DD Rijtraining Eifel

Wilt u leren hoe u leert dynamisch te rijden in gebieden met prachtige hoogteverschillen? Zodat u tijdens vakanties en autoreizen optimaal kunt genieten van uw (sport) auto? De DD Rijtraining Eifel leert u sportief op een veilig te rijden door bergachtige gebieden. Ervaar hoe u het vermogen van uw eigen auto volledig kunt benutten én beheersen en vooral kunt genieten van prachtige routes.

Onderdelen in deze rijtraining:

Zit- en stuurhouding
Remtechniek
Kijktechniek
Bochtentechniek
Rijden van ideale lijnen
Rijden op hoge snelheid
Remmen met ABS op hoge snelheid

Leer hoe autorijden dynamischer, veiliger en vooral leuker wordt. Ervaar welk verschil het eigen handelen maakt in extreme situaties.

PROGRAMMA DD RIJTRAINING PLUS:
09.30:  ontvangst met koffie / korte theorie les
10.00 – 12.30 uur:  ochtendprogramma training (NL) (D)
12.30 – 13.15 uur: lunch
13.15 – 16.00 uur: middag programma training (D)
16.00 – 16.15 uur: afsluiting training met evaluatie en uitreiken certificaat.

Op het certificaat kunt u later nog nalezen wat de verbeter punten zijn met tips. U ontvangt ook  een magazine waarin u de rijtips van Dolf Dekking kunt nalezen.

WAAROM OP DE OPENBARE WEG
Dolf Dekking is al 25 jaar gecertificeerd rijtrainer en heeft een perfecte formule ontwikkeld voor rijtrainingen op de openbare weg waarin u zeer snel resultaat boekt. Hij geeft deze rijtrainingen bewust op de openbare weg. In zijn jarenlange ervaring zag hij wanneer mensen iets aanleren op een gesloten circuit ( b.v. met een slipcursus) dit slecht weten toe te passen zodra ze in een gelijke situatie terechtkomen op de openbare weg. U leert juist te handelen in dagelijkse situaties en in noodsituaties op de openbare weg, daar waar hét gebeurt.

OVER ONS
Dolf Dekking en zijn team zijn o.a. de vaste rijtrainers voor Pon Porsche Import. Voor Porsche verzorgen we landelijk alle rijtrainingen van de Porsche Advanced Driver Trainingen. Dolf heeft ook jarenlang voor de Autovisie Drivers Academy rijtrainingen verzorgd. Het team van Dolf Dekking Driving Events bestaat uit professionele gecertificeerde rijtrainers.

PRIJS EN BOEKEN
DD Rijtraining Eifel      € 645,00 incl. btw

U krijgt de hele dag een 1-op-1 rijtraining. De ontvangst met koffie, lunch en tas met certificaat, magazine en boek zijn inclusief. 

U kunt direct online boeken via de website. Wilt u overleg/advies met Dolf over de rijtraining? Neem contact op via info@dolfdekking.nl of bellen naar 06-55884484.