dolf dekking

BOLLENROUTE

Prachtig toeren langs de Noord-Hollandse bollenvelden

DOLF DEKKING

BOLLENROUTE

DINSDAG 27 APRIL

Wil je op Koningsdag een mooie toerrit rijden? Ga dan mee met de Bollenroute! In de periode eind maart tot half mei staan de bollenvelden in Noord Holland volop in bloei. Een kleurrijk spektakel dat je niet mag missen.  In de Bollenroute laten we je graag alle highlights en prachtige wegen in deze provincie zien. Zoals de vele oud Hollandse steden, de landelijke omgeving met de vele molens en dat over de mooiste weggetjes in deze prachtige provincie.

De toerrit is geheel verzorgd. We starten de toerrit om 10.30 uur met koffie en natuurlijk een oranje gebakje. Je ontvangt de toerrit tas met hierin het routeboek. Voor diegene die niet willen navigeren op bol-pijl hebben we een tomtom navigatiesysteem waarop de route staat geïnstalleerd. Aan jou de keuze hoe je deze toerrit gaat rijden.

Een klassiekertje wordt gewaardeerd op deze dag maar dat hoeft niet…

Tijdens de rit komen we langs een picknick plaats waar je je kleedje (die je in bruikleen meekrijgt) openslaan en genieten van de picknickbox die je ontvangt. We sluiten de toerrit af op een openbare parkeerplaats waar we de tomtoms en kleedjes weer in ontvangst nemen. 

We schakelen zoveel mogelijk mee met de huidige regels. Mocht het weer mogelijk zijn om met een groep gebruik te maken van een terras dan zullen we dit zeker weer doen!

*De tomtom navigatie en het picknickkleed zijn in bruikleen op deze dag

Lengte: 145 km50

10.30 - 15.00 UUR

Prijs per equipe  € 195,00

MEER DAN 30 JAAR ERVARING IN RIJTRAININGEN

MEER DAN 30.000 AUTOLIEFHEBBERS GINGEN JE VOOR

DÉ SPECIALIST IN HET UITZETTEN VAN MOOIE HOLLANDSE TOERRITTEN

DE BESTE INSTRUCTEURS STAAN VOOR JE KLAAR

GROOTSTE IN NEDERLAND IN OPENBARE WEG RIJTRAININGEN

DE HELE TOERRIT IS GEHEEL VERZORGD