DOLOMITI SUPERTOUR

Voor deze volledig nieuwe tourrit door de Dolomieten zijn we nog druk bezig. Hij komt in onze agenda te staan en het hotel(s) waar we verblijven is geweldig. Binnenkort zullen we alle informatie over deze nieuwe rit aanvullen.

RIJTRAINING
En wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je  de kwaliteiten van je auto écht ervaren.

  AANMELDEN

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  PRIJZEN
  Double room op basis van half pension is € 1590,00 p.p.
  Single room op basis van half pension is € 1875,00 p.p.

  DATUM
  14 t/m 19 september 20201

  De start locatie is nog niet bekend

  BEGELEIDING

  De reis wordt uitgezet en begeleid door Dolf en Anita Dekking. Dolf Dekking is al 30 jaar professioneel rij- en race instructeur met opdrachtgevers als Pon Porsche Import voor merken als Porsche, Bentley en Lamborghini. Anita verzorgt al jarenlang autoreizen en rally-en circuitevents voor DD Driving Events. Zij heeft opdrachtgevers als Pon Porsche Import en Kroymans Ferrari. Daarnaast is zij grafisch vormgever. Samen hebben zij heel veel prachtige routes gereden en in kaart gebracht. Van de mooiste bergwegen in Noorwegen tot rallyroutes in de binnenlanden van Spanje.

  Boekingsvoorwaarden