COAST TO COAST PYRENEES

VOLGEBOEKT

Wat een afsluiter van het jaar in 2019!! De waanzinnig mooie nieuwe Coast to Coast route. Ga mee voor een fantastische week nazomeren en daarna mag je sportauto zijn verdiende winterslaap in.

Rij mee vanaf de Atlantische kust, doorkruis het prachtige Spanje via de mooiste bergcollen om uiteindelijk met zijn allen de bubbels open te trekken en te proosten als we onze eindbestemming aan  Middellandse kust hebben bereikt.

Deze rit is echt voor de liefhebbers van het goede leven. De route gaat door gebieden waar je nog ongestoord kunt autorijden zoals autorijden bedoeld is. Geweldige bergpassen met oneindig veel prachtige bochten, waanzinnig mooie vergezichten en perfect asfalt. Daarnaast overnachten in super mooie en luxe hotels waarvan de afsluiter zo geweldig is dat je waarschijnlijk niet meer naar huis wilt. En Spanje staat garant voor lekker eten en dito wijnen. Nog meer nodig om je enthousiast te krijgen?

WAT KUN JE VERWACHTEN?
We verzamelen op vrijdagmiddag voor deze autoreis in het surfparadijs Biarritz aan de Franse Baskische kust, net boven de Spaanse grens. Van zaterdag tot en met woensdag rijden we per dag rond de 260 km. Highlights die aan bod komen zijn de Grand Canyon van Europa; de Valle de Ordesa. En bekende collen als de Col de Pourtalet en de Tourmalet en de prachtige Pique Aubisque. Het is een aaneenschakeling van 24K routes. Op donderdagochtend na het ontbijt is deze droomtrip voorbij. Wil je een dagje bijboeken bij de prachtige eindlocatie? Dit regelen we uiteraard graag voor je.

VOOR WIE?
Voor iedereen die van sportief autorijden houdt! Er zijn nog tal van gebieden waar het nog echt lekker sturen is, waar mens en machine tot het uiterste kunnen gaan. Daar hebben wij prachtige sportieve reizen uitgezet voor onze roadtrips met heel veel afwisseling in de routes.  En wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee. 

ROUTEBOEK EN TOMTOM NAVIGATIESYSTEEM
De reizen worden uitgewerkt in mooie routeboeken in het bol-pijlsysteem met duidelijke aanwijzingen zoals straatnamen, plaatsen en wegnummers. Maar daarnaast krijg je ook een tomtom navigatiesysteem mee waarin de route per dag geïnstalleerd is. Aan jou de keuze hoe je de reis wilt rijden. 

BEGELEIDING:
De reis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is professioneel rij-en race instructeur van o.a. Pon Porsche Import en voor veel andere bedrijven en particulieren.  Anita Dekking verzorgt al jarenlang autoreizen en rally-en circuitevents voor DD Driving Events en heeft verder opdrachtgevers als Pon Porsche Import, Autovisie en Kroymans Ferrari. Zij hebben samen heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot de hete binnenlanden van Spanje. Een team met veel ervaring en passie voor  auto’s en autorijden.

DATUM EN PRIJZEN
Vrijdag 11 oktober t/m donderdag 17 oktober 2019.

Prijs op basis van HP voor een tweepersoonskamer € 1895,00 p.p.
Prijs op basis van HP voor een eenpersoonskamer € 2145,00 p.p.

Inclusief in deze autoreis zijn de hotelovernachtingen op basis van half pension, de begeleiding en routeboek/tas. Wij zoeken met zorg de koffiestop- en lunchlocaties uit. Hieraan kunt u optioneel gebruik van maken.

AANMELDEN:
Aanmelden kan via onderstaand contactformulier. Geef graag aan om hoeveel personen het gaat.

https://www.dolfdekking.nl/contact/