DD RIJTRAINING PRO

De DD Rijtraining Pro is een vervolg op de DD Rijtraining Plus. De DD Rijtraining Pro is eveneens een openbare weg training waarin u uw rijvaardigheid nog meer perfectioneert. Bij deze 1-op-1 rijtraining is de eigen auto het lesmateriaal. Onderdelen in deze rijtraining zijn op Pro niveau. De instructeur leert u welk verschil uw eigen handelen maakt in meer extreme situaties d.m.v. ongeval vermijdende oefeningen. Geniet nog meer van het vermogen van uw eigen auto en hoe u het op een veilige manier volledig kunt benutten én beheersen.

Onderdelen in deze training:

Herhaling zit- en stuurhouding
Herhaling remtechniek
Herhaling kijktechniek
Ongeval vermijdende oefeningen
Bochtentechniek Pro
Rijden van ideale lijnen Pro
Rijden op hoge snelheid (D)
Remmen met ABS op hoge snelheid

PROGRAMMA DD RIJTRAINING PRO:
09.30:  ontvangst met koffie / korte theorieles
10.00 – 12.30 uur: ochtendprogramma training (NL)
12.30 – 13.15 uur: lunch
13.15 – 16.00 uur: middagprogramma training (D)
16.00 – 16.15 uur: afsluiting training met evaluatie en uitreiken certificaat

Op het certificaat kunt u later nog nalezen wat de verbeterpunten zijn met tips. 

WAAROM OP DE OPENBARE WEG
Dolf Dekking is al meer dan 25 jaar gecertificeerd rijtrainer en heeft een perfecte formule ontwikkeld voor rijtrainingen op de openbare weg waarin u zeer snel resultaat boekt. Hij geeft deze rijtrainingen bewust op de openbare weg. In zijn jarenlange loopbaan zag hij wanneer mensen iets aanleren op een gesloten circuit (b.v. met een slipcursus) dit slecht weten toe te passen zodra ze in een gelijke situatie terechtkomen op de openbare weg. U leert juist te handelen in dagelijkse situaties en in noodsituaties op de openbare weg, daar waar hét gebeurt.

OVER ONS
Dolf Dekking en zijn team zijn o.a. de vaste rijtrainers voor Pon Porsche Import. Hiervoor verzorgen we landelijk alle rijtrainingen van de Porsche Advanced Driver Trainingen. Dolf heeft ook jarenlang voor de Autovisie Drivers Academy rijtrainingen verzorgd. Het team van Dolf Dekking Driving Events bestaat uit professionele, gecertificeerde rijtrainers.

PRIJS EN BOEKEN
DD Rijtraining Pro       € 585,00 incl. btw

U krijgt de hele dag een 1-op-1 rijtraining in uw eigen auto waarbij u zelf rijdt en de instructeur naast u zit. De ontvangst met koffie, lunch en tas met certificaat, magazine en een exemplaar van het boek ‘Wat je rijdt, ben je zelf’ zijn inclusief. 

U kunt u aanmelden via het contactformulier en wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld om in overleg een training in te plannen. Wilt u overleg met Dolf Dekking over de training? Bel naar T: 06 – 55 88 44 84.