Drive Norway

DD DRIVING EVENTS

Noorwegen, treffender is een stuurmansparadijs niet te noemen.  Hier is ooit ons reisavontuur begonnen en we komen er nog steeds ieder jaar terug om geweldige reizen te maken. Voor ons DD Driving Event in Noorwegen van 2021 hebben we een selectie gemaakt van, wat wij, de mooiste routes door Noorwegen vinden. In deze trip ga je de highlights van Noorwegen zien via de allermooiste routes. Noorwegen is een aaneenschakeling van bijzondere natuurgebieden die je nergens anders in Europa gaat aantreffen.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Door het jarenlang uitzetten van routes hebben we ook veel bijzondere plekken in Noorwegen ontdekt die je niet snel zult aantreffen in de toeristische routes. Maar natuurlijk laten we je ook de highlights van Noorwegen zien zoals de Trollstigen, het Geirangerfjord, de Route 55 en de Aurlandsvegen. Deze hoogtepunten hebben we op zo’n mooi mogelijke manier aan elkaar gekoppeld. Het is een waar stuurparadijs om met je sportauto naar toe te gaan. Het uitgebreide reisprogramma voor deze reis kun je hier bekijken: Reisprogramma Noorwegen

VOOR WIE?
Voor iedereen die van gezellig en sportief autorijden houdt! Er zijn nog tal van gebieden waar het nog echt lekker sturen is, waar mens en machine tot het uiterste kunnen gaan. Daar hebben wij prachtige sportieve reizen uitgezet voor onze autoreizen met heel veel afwisseling in de routes. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM
De reis wordt uitgewerkt in een mooi reismagazine in het bol-pijlsysteem met duidelijke aanwijzingen. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem in bruikleen waarin de route per dag geïnstalleerd is. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden.

RIJTRAINING
Wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren.

  AANMELDEN

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  PRIJZEN
  5 eenpersoonskamers beschikbaar
  Prijs voor een eenpersoonskamer is € 2295,00 op basis van half pension

  10 tweepersoonskamers beschikbaar
  Prijs voor een tweepersoonskamer is € 1925,00 p.p. op basis van half pension

  Inclusief zijn de 6 hotelovernachtingen op basis van half pension (excl.drank) de begeleiding, bruikleen van tomtom navigatiesysteem, mooi uitgewerkt routeboek en goodiebag. De koffie- en lunchlocaties worden met zorg uitgekozen voor onze groepen en gereserveerd voor onze groep. U kunt hier optioneel gebruik van maken.

  De eventuele bootreis is exclusief. Klik deze nieuwsbrief aan en bekijk de opties  met welke maatschappijen je dit kunt doen.

  DATUM:
  Maandag 30 augustus tot en met zondag 5 september 2021.

  Start op maandag 30 augustus om 18.00 uur in Oslo. Op zondag 5 september kun je vanuit Oslo na het ontbijt de terugreis naar Nederland maken.

  BEGELEIDING:
  De autoreis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is meer dan 25 jaar professioneel rij- en racetrainer van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren. Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally- en circuitevents voor DD Driving Events en heeft opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenlanden van Spanje. Een team met veel ervaring en passie voor auto’s en autorijden.