porsche en mini in autoreis vogezen van dolf dekking driving events

DD Rijtraining Plus

Wat is er nu mooier om dagelijks optimaal te kunnen genieten van het vermogen en de rijdynamiek van uw eigen auto? Dat kan met de DD Rijtraining Plus die u helpt meer uit uw auto te halen. Leer hoe hoe u alle mogelijkheden van uw eigen auto volledig kunt benutten én beheersen. De training vindt plaats op de openbare weg, daar waar u zelf ook het meest te vinden bent.

Onderdelen in deze rijtraining:

Zit- en stuurhouding
Remtechniek
Kijktechniek
Bochtentechniek
Rijden van ideale lijnen
Rijden op hoge snelheid (D)
Remmen met ABS op hoge snelheid

Kortom, leer in één dag hoe autorijden dynamischer, veiliger en vooral leuker wordt. Ervaar welk verschil het eigen handelen maakt in extreme situaties.

PROGRAMMA DD RIJTRAINING PLUS:
09.30:  ontvangst met koffie / korte theorieles
10.00 – 12.30 uur: ochtendprogramma training (NL)
12.30 – 13.15 uur: lunch
13.15 – 16.00 uur: middagprogramma training (D)
16.00 – 16.15 uur: afsluiting training met evaluatie en uitreiken certificaat

Op het certificaat kunt u later nog nalezen wat de verbeterpunten zijn met tips. U ontvangt ook een magazine waarin u de rijtips van Dolf Dekking nog eens rustig kunt nalezen.

WAAROM OP DE OPENBARE WEG
Dolf Dekking is al meer dan 25 jaar gecertificeerd rijtrainer en heeft een perfecte formule ontwikkeld voor rijtrainingen op de openbare weg waarin u zeer snel resultaat boekt. Hij geeft deze rijtrainingen bewust op de openbare weg. In zijn jarenlange loopbaan zag hij wanneer mensen iets aanleren op een gesloten circuit (b.v. met een slipcursus) dit slecht weten toe te passen zodra ze in een gelijke situatie terechtkomen op de openbare weg. U leert juist te handelen in dagelijkse situaties en in noodsituaties op de openbare weg, daar waar hét gebeurt.

OVER ONS
Dolf Dekking en zijn team zijn o.a. de vaste rijtrainers voor Pon Porsche Import. Hiervoor verzorgen we landelijk alle rijtrainingen van de Porsche Advanced Driver Trainingen. Dolf heeft ook jarenlang voor de Autovisie Drivers Academy rijtrainingen verzorgd. Het team van Dolf Dekking Driving Events bestaat uit professionele, gecertificeerde rijtrainers.

PRIJS EN BOEKEN
DD Rijtraining Plus       € 585,00 incl. btw

U krijgt de hele dag een 1-op-1 rijtraining in uw eigen auto waarbij u zelf rijdt en de instructeur naast u zit. De ontvangst met koffie, lunch en tas met certificaat, magazine en een exemplaar van het boek ‘Wat je rijdt, ben je zelf’ zijn inclusief. 

U kunt direct online boeken via de website. Wilt u overleg/advies met Dolf over de rijtraining? Neem contact op via info@dolfdekking.nl of bel naar 06-55884484.