 p.p.
  Prijs op basis van HP voor een 2-persoonskamer € 1795,00 p.p.

  Inclusief in deze autoreis zijn de hotelovernachtingen op basis van half pension (excl.drank) de begeleiding, bruikleen van tomtom navigatiesysteem, mooi uitgewerkt routeboek en goodiebag. De koffie- en lunchlocaties worden met zorg uitgekozen voor onze groepen en gereserveerd voor onze groep. Je kunt hier optioneel gebruik van maken.

  DATUM:
  Zondag 18 oktober tot en met zaterdag 24 oktober  2020.

  Op donderdag 15 oktober  ontvang je om 09.00 uur via de DU-app de startlocatie van deze reis.

  BEGELEIDING:

  De autoreis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is meer dan 25 jaar professioneel rij- en racetrainer van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren. Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally- en circuitevents voor DD Driving Events en heeft opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenlanden van Spanje. Een team met veel ervaring en passie voor auto’s en autorijden.

  Boekingsvoorwaarden