DD Rijtraining

 

“Daar waar uw rijles is gestopt gaan wij verder!”

 

Dolf Dekking Driving Events is gespecialiseerd in het geven van 1-op-1 rijtrainingen op de openbare weg. Bij Dolf en zijn instructeurs kunt u terecht voor verhoogde rijvaardigheidstrainingen. Alle trainingen zijn maatwerk en aangepast op de kwaliteiten en wensen van de cursist.

Een rijtraining van Dolf Dekking Driving Events is een uitdagende en intensieve rijvaardigheidstraining op de openbare weg achter het stuur van uw eigen auto. Een dag waarop u alle fijne kneepjes van het autorijden krijgt bijgebracht. Maar ook het leren benutten én beheersen van het vermogen van uw auto. Onderdelen in deze training zijn remtechniek, kijktechniek, bochten techniek en het rijden van ideale lijnen. Leer hoe je goed en veilig een bocht doorstuurt en op welk punt rem ik een bocht aan? Maar ook het rijden op hoge snelheid komt aan bod op de Duitse Autobahn met het maken van een harde remming met ABS op hoge snelheid. En een belangrijk onderdeel in de training is de houding van de bestuurder. Kortom, leer hoe autorijden veiliger, vlotter en vooral leuker wordt. En ervaar welk verschil het eigen handelen maakt in extreme situaties.

HAAL HET BESTE UIT UW AUTO EN UZELF!
Dolf Dekking is al 25 jaar gecertificeerd rijtrainer en heeft een perfecte formule ontwikkeld voor rijtrainingen op de openbare weg. Hij geeft deze trainingen bewust op de openbare weg. In zijn jarenlange ervaring zag hij wanneer mensen iets aanleren op een gesloten circuit ( b.v. met een slipcursus) dit slecht weten toe te passen zodra ze in een gelijke situatie terechtkomen op de openbare weg. U leert juist te handelen in dagelijkse situaties en in noodsituaties op de openbare weg, daar waar hét gebeurt. U gaat op pad om nog beter te leren rijden, het volledig leren benutten en beheersen van het vermogen van uw auto met vooral veel rijplezier!

Dolf Dekking en zijn team zijn de vaste rijtrainers voor o.a. Pon Porsche Import. Voor PPI verzorgen we landelijk alle rijtrainingen in de Porsche Advanced Drivers Trainingen. Voor Autovisie verzorgen we al 15 jaar alle rijtrainingen in de Autovisie Drivers Academy. Wilt u meer over Dolf zijn achtergrond lezen klik dan hier.

PROGRAMMA
De dag start om 09.30 uur met de ontvangst en koffie. Er volgt een kort theoretisch gedeelte en om 10.00 uur stapt u de auto in, uiteraard zelf aan het stuur.  Er wordt een gevarieerde route gereden van zo’n 350 km, waarvan een traject op de Duitse Autobahn een vast element is. Rond half 1 is de lunch en in het middagprogramma zal er getraind worden met hogere snelheden. De training eindigt om 16.30 uur bij de startlocatie.

PRIJS EN BOEKEN
De kosten voor deze rijtraining zijn € 565,00. U kunt online de training direct boeken of mailen naar info@dolfdekking.nl of bellen naar 06-55 88 44 84.

11035464_790647061007573_331652084494831222_n