Petit Tour Luxembourg

DD DRIVING EVENTS

Luxemburg is een stuurparadijs in Europa. Piepklein maar groot genoeg voor een weekend stuurplezier. Luxemburg investeert jaarlijks miljoenen in het wegennet want ze snappen dat de goede asfaltkwaliteit een toeristische trekpleister is. Zeker als die routes verleidelijk slingeren door stille valleien, langs kronkelende rivieren en over uitdagende heuvels. En dat gecombineerd met de spotgoedkope brandstofprijzen…

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Een 3-daagse weekendtrip met mooie en sportieve routes van rond de 275 km per dag. Tussen bossen, heuvels en middeleeuwse stadjes tref je geweldige bochtencombinaties. De toerrit komt door het sprookjesachtige Müllerthal, dat ook wel Luxemburgs Klein Zwitserland wordt genoemd. Dat komt omdat het golvende landschap met de mooie rotspartijen aan Zwitserland doet denken. Luxemburg heeft ook een ‘mini-Stelvio pas’. Uiteraard rijden we deze ook met bochten zoals we deze het liefste zien. Verder gaat de route door de Vallei van de Zeven Kastelen. En tussendoor passeren we veel prachtige Middeleeuwse stadjes. Kortom, dit weekend is een aanrader voor wie op zoek is naar een mini-vakantie.

VOOR WIE?
Voor iedereen die van gezellig en sportief autorijden houdt! Onze focus ligt echt op uitdagend stuurwerk door mooie landschappen. En gelukkig zijn er nog tal van gebieden waar dit mogelijk is en het nog echt lekker sturen is. Daar waar je je sportauto kunt gebruiken waarvoor hij gemaakt is. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM
De reis wordt uitgewerkt in een mooie reismagazine in het bol-pijlsysteem met duidelijke aanwijzingen. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem mee waarin de route per dag geïnstalleerd is. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden.

RIJTRAINING
Wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren.

  AANMELDEN

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  PRIJZEN
  Prijs op basis van HP voor een 1-persoonskamer € 785,00 p.p.
  Prijs op basis van HP voor een 2-persoonskamer € 655,00 p.p.

  Inclusief in deze autoreis zijn hotelovernachtingen op basis van half pension (excl.drank) de begeleiding, bruikleen van tomtom navigatiesysteem, mooi uitgewerkt routeboek en goodiebag. De koffie- en lunchlocaties worden met zorg uitgekozen voor onze groepen en gereserveerd voor onze groep. U kunt hier optioneel gebruik van maken.

  DATUM:
  Vrijdag 21 mei tot en met zondag 23 mei 2021.

  Start op vrijdag 21 mei om 18.00 uur bij het hotel in Arlon en op zondag 23 mei om 15.30 uur is de finish in Clervaux.

  BEGELEIDING:
  De autoreis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is meer dan 25 jaar professioneel rij- en racetrainer van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren. Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally- en circuitevents voor DD Driving Events en heeft opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenlanden van Spanje. Een team met veel ervaring en passie voor auto’s en autorijden.