Desert mountainS

NOORD SPANJE

DESERT MOUNTAINS VALSTER GROEP

30 JUNI T/M 6 JULI 2021

AUTOREIS SPANJE
Zon, zee en costa’s denkt de grote massa bij het noemen van Spanje. Maar echte autoliefhebbers weten dat dit land een waar stuurmansparadijs is. Waar je nog compleet lege wegen aantreft in de meest oogverblindende landschappen. In de Desert Mountains nemen we je graag mee naar de nog redelijk onbekende westkant van Spanje. In één week laten we je de indrukwekkende pieken van de Picos de Europa zien, de steile kliffen aan de Costa Verde, de Cote d’Azur van het noorden van Spanje, de schilderachtige heuvels van de Rioja en de bergpartijen die lijken op beeldhouwwerken van Gaudi in de enige woestijn die Europa rijk is, de Bardenas Reales. Al zin om te vertrekken?

REISSCHEMA

De reis start in Cofiño, een piepklein plaatsje dat ligt aan de voet van de Picos de Europa. Dit is voor 3 dagen onze uitvalsbasis om routes te rijden door de Picos de Europa en de Costa Verde. De dagen erna overnachten we in een palacio dat midden in de schilderachtige Rioja ligt. Vanaf deze locatie trekken we meer de binnenlanden in en kun je je onderdompelen in dromerige routes tussen de wijngaarden en de buitenaardse landschappen van de enige woestijn die Europa rijk is. 

Hier kun je het uitgebreide reisschema lezen voor deze reis.

MEER DAN 30 JAAR ERVARING IN RIJTRAININGEN EN AUTOREIZEN

MEER DAN 30.000 AUTOLIEFHEBBERS GINGEN JE VOOR

7 DAAGSE AUTOREIS

DE BESTE INSTRUCTEURS STAAN VOOR JE KLAAR

GROOTSTE IN NEDERLAND IN OPENBARE WEG RIJTRAININGEN EN AUTOREZIEN VOOR SPORTAUTO’S

ALLE HOTELOVERNACHTINGEN OP BASIS VAN HALF PENSION

PROGRAMMA EN PRIJZEN

We starten iedere dag om 9 uur met een korte briefing bij het hotel. Hier geeft Dolf aan of er evt. wegomleidingen zijn of waar je die dag op moet letten. De koffiestops zijn rond 10.30 uur en de lunches vanaf 13.00 uur.

De aankomst bij het hotel is om 16.30 uur. Het tijdschema hangt enigszins af van je eigen rijtempo en hoelang je bij uitkijkpunten blijft. 

In de Desert Mountain reis rijden we per dag tussen de 300 km.  Je hebt genoeg tijd om tussendoor foto’s te maken of ergens te stoppen. 

Je ontvangt bij de start een reistas met een reismagazine. Hier staat de route uitgewerkt in het bol-pijl systeem met alle aanwijzingen zoals de richtingen, adressen en plaatsnamen en de wegnummers. Dit is voor rijders die het leuk vinden om samen door een reis heen te navigeren.

Je krijgt ook een tomtom navigatiesysteem mee waarop de routes per dag staan geïnstalleerd. Het routeboek heb je dan enkel alleen nog nodig voor de adressen van alle stops en hotels.  

Nee dat is niet mogelijk. Niet ieder systeem pakt de kleinere weggetjes en vaak maakt een systeem er toch een eigen route van. Wij zorgen altijd voor ge-update tomtom navigatiesystemen waarop de route staat zoals hij is bedoeld. 

Prijs single room op basis van half pension € 2975,00

Inclusief in deze reis zijn de 6 hotelovernachtingen inclusief ontbijt en diners, een welkomstdrankje, koffiestops, een goodiebag met hierin het reismagazine en de tomtom navigatie (op leenbasis) en de begeleiding.

De lunches worden wel geregeld maar je bent vrij om hiervan gebruik te maken. Voor vertrek krijg je de stops door met de kosten indien er een groepsmenu wordt gemaakt.

Exclusief zijn reisverzekeringen, brandstof en drankjes bij de bar/mini-bar en diners. Onze boekingsvoorwaarden tref onderaan iedere pagina. 

In de Desert Mountain reis hebben we 2 toplocaties. Bij beiden locaties overnachten we 3 nachten.