dolf dekking

CULiTOUR

Heerlijk toeren met een lunch op sterren niveau!

DOLF DEKKING

CULITOUR

Zin om te toeren en lekker te eten? Dat kan ook dit jaar weer bij Dolf Dekking Driving Events. Afgelopen jaar hebben we diverse culinaire toerritten georganiseerd in samenwerking met sterrenkok Wouter van Laarhoven van Restaurant Alma. Dit smaakte naar meer dus zijn we weer samen aan de tafel gegaan en hebben we nieuwe plannen gemaakt voor 2021.

Eén daarvan is de CuliTour. Wij zorgen voor een prachtige toerrit en Wouter heeft voor deze ritten compleet nieuwe lunchboxen samengesteld. Wat dacht je van steak tartaar, sashimi, iberico ham en de bekende Alma oesters.

Lengte: 145 km

10.00 - 15.00 UUR

Prijs per equipe  € 225,00

De eerste CuliTour zal deels door het Brabantse landschap gaan. De startlocatie maken we later bekend. Dit laten we nog even afhangen van de dan geldende regels of dit tzt weer bij een mooi bedrijf kan of op een openbare locatie. Wij schakelen met de komende toerritten zoveel mogelijk mee met de geldende regels. 

Onderweg slaan we het liefst ons kleedje weer uit voor een gezellige picknick maar als de weergoden iets minder goed gestemd zijn organiseren we een parking lunch. 

We ontmoeten elkaar om 10 uur met koffie en lekkers. Hier ontvangt iedereen zijn goodiebag met hierin het routeboek. We hebben ook tomtom navigatiesystemen waarop de route is geïnstalleerd voor diegene die alleen rijden of liever niet willen navigeren. 

De Culitour is volledig verzorgd en deelname kan per equipe maar alleen rijden is ook mogelijk als je de tomtom gebruikt. 

De eerste CuliTour van 2021 is op zaterdag 17 april en deelname bedraagt € 235,00 per equipe en voor de single rijders € 129,00. 

*De tomtom navigatie en het picknickkleed zijn in bruikleen

 

classic porsche

MEER DAN 30 JAAR ERVARING IN RIJTRAININGEN

MEER DAN 30.000 AUTOLIEFHEBBERS GINGEN JE VOOR

DÉ SPECIALIST IN HET UITZETTEN VAN MOOIE HOLLANDSE TOERRITTEN

DE BESTE INSTRUCTEURS STAAN VOOR JE KLAAR

GROOTSTE IN NEDERLAND IN OPENBARE WEG RIJTRAININGEN

DE HELE TOERRIT IS GEHEEL VERZORGD