Dolf Dekking

PETIT TOUR LUXEMBOURG

PT LUXEMBURG

Voor het vierde jaar op rij gaan we voor een weekendtrip naar Luxemburg. In het piepkleine landje met zijn mooie wegen kun je geweldig rijden. Luxemburg investeert jaarlijks miljoenen in het wegennet want ze snappen dat de goede asfalkwaliteit een toeristische trekpleister is. Zeker als die routes verleidelijk slingeren door stille valleien, langs kronkelende rivieren en over uitdagende heuvels. En dat gecombineerd met de spotgoedkope brandstofprijzen…tanken voelt hier als indrinken tijdens happy hour.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Dit jaar een compleet nieuwe editie van de Petit Tour de Luxembourg met mooie en sportieve routes van rond de 275 km per dag. Je krijgt een weekend heerlijk ongestoord autorijden. De wegen zijn net een geasfalteerde achtbaan met fantastische uitzichten over de heuvels en bossen. Tijdens dit stuurweekend door Luxemburg rijden we door “Petite Suisse”, komen over de Mini-Stelvio,bewonderen de kastelen in de route “Vallei van de Zeven kastelen”, rijden een stuk van de wijnroute langs de Moezel, gaan door het sprookjesachtige Müllerthal en door oude Middeleeuwse dorpen als Larochette. Onze uitvalsbasis voor beide dagen is een mooi hotel in Arlon. Op vrijdag en zaterdagavond dineren we samen in het restaurant van het hotel.

VOOR WIE?
Voor iedereen die van gezellig en sportief autorijden houdt! Onze focus ligt echt op uitdagend stuurwerk door mooie landschappen. En gelukkig zijn er nog tal van gebieden waar dit mogelijk is en het nog echt lekker sturen is. Daar waar je je sportauto kunt gebruiken waarvoor hij gemaakt is. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

RIJTRAINING
Wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren.

  AANMELDEN

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  PRIJZEN
  Prijs op basis van HP voor een 1-persoonskamer € 785,00 p.p.
  Prijs op basis van HP voor een 2-persoonskamer € 655,00 p.p.

  Inclusief in deze autoreis zijn hotelovernachtingen op basis van half pension (excl.drank) de begeleiding, bruikleen van tomtom navigatiesysteem, mooi uitgewerkt routeboek en goodiebag. De koffie- en lunchlocaties worden met zorg uitgekozen voor onze groepen en gereserveerd voor onze groep. U kunt hier optioneel gebruik van maken.

  DATUM:
  Vrijdag 21 mei tot en met zondag 23 mei 2021.

  Start op vrijdag 21 mei om 18.00 uur bij het hotel in Arlon en op zondag 23 mei om 15.30 uur is de finish in Clervaux.

  BEGELEIDING:


  De autoreis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is meer dan 25 jaar professioneel rij- en racetrainer van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren. Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally- en circuitevents voor DD Driving Events en heeft opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenlanden van Spanje. Een team met veel ervaring en passie voor auto’s en autorijden.