BELO PORTUGAL

PORTUGAL

BELO PORTUGAL

18 - 24 OKTOBER 2024

Een reis die al lang op onze wensenlijst stond was een rondreis door Portugal! We hebben een unieke reis uitgezet die jou door het betoverende landschap van Portugal zal leiden.

Tijdens deze onvergetelijke rondreis doorkruisen we het land van Noord naar Zuid, waarbij we je met de meest betoverende plekken die Portugal gaan laten zien. Van de bruisende steden Lissabon en Porto tot de schilderachtige kustplaatsjes en het adembenemende Serra de Estrela gebergte, en natuurlijk de prachtige kustlijn van de Algarve. Maar er is één route die je absoluut niet mag missen: de N222, ook wel bekend als de mooiste route ter wereld, die je meeneemt door de wijnterrassen in het noorden.

In de Belo Portugal rondreis kun je met je sportauto volop genieten van het rijden van de mooie stuurmanswegen maar ook volop genieten van de rijke cultuur, het heerlijke eten en de gastvrijheid in dit kleurrijke land.

Deze sportauto rondreis is de perfecte afsluiter van het seizoen van 2024. Ga je mee naar Belo Portugal?

PROGRAMMA

Wij gaan deze reis aan het einde van dit jaar uitzetten op bol pijl. Uiteraard hebben we ons al verdiept in de toerrit en weten we dat we rond Porto gaan starten. Omdat er veel liefhebbers zijn die hun auto op transport willen zetten, hebben we besloten om in de omgeving van een vliegveld te beginnen. We rijden langs de prachtige route door de Douro vallei, met de vele wijnterrassen die in strakke patronen op de steile rivieroevers liggen.

Daarna trekken we verder naar de Serra da Estrela, het hoogste gebergte in Portugal, waar we een schitterende route vol slingerende bergwegen gaan rijden.

Vervolgens zijn de highlights Sintra en Lissabon niet te missen. Deze kleurrijke steden, met hun steile straatjes waar de gele trams doorheen rijden en indrukwekkende kastelen, zijn echt een must see.

Maar als je naar Portugal gaat, kunnen de prachtige kusten met hun woeste golven niet overgeslagen worden. We eindigen de reis in de Algarve, zodat je weer dichtbij een vliegveld bent. De deelnemers ontvangen op tijd het volledige overzicht van de reis, inclusief het hoteloverzicht.

PRIJZEN EN VRAGEN

Single room € 3360,00
Double room € 5760,00
Deluxe double room € 5950,00

Inclusief zijn 6 overnachtingen in prachtige locaties incl. toeristenbelasting en parkeerkosten.
– welkomstdrankje
– 6 x ontbijtbuffet
– 6 x diner incl. drankarrangement
– 5 x koffiestops
– 5 x lunches incl. drankjes*

De exclusief uitgezette route met begeleiding, inlog op onze navigatieapp en een goodiebag met routboek.

Wij kunnen het transport voor de auto regelen. Dit is exclusief in de prijs en we brengen je hiervoor in contact met een transport bedrijf. 

*wij bieden geen alcohol aan tijdens de lunches

Onze autoreizen zijn speciaal ontworpen voor liefhebbers van sportauto’s die genieten van het rijden van toerritten langs de prachtigste wegen in Europa. Je hebt de mogelijkheid om de reis solo te maken of om samen met een partner, vriend, broer of kind als equipe deel te nemen. Naast het rijden van prachtige routes, leggen we ook veel nadruk op gezelligheid en genieten van goed eten in het gezelschap van gelijkgestemde mensen.

Tijdens deze reis verblijf je in top hotels op prachtige locaties. Na je boeking ontvang je een overzicht met alle relevante informatie over de verschillende verblijfplaatsen.

Dolf Dekking is een erg gezellige reisleider maar daarnaast ook één van de allerbeste rijtrainers van Nederland. Hij stapt tijdens de reis graag bij je in de auto om je auto nog beter te leren kennen en te werken aan je driving skills. Je kunt een korte rijtraining (gratis) volgen en waar is dit nu mooier dan over de mooiste wegen in Europa?

*Mocht Dolf tijdens de reis nodig zijn voor b.v. een wegomleiding of iets van die orde dan heeft dit voorrang op de rijtrainingen.

 

Een maand voor vertrek ontvang je een nieuwsbrief met hierin alle laatste informatie voor de reis. Hierin tref je alle hotel locaties, de deelnemerslijst, de highlights in deze reis, informatie over het installeren van de navigatie app en de informatie voor de lunches. We maken ook een groepsapp aan waarmee we tijdens de reis contact met elkaar kunnen houden. En natuurlijk voor het delen van leuke foto’s. Je ontvangt voor vertrek een uitnodiging voor de groepsapp. 

Mocht je onverhoopt de reis moeten annuleren? Een annulering moet altijd schriftelijk via dit e-mailadres gedaan worden: info@dolfdekking.nl. Is de annulering binnen de annuleringsperiode? Dan boeken wij de gedane betaling terug. 


Doe je dit na de annuleringsperiode? Dan gelden de boekingsvoorwaarden*. Deze kun je hier nalezen: boekingsvoorwaarden.

*Voor een annulering kun je de reiskosten met een geldige reden via een annuleringsverzekering terugvragen. 

Belangrijk:
Soms kunnen wij een vervanger voor je vinden via onze wachtlijst. In dat geval brengen wij € 150,00 administratiekosten in rekening voor de geannuleerde reis.

De wachtlijst kan een optie zijn om een vervanger te vinden, maar dit is géén garantie. Indien het niet lukt om een vervanger te vinden, zijn we genoodzaakt om de annuleringskosten conform de boekingsvoorwaarden in rekening te brengen.