porsche en mini in autoreis vogezen van dolf dekking driving events

DD Rijtraining – Level 1

Dolf Dekking Driving Events is gespecialiseerd in het geven van 1-op-1 rijtrainingen op de openbare weg. Bij Dolf en zijn instructeurs kunt u terecht voor verhoogde rijvaardigheidstrainingen. Alle trainingen zijn maatwerk en aangepast op de kwaliteiten en wensen van de cursist. Naamgever Dolf Dekking heeft in zijn lange ervaring als professioneel rij-instructeur een eigen training ontwikkeld waarin u in korte tijd veel resultaat boekt.

Een rijtraining van Dolf Dekking Driving Events is een uitdagende en intensieve rijvaardigheidstraining op de openbare weg achter het stuur van uw eigen auto. Een dag waarop u alle fijne kneepjes van het autorijden krijgt bijgebracht. Maar ook het leren benutten én beheersen van het vermogen van uw auto. Onderdelen in deze training zijn remtechniek, kijktechniek, bochten techniek en het rijden van ideale lijnen. Leer hoe je goed en veilig een bocht doorstuurt en op welk punt rem ik een bocht aan? Maar ook het rijden op hoge snelheid komt aan bod op de Duitse Autobahn met het maken van een harde remming met ABS op hoge snelheid. En een belangrijk onderdeel in de training is de houding van de bestuurder. Kortom, leer hoe autorijden veiliger, vlotter en vooral leuker wordt. En ervaar welk verschil het eigen handelen maakt in extreme situaties.

PROGRAMMA DD RIJTRAINING LEVEL 1:

09.30 UUR:  ontvangst met koffie / kort theoretische les
10.00 UUR:  start openbare weg training
– houding in de auto / ontspanning van lichaam
– remtechniekoefeningen / remmen in ABS
– bochtentechniek
– kijktechniek
– rijden op hogere snelheid
– rijden op hogere snelheid autobahn
16.00 UUR afsluiting training met evaluatie en uitreiken certificaat.

Op het certificaat kunt u later nog nalezen wat de verbeterpunten zijn met tips. U ontvangt ook  magazine waarin u nog de rijtips van Dolf Dekking kunt nalezen. En als u heeft leren rijden kunt u nog in het boek dat u cadeau krijgt bij de training ‘ wat je rijdt ben jezelf’ van Erwin Wijman lezen waarom u in de auto rijdt die u rijdt!

HAAL HET BESTE UIT UW AUTO EN UZELF!
Dolf Dekking is al 25 jaar gecertificeerd rijtrainer en heeft een perfecte formule ontwikkeld voor rijtrainingen op de openbare weg waarin u snel resultaat zult boeken.  Hij geeft deze trainingen bewust op de openbare weg. In zijn jarenlange ervaring zag hij wanneer mensen iets aanleren op een gesloten circuit ( b.v. met een slipcursus) dit slecht weten toe te passen zodra ze in een gelijke situatie terechtkomen op de openbare weg. U leert juist te handelen in dagelijkse situaties en in noodsituaties op de openbare weg, daar waar hét gebeurt. U gaat op pad om nog beter te leren rijden, het volledig leren benutten en beheersen van het vermogen van uw auto met vooral veel rijplezier!

“Daar waar uw rijles is gestopt gaan wij verder!”

Dolf Dekking en zijn team zijn de vaste rijtrainers voor o.a. Pon Porsche Import. Voor PPI verzorgen we landelijk alle rijtrainingen in de Porsche Advanced Drivers Trainingen. Dolf heeft ook jarenlang voor de Autovisie Drivers Academy de rijtrainingen verzorgd. Het team van Dolf Dekking Driving Events bestaat uit professionele gecertificeerde rijtrainers die allemaal zeer vaak bijgeschoold worden onder ander door Pon Porsche Nederland.

PRIJS EN BOEKEN

DD Rijtraining level 1       € 585,00 incl. btw

U krijgt de gehele dag exclusief een openbare weg rijtraining. De ontvangst met koffie, lunch en tas met certificaat, magazine en boek zijn inclusief. 

U kunt direct online boeken via de website. Wilt u overleg/advies met Dolf over de training dan kunt u contact opnemen via info@dolfdekking.nl of bellen naar 06-55884484 0f 06-28529204.