Dolf Dekking

Schwarzwald Challenge

SCHWARZWALD CHALLENGE 2021 

Zin in een korte voorjaarsbreak met je sportauto? Haak dan aan bij de Schwarzwald Challenge. Reken op 2,5 dag geweldig sportief stuurwerk!

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Reken op een lang weekend prachtig rijden door de bossen in Zuid Duitsland. Het Schwarzwald is een bergachtig landschap en het grootste bosgebied in Duitsland. Het is gelijksoortig aan de mooie Vogezen. We hebben hier routes uitgezet van 275 km per dag, behalve op de zondag. Dan stoppen we na de lunch zodat iedereen weer op tijd in de avond thuis is. We starten deze trip op donderdagavond in Baden Baden. Hier verwelkomen we je in een prachtig 5 sterrenhotel en hebben we een gezamenlijk diner. Vrijdag en zaterdag rijden we routes zoals de Schwarzwald Hochstrasse, komen we langs de schitterende Rheinfall en rijden over de hoogste berg van het Zwarte Woud; de Brandenkopf. Zondagochtend hebben we een route tot aan Freudenstadt. Na de lunch nemen we afscheid van elkaar en gaat iedereen op eigen gelegenheid naar huis.

ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM
De reizen worden uitgewerkt in mooie routeboeken in het bol-pijlsysteem met duidelijke aanwijzingen zoals straatnamen, plaatsen en wegnummers. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem mee waarin de route per dag geïnstalleerd is. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden.

VOOR WIE?
Voor iedereen die van gezellig en sportief autorijden houdt! Onze focus ligt echt op uitdagend stuurwerk door mooie landschappen. En gelukkig zijn er nog tal van gebieden waar dit mogelijk is en het nog echt lekker sturen is. Daar waar je je sportauto kunt gebruiken waarvoor hij gemaakt is. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

RIJTRAINING
Wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren.

  AANMELDEN

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  5PRIJZEN
  Prijs op basis van HP voor een 1-persoonskamer € 1150,00 p.p.
  Prijs op basis van HP voor een 2-persoonskamer € 1890,00 per equipe

  Inclusief in deze autoreis zijn de hotelovernachtingen in luxe hotels op basis van half pension (excl.drank) de begeleiding, bruikleen van tomtom navigatiesysteem, mooi uitgewerkt routeboek en goodiebag. De koffie- en lunchlocaties worden met zorg uitgekozen voor onze groepen en gereserveerd voor onze groep. U kunt hier optioneel gebruik van maken.

  DATUM EN PRIJZEN:
  Donderdag 27 tot en met zondag 30 mei 2021.

  Start op donderdag 27 mei om 18.00 uur bij onze startlocatie in Baden Baden en de finish op zondag 30 mei rond 14.00 uur in de buurt van Freudenstadt.

  BEGELEIDING:

  De autoreis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is meer dan 25 jaar professioneel rij- en racetrainer van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren. Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally- en circuitevents voor DD Driving Events en heeft opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenlanden van Spanje. Een team met veel ervaring en passie voor auto’s en autorijden.