cro'24

KROATIË

CRO'24

8 - 14 SEPTEMBER 2024

Ga in 2024 mee met ons op pad op onze nieuwe Cro’24 reis. Ons startpunt zal vanuit Oostenrijk zijn. Via de geweldige wegen van de Sloveense Alpen rijden we Kroatië binnen. Ontdek de heerlijke stuurmanswegen die dit prachtige land te bieden heeft. Het land heeft schitterende meren, acht nationale parken en twaalf natuurparken, geniet van de uitgestrekte kustlijn van bijna 6000 kilometer en meer dan 1100 betoverende eilanden en baaien en heel veel historische steden. Je begrijpt dat dit een paradijselijke trip gaat worden. We verwachten veel animo voor deze reis dus wees er snel bij als je mee wilt rijden in de Cro’24!

PROGRAMMA

 Voor de Cro’24 gaan we in november op pad om de reis op bol pijl te gaan zetten. Zodra we thuis zijn ontvang je van ons alle informatie over de reis met de hotelgegevens. Kun je niet wachten en wil je alvast zien waar je straks gaat rijden? Volg dan onze Facebook en Instagram accounts.

PRIJZEN EN VRAGEN

Single deluxe rooms € 3360,00
Double room € 5735,00
Deluxe double room € 5945,00

Inclusief zijn 6 overnachtingen in prachtige locaties incl. toeristenbelasting en parkeerkosten.
– welkomstdrankje
– 6 x ontbijtbuffet
– 6 x diner incl. drankarrangement
– 5 x koffiestops
– 5 x lunches incl. drankjes*

De exclusief uitgezette route met begeleiding, inlog op onze navigatieapp en een goodiebag met routboek.

*wij bieden geen alcohol aan tijdens de lunches

Onze autoreizen zijn speciaal ontworpen voor liefhebbers van sportauto’s die genieten van het rijden van toerritten langs de prachtigste wegen in Europa. Je hebt de mogelijkheid om de reis solo te maken of om samen met een partner, vriend, broer of kind als equipe deel te nemen. Naast het rijden van prachtige routes, leggen we ook veel nadruk op gezelligheid en genieten van goed eten in het gezelschap van gelijkgestemde mensen.

Tijdens deze reis verblijf je in top hotels op prachtige locaties. Na je boeking ontvang je een overzicht met alle relevante informatie over de verschillende verblijfplaatsen.

Dolf Dekking is een erg gezellige reisleider maar daarnaast ook één van de allerbeste rijtrainers van Nederland. Hij stapt tijdens de reis graag bij je in de auto om je auto nog beter te leren kennen en te werken aan je driving skills. Je kunt een korte rijtraining (gratis) volgen en waar is dit nu mooier dan over de mooiste wegen in Europa?

*Mocht Dolf tijdens de reis nodig zijn voor b.v. een wegomleiding of iets van die orde dan heeft dit voorrang op de rijtrainingen.

 

Een maand voor vertrek ontvang je een nieuwsbrief met hierin alle laatste informatie voor de reis. Hierin tref je alle hotel locaties, de deelnemerslijst, de highlights in deze reis, informatie over het installeren van de navigatie app en de informatie voor de lunches. We maken ook een groepsapp aan waarmee we tijdens de reis contact met elkaar kunnen houden. En natuurlijk voor het delen van leuke foto’s. Je ontvangt voor vertrek een uitnodiging voor de groepsapp. 

Mocht je onverhoopt de reis moeten annuleren? Een annulering moet altijd schriftelijk via dit e-mailadres gedaan worden: info@dolfdekking.nl. Is de annulering binnen de annuleringsperiode? Dan boeken wij de gedane betaling terug. 

Doe je dit na de annuleringsperiode? Dan gelden de boekingsvoorwaarden*. Deze kun je hier nalezen: boekingsvoorwaarden.

*Voor een annulering kun je de reiskosten met een geldige reden via een annuleringsverzekering terugvragen. Deze moet je zelf afsluiten.

Belangrijk:
Soms kunnen wij een vervanger voor je vinden via onze wachtlijst. In dat geval brengen wij € 150,00 administratiekosten in rekening voor de geannuleerde reis.

De wachtlijst kan een optie zijn om een vervanger te vinden, maar dit is géén garantie. Indien het niet lukt om een vervanger te vinden, zijn we genoodzaakt om de annuleringskosten conform de boekingsvoorwaarden in rekening te brengen.