DD Rijtraining Bochtentechniek

Het ultieme in dynamisch autorijden is het rijden van perfecte bochten. Hard rechtuit rijden kan iedereen maar een bocht op de juiste manier insturen met balans in de auto en rust in de stuurman zelf, is een techniek die je echt moet leren.

De DD Rijtraining Bochtentechniek is een perfect vervolg op een DD Rijtraining Plus. Hier gaan we nog dieper in op de bochtentechniek en deze perfectioneren. Zit- en stuurhouding zijn in deze training een heel belangrijk onderdeel. Dit is echt de basis voor het rijden van een perfecte bocht. We trainen op het verkrijgen van balans in de auto en gaan dit tijdens de training doen en de snelheid gedurende de dag steeds een beetje verhogen. De DD Rijtraining Bochtentechniek is een ultieme ervaring om nooit te vergeten en waar u met uw (sport)auto veel plezier van zult hebben.

Onderdelen in deze rijtraining:

Zit- en stuurhouding
Remtechniek
Kijktechniek
Bochtentechniek Pro
Rijden van ideale lijnen Pro

Leer het rijden van de perfecte bocht, zoek de dynamische grens op, maar altijd op een veilige manier.

PROGRAMMA DD RIJTRAINING BOCHTENTECHNIEK:
09.30:  ontvangst met koffie / korte theorieles
10.00 – 12.30 uur: ochtendprogramma training (NL)
12.30 – 13.15 uur: lunch
13.15 – 16.00 uur: middagprogramma training (D)
16.00 – 16.15 uur: afsluiting training met evaluatie en uitreiken certificaat

Op het certificaat kunt u later nog nalezen wat de verbeterpunten zijn met tips. U ontvangt ook een magazine waarin u de rijtips van Dolf Dekking nog eens rustig kunt nalezen.

WAAROM OP DE OPENBARE WEG
Dolf Dekking is al meer dan 25 jaar gecertificeerd rijtrainer en heeft een perfecte formule ontwikkeld voor rijtrainingen op de openbare weg waarin u zeer snel resultaat boekt. Hij geeft deze rijtrainingen bewust op de openbare weg. In zijn jarenlange loopbaan zag hij wanneer mensen iets aanleren op een gesloten circuit (b.v. met een slipcursus) dit slecht weten toe te passen zodra ze in een gelijke situatie terechtkomen op de openbare weg. U leert juist te handelen in dagelijkse situaties en in noodsituaties op de openbare weg, daar waar hét gebeurt.

OVER ONS
Dolf Dekking en zijn team zijn o.a. de vaste rijtrainers voor Pon Porsche Import. Hiervoor verzorgen we landelijk alle rijtrainingen van de Porsche Advanced Driver Trainingen. Dolf heeft ook jarenlang voor de Autovisie Drivers Academy rijtrainingen verzorgd. Het team van Dolf Dekking Driving Events bestaat uit professionele, gecertificeerde rijtrainers.

PRIJS EN BOEKEN
DD Rijtraining Bochtentechniek     € 585,00 incl. btw

U krijgt de hele dag een 1-op-1 rijtraining in uw eigen auto waarbij u zelf rijdt en de instructeur naast u zit. De ontvangst met koffie, lunch en tas met certificaat, magazine en een exemplaar van het boek ‘Wat je rijdt, ben je zelf’ zijn inclusief. 

AANMELDEN:

Dat kan via het contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen om in overleg een datum in te plannen. Wilt u advies van Dolf Dekking voor de keuze van uw rijtraining? Neem dan contact op via M: 06 -55 88 44 84.