Curves dolomiti

NOORD ITALIË

CURVES DOLOMITI

26 T/M 31 MEI 2024

Majestueuze bergketens en de meest spectaculaire vergezichten ter wereld met een adembenemende schoonheid. Van grillige pieken tot glooiende groene valleien en pittoreske dorpjes. Maak kennis met de Dolomieten. Dit bergmassief in Italië is een onuitputtelijke bron van ultiem stuurgenot met snelle slingers, lange doordraaiers en steile hairpins die de nodige stuurmanskunst van jou en je sportauto vergen. Dus meld je aan en ga mee op pad voor een rijervaring door de Dolomieten die je nooit meer zult vergeten!

PROGRAMMA

Italianen kijken niet op een bocht meer of minder, maar het rijden door de Dolomieten biedt meer dan alleen een unieke en adembenemende ervaring achter het stuur. Naast de smakelijke Italiaanse keuken en gastvrijheid van de Italianen, ervaar je ook een heerlijke mix van de Alpen en het Mediterrane leven. Elke dag begin je de Curves Dolomiti-routes vanuit een fantastisch resort in Corvara, dat midden in de bergen van de Dolomieten ligt. Vanuit je luxe kamer of het rooftop zwembad heb je een spectaculair uitzicht op de prachtige bergtoppen. 

Tijdens deze reis kun je genieten van 4 dagen uitdagend stuurwerk, waarbij we alle bekende passen zoals de Passo Gardena, Passo Pordoi en de Dolomietenweg zullen berijden. Elke dag leggen we ongeveer 275 kilometer af, uiteraard alleen over de mooiste wegen in dit gebergte. Na meer dan 10 jaar ervaring in het rijden door de Dolomieten hebben we al onze favoriete passen samengebracht in deze Curves Dolomiti reis. Als je tijdens de reis nog meer wilt genieten van je auto, kun je deelnemen aan een korte rijtraining met Porsche rijtrainer Dolf Dekking en nog meer plezier beleven aan je sportauto.

PRIJZEN EN VRAGEN

Luxe Single room   € 2795,00

Luxe Double room  € 4945,00

Inclusief zijn:

5 hotelovernachting in een luxe kamer (45m) bij een heerlijk Mountain Resort inc. spa afdeling
5 x ontbijtbuffet
5 x diner incl. drankarrangement
4 x lunches incl. drank*
4 x koffiestops

* wij bieden tijdens de lunches geen alchohol aan

De exclusief uitgezette reis met begeleiding inclusief routeboek en de mogelijkheid om de routes op eigen navigatie te rijden via de navigatieapp. 

Wil je tijdens de reis een korte rijtraining volgen? Dat kan want (Porsche) rijtrainer Dolf Dekking stapt graag bij je in de auto je tijdens deze prachtige reis te trainen en om nog meer plezier uit je auto te halen. 

We rijden per dag tussen de 250 – 275 kilometer.

We starten de dag met een goed ontbijt en om 9 uur is er een rijdersbriefing bij het hotel. Daarna gaan we van start, je hoeft niet met elkaar op te rijden. Gelijkgestemden weten elkaar altijd te vinden. Omstreeks 10.45 uur maken we een koffiestop en vanaf 13.00 uur is de lunchstop. Je hoeft niet op elkaar te wachten, je kunt starten en vertrekken wanneer je zelf wilt. 

De finish bij het hotel is gepland tussen 16.00 en 16.30 uur. Het exacte schema kan variëren, afhankelijk van jouw persoonlijke rijtempo en eventuele tussenstops bij uitkijkpunten en andere hoogtepunten langs de route.

Elke avond genieten we gezamenlijk van het diner, dat geserveerd wordt vanaf 19.30 – 20.00 uur.

Je kunt de reis op navigatie rijden. Dit doe je door in te loggen op onze navigatie-app in te loggen. Hierin staan alle routes per dag uitgewerkt, zodat je deze direct vanaf je telefoon of Apple CarPlay kunt volgen. (De kosten voor het gebruik van de app zijn ongeveer € 5,00. Dit gaat via de App Store)

Naast de navigatie-app ontvang je bij de start ook een reistas met een reismagazine. Hierin staat de volledige route uitgewerkt in het bol-pijl systeem, inclusief alle aanwijzingen, zoals richtingen, adressen, plaatsnamen en wegnummers. Dit is vooral leuk voor rijders die graag samen door een reis heen navigeren.

Wanneer je de navigatie-app gebruikt, heb je het routeboek alleen nodig voor de adressen van de stops en de hotels. Natuurlijk kun je ook in het routeboek leuke highlights vinden om tijdens de reis te bezoeken. Wij adviseren om van beide opties te combineren. 

Onze autoreizen zijn speciaal ontworpen voor liefhebbers van sportauto’s die genieten van het rijden van toerritten langs de prachtigste wegen in Europa. Je hebt de mogelijkheid om de reis solo te maken of om samen met een partner, vriend, broer of kind als equipe deel te nemen. Naast het rijden van prachtige routes, leggen we ook veel nadruk op gezelligheid en genieten van goed eten in het gezelschap van gelijkgestemde mensen.

In de Curves Dolomiti overnachten we 5 nachten in een prachtig 4*+ Mountain resort direct gelegen aan een oogverblindende bergpas met uitkijk op de Dolomieten. Het hotel beschikt over een grote spa afdeling met gym, en een buitenzwembad met uitkijk op de Dolomieten. 

Dolf Dekking is een erg gezellige reisleider maar daarnaast ook één van de allerbeste rijtrainers van Nederland. Hij stapt tijdens de reis graag bij je in de auto om je auto nog beter te leren kennen en te werken aan je driving skills. Je kunt een korte rijtraining (gratis) volgen en waar is dit nu mooier dan over de mooiste wegen in Europa?

*Mocht Dolf tijdens de reis nodig zijn voor b.v. een wegomleiding of iets van die orde dan heeft dit voorrang op de rijtrainingen.

 

Een annulering moet altijd via dit e-mailadres gedaan worden: info@dolfdekking.nl. Is de annulering binnen de annuleringsperiode? Dan boeken wij de gedane betaling terug. 

Doe je dit na de annuleringsperiode? Dan gelden de boekingsvoorwaarden*. Deze kun je hier nalezen: boekingsvoorwaarden.

*Voor een annulering kun je de reiskosten met een geldige reden via een annuleringsverzekering terugvragen. 

Belangrijk:
Soms kunnen wij een vervanger voor je vinden via onze wachtlijst. In dat geval brengen wij € 150,00 administratiekosten in rekening voor de geannuleerde reis. De wachtlijst kan een optie zijn om een vervanger te vinden, maar dit is géén garantie. Indien het niet lukt om een vervanger te vinden, zijn we genoodzaakt om de annuleringskosten conform de boekingsvoorwaarden in rekening te brengen.