Hideaway Tour

DD DRIVING EVENTS

HIDEAWAY TOUR

Een van onze nieuwe reizen in 2021 is de Hideaway tour. Deze reis gaat door de regio Valencia en Andalusië. Daar waar de Spaanse cultuur door de geschiedenis vermengd is met veel Arabische invloeden. Je kunt een fantastische reis verwachten die uiteindelijk eindigt in één van de mooiste hotels ter wereld verscholen achter de bergen van de Sierra Nevada. Een echte hideaway waar je na de reis heerlijk kunt bijkomen in alle luxe van dit prachtige hotel. Deze reis is van maandag 18 oktober tot en met zondag 24 oktober.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Een prachtige nazomer reis door het Zuiden van Spanje. De start is in Valencia en we eindigen boven Malaga. Het uitgebreide programma voor deze reis kun je hier bekijken:

https://spark.adobe.com/page/ssFCsVdGd8VtH/

VOOR WIE?
Voor iedereen die van gezellig en sportief autorijden houdt! Onze focus ligt echt op uitdagend stuurwerk door mooie landschappen. En gelukkig zijn er nog tal van gebieden waar dit mogelijk is en het nog echt lekker sturen is. Daar waar je je sportauto kunt gebruiken waarvoor hij gemaakt is. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM
De reizen worden uitgewerkt in mooie routeboeken in het bol-pijlsysteem met duidelijke aanwijzingen zoals straatnamen, plaatsen en wegnummers. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem mee waarin de route per dag geïnstalleerd is. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden.

RIJTRAINING
Wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren. .

  AANMELDEN

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  PRIJZEN
  Prijs op basis van HP voor een 1-persoonskamer € 2485,00 p.p.
  Prijs op basis van HP voor een 2-persoonskamer € 2025,00 p.p.

  Inclusief in deze autoreis zijn de hotelovernachtingen op basis van half pension (excl.drank) de begeleiding, bruikleen van tomtom navigatiesysteem, mooi uitgewerkt routeboek en goodiebag. De koffie- en lunchlocaties worden met zorg uitgekozen voor onze groepen en gereserveerd voor onze groep. Je kunt hier optioneel gebruik van maken.

  BEGELEIDING:
  De autoreis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is meer dan 25 jaar professioneel rij- en racetrainer van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren. Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally- en circuitevents voor DD Driving Events en heeft opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenlanden van Spanje. Een team met veel ervaring en passie voor auto’s en autorijden.

  DATUM:
  Editie 1: Maandag 18 oktober t/m Zondag 24 oktober  2021.


  Editie 2: Donderdag 28 oktober t/m woensdag 3 november 2021.