Schwarzwald Challenge

DD DRIVING EVENTS

Zin in een korte voorjaarsbreak met je sportauto? Haak dan aan bij de Schwarzwald Challenge. Je bent in enkele uren rijden ver verwijderd van filerijk Nederland. Het is niet voor niets een zeer geliefd voor liefhebbers van prachtige natuur en routes

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Het Schwarzwald is een bergachtig landschap en het grootste bosgebied van Duitsland en één van de grootste middegebergtes van Europa. Het is gelijksoortig aan de mooie Vogezen. Natuurlijk rijden we de iconische B500. Beter bekend als de Schwarzwald Hochstrasse, de oudste panorama bergweg in Europa. Dit is een indrukwekkende, brede weg die dwars door het Zwarte Woud loopt. De slingerende route gaat door het natuurpark en loopt van Baden-Baden naar Freudenstadt, op hoogten van 800 meter tot een kilometer. De weg biedt je een betoverend uitzicht op onder meer het Rijndal en de Vogezen. Maar we hebben 2,5 dag prachtige routes in petto. Niet allemaal even bekend maar niet minder mooi. In de route tikken we zelfs de Zwitserse grens even aan. Per dag rijden we rond de 300 km en het lange weekend eindigt op zondagmiddag bij de lunchlocatie. Dan ben je op zondagavond op tijd weer thuis.

ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM
De reis wordt uitgewerkt in mooie routemagazine in het bol-pijlsysteem met duidelijke aanwijzingen. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem mee waarin de route per dag is geïnstalleerd. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden.

VOOR WIE?
Voor iedereen die van gezellig en sportief autorijden houdt! Onze focus ligt echt op uitdagend stuurwerk door mooie landschappen. En gelukkig zijn er nog tal van gebieden waar dit mogelijk is en het nog echt lekker sturen is. Daar waar je je sportauto kunt gebruiken waarvoor hij gemaakt is. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

RIJTRAINING
Wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren.

  AANMELDEN

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  PRIJZEN
  6 single rooms beschikbaar
  Prijs voor een 1-persoonskamer € 1150,00 op basis van half pension

  14 double rooms beschikbaar
  Prijs voor een 2-persoonskamer € 1890,00 per equipe op basis van half pension

  Inclusief in deze autoreis zijn de hotelovernachtingen in luxe hotels op basis van half pension (excl.drank) de begeleiding, bruikleen van tomtom navigatiesysteem, mooi uitgewerkt routeboek en goodiebag. De koffie- en lunchlocaties worden met zorg uitgekozen voor onze groepen en gereserveerd voor onze groep. U kunt hier optioneel gebruik van maken.

  DATUM EN PRIJZEN:
  Donderdag 27 tot en met zondag 30 mei 2021.

  Start op donderdag 27 mei om 18.00 uur bij onze startlocatie in Baden Baden en de finish op zondag 30 mei rond 14.00 uur in de buurt van Freudenstadt.

  BEGELEIDING:

  De autoreis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is meer dan 25 jaar professioneel rij- en racetrainer van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren. Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally- en circuitevents voor DD Driving Events en heeft opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenlanden van Spanje. Een team met veel ervaring en passie voor auto’s en autorijden.