Tour de Provence

DD DRIVING EVENTS

Leven als een god in Frankrijk, genieten van al het moois dat het land te bieden heeft. Dat is wat we in deze toerrit gaan doen. Rijden over de prachtige routes door de mooie omgeving van de Ardèche, Drôme en Provence. Je overnacht op een Château dat prachtig ligt tussen de lavendelvelden en waar je ook fantastisch kunt genieten van het zwembad en de heerlijke diners.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
We gaan 4 dagen rijden door de omgeving van de Ardeche, Drome en Provence. Via prachtige landelijke routes en bergetappes kom je door de slapende dorpjes, lavendelvelden en spectaculaire bergen en gorges in dit gebied. Highlights zijn zeker de Gorges de l’Ardeche en de Mont Ventoux. De lunches en diners zijn heerlijk en op verrassende locaties. Via deze nieuwsbrief kun je het gehele programma van deze reis bekijken: nieuwsbrief Tour de Provence

VOOR WIE?
Voor iedereen die van gezellig en sportief autorijden houdt! Onze focus ligt echt op uitdagend stuurwerk door mooie landschappen. En gelukkig zijn er nog tal van gebieden waar dit mogelijk is en het nog echt lekker sturen is. Daar waar je je sportauto kunt gebruiken waarvoor hij gemaakt is. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM
De reizen worden uitgewerkt in mooie routeboeken in het bol-pijlsysteem met duidelijke aanwijzingen zoals straatnamen, plaatsen en wegnummers. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem mee waarin de route per dag geïnstalleerd is. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden.

RIJTRAINING
Wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren.

  AANMELDEN

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  PRIJZEN
  In het chateau hebben wij dit jaar 18 kamers in verschillende prijsklasse

  8 x superieur rooms
  op basis van half pension voor 2 personen   € 3250,00
  op basis van half pension voor single use     €  2385,00

  5 x junior suite
  op basis van half pension voor 2 personen  €  3460,00
  op basis van half pension voor single use    €  2775,00

  4 x chateau suite
  op basis van half pension voor 2 personen  €  3675,00

  1 x prestige suite
  op basis van half pension voor 2 personen  €  3995,00

  Bij het boeken graag aangeven naar welke kamer de voorkeur uitgaat. Dit gaat op basis van beschikbaarheid.

  Inclusief in deze autoreis zijn de hotelovernachtingen op basis van half pension (excl.drank) de begeleiding, bruikleen van tomtom navigatiesysteem, mooi uitgewerkt routeboek en goodiebag. De koffie- en lunchlocaties worden met zorg uitgekozen voor onze groepen en gereserveerd voor onze groep. U kunt hier optioneel gebruik van maken.

  DATUM:
  Maandag 21 juni tot en met zaterdag 26 juni 2021.

  Start is op maandag 21 juni bij het chateau met een welkomstdrankje om 18.00 uur.

  BEGELEIDING:
  De autoreis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is meer dan 25 jaar professioneel rij- en racetrainer van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren. Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally- en circuitevents voor DD Driving Events en heeft opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de hete binnenlanden van Spanje. Een team met veel ervaring en passie voor auto’s en autorijden.