Hunsrück Rally

DD DRIVING EVENTS

De openingsrit van 2021 is de Hunsrück Rally. De Hunsrück is een gebied in het Zuiden van Duitsland waar je prachtig kunt rijden. Een deel van onze routes komen uit de voormalige Hunsrück Rallye. Deze rally is nu onderdeel geworden van de ADAC Rallye Deutschland, hét hoogtepunt op de Duitse rallykalender en onderdeel van het WK-rallykampioenschap. Je begrijpt dat uitdagende wegen zijn met prima stuurwerk. Oud rallyrijder Dolf Dekking is bekend met veel rallyroutes en weet als geen ander deze rallyroutes te verbinden met andere mooie wegen.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Een lang weekend sportief autorijden door de Hunsrück waarbij we de grens van de Noord Vogezen en Schwarzwald af en toe over zullen gaan. We ontmoeten elkaar op vrijdagmiddag om 18.00 uur in het Klosterhotel in Hornbach. Hier overnachten we beide dagen.  Na het ontbijt starten de routes om 9 uur. Per dag rijden we rond de 275 km. In de avond hebben we een gezamenlijk diner met elkaar.  De weekendtrip eindigt op zondagmiddag rond half 4.

VOOR WIE?
Voor iedereen die houdt van gezellig en sportief autorijden! Onze focus ligt echt op uitdagend stuurwerk door mooie landschappen. En gelukkig zijn er nog tal van gebieden waar dit mogelijk is en het nog echt lekker sturen is. Daar waar je je sportauto kunt gebruiken waarvoor hij gemaakt is. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM
De reis wordt uitgewerkt in mooie routemagazine in het bol-pijlsysteem met duidelijke aanwijzingen. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem mee waarin de route per dag is geïnstalleerd. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden.

RIJTRAINING
Wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je de kwaliteiten van je auto écht ervaren.

  AANMELDEN

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  PRIJZEN
  Prijs op basis van HP voor een 1-persoonskamer € 875,00 p.p.
  Prijs op basis van HP voor een 2-persoonskamer € 675,00 p.p.

  Inclusief in deze autoreis zijn de hotelovernachtingen op basis van half pension (excl.drank) de begeleiding, bruikleen van tomtom navigatiesysteem, mooi uitgewerkt routeboek en goodiebag. De koffie- en lunchlocaties worden met zorg uitgekozen voor onze groepen en gereserveerd voor onze groep. U kunt hier optioneel gebruik van maken.

  DATUM EN PRIJZEN:
  Vrijdag 14 mei tot en met zondag 16 mei 2021.

  Start op vrijdag 14 mei om 18.00 uur in Hornbach. Finish op zondagmiddag 16 mei om 16.00 uur.

  BEGELEIDING:
  De autoreis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is meer dan 25 jaar professioneel rij- en racetrainer van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren. Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally- en circuitevents voor DD Driving Events en heeft opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenlanden van Spanje. Een team met veel ervaring en passie voor auto’s en autorijden.